?>

Çameli’nde camiye giden çocuklar bisikletle ödüllendirildi

Denizli’nin çameli ilçesinde çameli belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca her cumartesi ve pazar günü sabah ve teravih namazlarını eksiksiz olarak çameli eşref bitlis camii'nde kılan ortaokul öğrencileri, haydi çocuklar camiye projesi kapsamında ödüllendirildi. Projeye katılan öğrencilere toplamda 44 bisiklet takdim edildi.

Eğitim - 9 ay önce

Denizli’nin Çameli ilçesinde Çameli Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her Cumartesi ve Pazar günü sabah ve teravih namazlarını eksiksiz olarak Çameli Eşref Bitlis Camisinde kılan ortaokul öğrencileri, Haydi Çocuklar Camiye Projesi kapsamında ödüllendirildi. Projeye katılan öğrencilere toplamda 44 bisiklet takdim edildi. Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve Çameli Müftülüğünün iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, namaza teşvik amacıyla düzenlendi. Etkinlikte, düzenli olarak namazlara katılan ortaokul öğrencilerine bisikletlerini, Çameli Kaymakamı Talha Tunahan Yıldırım, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve İlçe Müftüsü İsmail Yılmaz bizzat teslim etti. Ayrıca, etkinlik yalnızca ortaokul öğrencileri ile sınırlı kalmadı. Namazlara katılan ilkokul öğrencileri de unutulmadı ve onlara teselli ve namaza teşvik amacıyla tablet hediyeleri verildi. "Önemli olan çocuklarımızı camilere sevdirmemiz"

Projede emeği geçen bütün herkese çok teşekkür ettiğini belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Çameli Kaymakamlığı, Müftülüğümüz ve Çameli Belediyemiz işbirliği içerisinde Ramazan ayı boyunca teravih namazlarına, sabah namazlarına katılan çocuklarımıza bisiklet hediyemizle ilgili projeyi gerçekleştiriyoruz. Önemli olan çocuklarımızı camilere sevdirmemiz. Bana göre çok güzel bir proje oldu. Projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. "Bu projenin Çameli ’de geleneksel olacağını inanıyorum"

Ramazan ayı boyunca hafta sonları sabah ve teravih namazları için camiye gelen 44 çocuğa bisiklet verdiklerini dile getiren Çameli Kaymakamı Talha Tunahan Yıldırım, Biz Ramazan ayı ile ilgili nasıl projeler yapabiliriz diye düşündüğümüzde çocuklarımızla camilerde ‘Haydi Çocuklar Camiye’ projesini oturduk, konuştuk ve hafta sonları teravih ve sabah namazlarına bisiklet hediye edelim diye düşündük ve hayata geçirdik. 44 ortaokul öğrencimiz bu projemizi katkı sağladılar ve namazlarını camilerde eda ettiler. Bizde bugün bu anlamlı projede çocuklarımıza bisikletlerini takdim ettik. Bu projenin Çameli ’de geleneksel olacağını inanıyorum.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MEHMET OKTAY'DAN DİSİPLİN SORUŞTURMASINA SİTEM

2025-04-02 10:41 - Siyaset

TFF 3. Lig 4. Grup: Turgutluspor: 1- Denizlispor: 1

2025-03-26 16:41 - Spor

CHP'li Balcı'dan MHP'li Demirel'e Sert Cevap

2025-03-26 13:07 - Marmaris

Ahmet Aras ve Gonca Köksal Dünyaevine Girdi

2025-04-01 17:02 - Gündem

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Tefecilikten Tutuklandı

2025-03-28 23:05 - Marmaris

Metin Ergun'dan Ekonomik Kriz Uyarısı

2025-03-27 13:58 - Ekonomi

Köyceğizli Öğrenciler Öykü Yarışmasında Birinciliği Paylaştı

2025-04-01 12:11 - Kültür Sanat

Marmaris'te Tefecilik Operasyonu

2025-03-28 11:11 - Asayiş

Başkan Ünlü'den Marmaris'te Yoğun Bayram Mesaisi

2025-03-31 09:44 - Genel

Köyceğizli Miniklerden Sıfır Atık Farkındalığı

2025-03-29 11:22 - Gündem

İlgili Haberler

Malatya’da "AB Proje Seferberliği"

15:55 - Eğitim

Kemer Belediyesi Gençlik Meclisi’nden anlamlı bağış

14:56 - Eğitim

KBÜ’de TÜBİTAK 2209 başvuruları 4 yılda 66’dan 755’e çıktı

13:37 - Eğitim

Yazıköy’ün tarihi ve kültürel mirası Bilim Kafe’de ele alındı

13:36 - Eğitim

KBÜ’de Endonezya Festivali düzenlendi

13:36 - Eğitim

Günün Manşetleri

Kayıp yaşlı adam 14. günde ölü bulundu

16:05 - Asayiş

Sahte altın oyununu kuyumcunun dikkati bozdu

14:55 - Asayiş

Yeni yıl üzümleri yola çıkmaya başladı

14:53 - Ekonomi

Geleneksel Lezzetler 2026’da Sofralara Dönüyor

14:06 - Sağlık

Tescilli Maraş kelle paça kış mevsiminin vazgeçilmezi

13:12 - Ekonomi