?>

Cemevi başkanlarıyla buluşan Baraçlı: "Birlik ve beraberliğimiz güçleniyor"

Kocaeli’deki cemevlerinin başkanlarıyla bir araya gelen büyükşehir belediyesi genel sekreteri hayri baraçlı, "derince ve gebze’de 2 cemevimizin inşaatına devam ediyoruz. Sizlerle birlikte hayata geçirdiğimiz projelerle toplumsal birlik ve beraberliğimiz güçleniyor" dedi.

Genel - 7 ay önce

Kocaeli’deki cemevlerinin başkanlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, "Derince ve Gebze’de 2 cemevimizin inşaatına devam ediyoruz. Sizlerle birlikte hayata geçirdiğimiz projelerle toplumsal birlik ve beraberliğimiz güçleniyor" dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Kocaeli’deki cemevlerinin başkanlarıyla toplantıda buluştu. Genel Sekreter Baraçlı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda cemevlerinin ihtiyaç ve talepleri ele alındı. Derince Yenikent ve Gebze’de yapımı devam eden cemevleri hakkında detayların da konuşulduğu toplantıda Büyükşehir Cemevleri Koordinatörü Mutlu Beyazgül ile Kocaeli’deki 13 cemevinin başkanları hazır bulundu. Cemevleri temsilcileri bugüne kadar kendilerine verdiği katkı ve desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ederken, Genel Sekreter Baraçlı’ya da toplantıda bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti iletti.

Kocaeli’ndeki kardeşliğin herkese örnek olduğunu söyleyen Baraçlı, "Geçtiğimiz süreçte İzmit Tavşantepe’deki cemevimizin inşaatı ve çevre düzenlemesi tamamlanarak hizmete alınmıştı. Halen Derince ve Gebze’de ise 2 cemevimizin inşaatına devam ediyoruz. Sizlerle birlikte hayata geçirdiğimiz projelerle toplumsal birlik ve beraberliğimiz güçleniyor" diye konuştu.

Büyükşehir’in Hacı Bektaş-ı Veli Türbesi’ne düzenlediği anma ziyaretlerini de hatırlatan Genel Sekreter Baraçlı, “Büyükşehir’in Hacı Bektaş’ta inşa ettiği tesis, Kocaeli’den ve Türkiye’nin birçok yerinden misafir ağırlıyor. Büyükşehirin bu tesisi, Hacı Bektaş ilçesinde ilk ve tek olma özelliğini taşıyor. Aynı şekilde Kocaeli’deki cemevlerimizin malzeme ve diğer ihtiyaçlarına da destek olmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA'DA “DEŞTİN ÇİMENTOSUZLUK BAYRAMI”

2024-09-28 16:08 - Gündem

DOĞANIN EŞSİZ HEDİYESİ: SALDA GÖLÜ

2024-09-27 13:46 - Gezi

DOĞA VE TARİHİN BULUŞTUĞU CENNET: ARAPAPIŞTI KANYONU

2024-10-02 13:08 - Gezi

SAHİL GÜVENLİK, GÜNEY EGE GRUP KOMUTANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

2024-10-02 15:38 - Asayiş

Datça’da öğretmen sürgününe karşı eylem

2024-10-01 12:43 - Eğitim

Marmaris’te Cengiz Nalbant’a saldırıya büyük tepki

2024-10-03 15:20 - Marmaris

MUĞLA’DA ÇİMENTOSUZLUK FESTİVALİ HALAYLARLA KUTLANDI

2024-09-30 11:39 - Gündem

Muğla’da insanlık dışı davranış

2024-10-03 14:35 - Gündem

MUĞLA’DA VATANDAŞLARIN DAVASINA MUSKİ’DEN DESTEK

2024-10-02 14:36 - Asayiş

Çamlık Bulvarı Pazar günleri trafiğe kapatılacak

2024-09-27 15:44 - Gündem

İlgili Haberler

Bayburt’ta 2025 Yılı İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı

23:43 - Genel

Hıdırellez Şenliği Balören Köyü’nde coşkuyla kutlandı

19:58 - Genel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TÜSİAD’ı ziyaret etti

19:43 - Genel

Sistina Şapeli’nde yeni papa seçimi başladı

19:35 - Genel

TİKA’dan KKTC’de düzenlenen uluslararası sağlık kongresine destek

18:29 - Genel

Günün Manşetleri

Mayıs Ayı Ödemeleri Toplam 6,2 Milyar Lira

15:34 - Ekonomi

Erdoğan'ın Kıbrıs Ziyaretine Sakaryalı İş İnsanı Koç Eşlik Etti

15:07 - Genel

Göçmen Kaçakçıları da İHA Takibine Takıldı

14:48 - Asayiş

Çay ocağındaki kuzen cinayetinin sebebi mahkemede ortaya çıktı: "Asıl hedef bendim"

14:40 - Asayiş

Rus Turist Alarm Yarattı

14:07 - Asayiş