?>

Çukurova Belediyesinden silahlı saldırı sonrası açıklama

çukurova belediyesi, şoför olarak çalışan şahsın şefini silahla yaralamasının ardından açıklama yayınladı.

Asayiş - 5 ay önce

Çukurova Belediyesi, şoför olarak çalışan şahsın şefini silahla yaralamasının ardından açıklama yayınladı. Açıklamada, “İçimizdeki çürük elmaları çok kısa zamanda ayıklayıp, Çukurova Belediyesini adına yakışır kurumsal bir kimliğe kavuşturacağız” denildi.

Adana’da Çukurova Belediyesinde şoför olarak çalışan bir kişi görev yeri değiştirildiği gerekçesiyle Yol İşleri Müdürlüğünde şef olan Orhan Aynal’ı (45) makamında tabancayla vurarak yaraladı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken şüpheli ise firar etti. Olayın ardından Çukurova Belediyesi tarafından açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Çukurova Belediyemiz Yol İşleri şantiyesinde bugün sabah saatlerinde yaşanan ve asla kabul edemeyeceğimiz olayda Yol İşleri personeli olan İbrahim İ., görev yeri değişikliği nedeniyle tartıştığı Yol İşleri Şefimiz Orhan A.’yı silahıyla bacağından vurarak yaralamış ve olay yerinden kaçmıştır. Özel bir hastanede tedavisi yapıldıktan sonra güvenlik güçlerine ifadesini veren Yol İşleri Şefimiz Orhan A. taburcu edilmiştir ve sağlık durumu iyidir. Güvenlik güçlerinin olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için başlattığı soruşturma sürmekle birlikte belediyemiz bünyesinde de gerekli idari soruşturma süreci başlatılmıştır. Ancak yaşanan bu elim olayla ilgili gerçeği yansıtmayan, çoğunluğu yanlış bilgilere dayalı, gerçekle ilgisi olmayan fotoğrafların da içinde yer aldığı sözde haberler bazı basın yayın organlarına yansımıştır. Bu sözde haberlerde iddia edildiği gibi olay belediye hizmet binasında değil, Yol İşleri Şantiyesinde gerçekleşmiştir. Yaralanan kişi Yol İşleri Müdürü değil, Yol İşleri Şefidir. Belediye hizmet binamız önünde çekilen ambulans ve polislerin olduğu fotoğraflar bugüne ait değildir. Tüm bunlar birlikte değerlendirildiğinde bu sözde haberlerin art niyetli olduğu sonucu ortaya çıkmaktadır. Şunu belirtmek isteriz ki, Çukurova halkının içi rahat olsun. Geçmişten gelen bu kötü alışkanlıkları son vermekte, içimizdeki çürük elmaları çok kısa bir zaman dilimi içerisinde ayıklayıp, Çukurova Belediyesi’ni adına yakışır kurumsal bir kimliğe ve kültüre kavuşturmakta kararlıyız.”

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Metal atölyesinde çıkan yangında paralar yandı

2024-12-15 14:10 - Asayiş

Kanada Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Chrystia Freeland istifa etti

2024-12-16 23:20 - Siyaset

FETHİYE GÜNLÜKLÜ KOYU'NDAKİ YAPILAŞMA İPTAL EDİLDİ

2024-12-18 16:40 - Asayiş

Marmaris'in Doğal Cenneti, Turgut Şelalesi

2024-12-20 12:33 - Marmaris

KIZKUMU: DÜNYACA BİLİNEN EFSANEVİ GÜZELLİK

2024-12-16 12:16 - Marmaris

Mersin’de otoban yol kenarları ağaçlandırılıyor

2024-12-14 10:25 - Gündem

Erzurum Valiliği ile Atatürk Üniversitesi arasında, ortak çalışma alanlarına yönelik iş birliği protokolü imzalandı

2024-12-14 10:37 - İnsan

Ankara Deneyap Proje Şenliği Sincan’da başladı

2024-12-15 14:18 - Teknoloji

Yenişehir’e dev yatırımda sona yaklaşıldı

2024-12-17 15:52 - Genel

Bakan Bak, bütçesinin sunumunu yaptı

2024-12-14 10:16 - Siyaset

İlgili Haberler

Hemşireler Günü’nde gönüllerince eğlendiler

15:58 - Asayiş

Nadir görülen zehirli boynuzlu engerek yılanı Bolu’da görüntülendi

15:54 - Asayiş

25 ton tavuk yemi D-650’ye savrulmuştu: Kapalı olan yol 2 saat sonra ulaşıma açıldı

15:39 - Asayiş

Odun sterine çarpan otomobil takla attı

15:34 - Asayiş

Van’da 147 kilo uyuşturucu ele geçirildi

15:28 - Asayiş

Günün Manşetleri

Silahlı Saldırıda 1 Genç Hayatını Kaybetti

15:27 - Asayiş

Trendyol 1. Lig İstatistikleri Belli Oldu

14:52 - Spor

Tunç'tan PKK Açıklaması

13:29 - Gündem

Ani Baş Dönmesi Ciddiye Alınmalı

12:43 - Sağlık

Amasya’da 4.4 Büyüklüğünde Deprem

12:38 - Asayiş