?>

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a keman çalan Ecrin uduna kavuştu

Denizli büyükşehir belediye başkanı osman zolan, cumhurbaşkanı erdoğan’a keman çalan ecrin’e sürpriz yaptı. Başkan zolan, cumhurbaşkanı erdoğan’ın kemanla birlikte öğrenmesini tavsiye ettiği udu ecrin’e hediye etti.

Magazin - 1 yıl önce

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a keman çalan Ecrin’e sürpriz yaptı. Başkan Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kemanla birlikte öğrenmesini tavsiye ettiği udu Ecrin’e hediye etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a keman çalan görüntülerle kamuoyunun ilgisini çeken Ecrin’e sürpriz yaptı. Başkan Osman Zolan, keman eşliğinde Çanakkale Türküsünü seslendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öğrenmesini tavsiye ettiği udu Ecrin’e hediye etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Şubat 2024 Perşembe günü gerçekleştirdiği Denizli ziyaretinde yol kenarında kendisini elindeki kemanla selamlayan Ecrin Polatlı’yı fark ederek Cumhurbaşkanlığı otobüsüne davet etmişti. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar öğrencisi de olan Ecrin Polatlı’nın çaldığı keman eşliğinde Çanakkale Türküsünü seslendirmişti. Genç kız ile bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Ecrin’e ut çalmayı da öğrenmesini tavsiye etmişti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da şahit olduğu olay Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından “Önce biraz müzik, sonrasında tatlı bir sohbet” sözleriyle sosyal medya hesabından paylaşılmasının ardından kamuoyunun gündemine gelmişti. Başkan Zolan Ecrin’i misafir etti

Yaşanan olayın ertesi günü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Ecrin Polatlı ve ailesini makamına davet ederek misafir etti. Ziyarete Ecrin Polatlı’nın yanı sıra annesi Esma Polatlı, ağabeyleri Enes ve Yusuf Polatlı katıldı. Ecrin yaşadıklarını hayatı boyunca unutmayacağını ve yakından görmek istediği Cumhurbaşkanı Erdoğan’a keman çalmış olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Küçük yaştan beri keman çalmak için mücadele ettiğini ve 4 yıldır da Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda keman eğitimi aldığını ifade eden Ecrin Polatlı, en büyük hayalinin üniversitede konservatuar öğrencisi olarak müzikle uğraşmak istediğini belirterek, bu yolda kendisinden desteklerini esirgemeyen Başkan Zolan’a teşekkür etti. Anne Esma Polatlı ise Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz konservatuar eğitimleri sayesinde kızının bu imkanlara kavuştuğunu söyleyerek, Başkan Zolan’a teşekkür etti. “Gençlerimiz böyle güzelliklerle donansın”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başta çocuklar ve gençlerin müzik ve spor eğitimi almaları için ücretsiz kurslar düzenlediklerini ifade ederek, “Yeter ki gençlerimiz böyle güzelliklerle donansın. Özgüvenli olsun, yetenekleri ortaya çıksın. Bunun için Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun eğitimler veriyoruz. Ecrin’i tebrik ediyorum. Seninle gurur duyuyoruz. İnşallah ileride daha güzel yerlere ulaşırsın” dedi. “Ut seni zenginleştirecek, destek olacak”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ut çalmayı öğrenmesini tavsiye ettiğini hatırlatarak Ecrin’e sürpriz yapan Başkan Zolan, “Cumhurbaşkanımızın sana tavsiye ettiği udu hazırladım. Ut seni zenginleştirecek, konservatuarı kazanma arzuna destek olacak. Yolun açık olsun” ifadelerini kullandı. Hediye karşısında büyük sevinç yaşayan Ecrin, Başkan Zolan’a teşekkür etti. Ecrin Polatlı son olarak babasının kendisine hediye ettiği tespihi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verilmek üzere Başkan Osman Zolan’a teslim etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İstanbul’da sahilde oturan gence silahlı saldırı kamerada: “Abi mi oldunuz” deyip kurşun yağdırdı

2024-02-21 10:17 - Asayiş

Gençleri sporla buluşturan ’Mahallemde Maç Var’ turnuvasında ilk düdüğü Ümit Öztürk çaldı

2024-02-19 15:11 - Spor

Kullanımı yasak uzatma ağına el konuldu

2024-02-19 10:20 - Asayiş

KAYNANA VERGİSİ: KONUTLARDAKİ AKRABA OTURUMUNA YENİ DÜZENLEME

2024-02-19 13:25 - Ulusal

CHP MECLİSİ ÜYELİĞİ ADAYLARI AÇIKLANDI

2024-02-21 13:56 - Siyaset

KARGODAN BU SEFER 16 BİN FİDAN ÇIKTI

2024-02-22 11:36 - ÇEVRE

ATATÜRK'ÜN MARMARİS'İ ZİYARETİ'NİN 89. YILI

2024-02-23 14:39 - Marmaris

Tuğba Özay babasının adına düzenlenen şiir yarışmasına katıldı

2024-02-19 12:29 - Magazin

D-100’de feci kaza: 1’i çocuk 3 yaralı

2024-02-20 01:25 - Asayiş

TRT’nin yeni dizisi Karaağaç Destanı’nın galası yapıldı

2024-02-24 09:31 - Magazin

İlgili Haberler

Samsun’da Ferhat Göçer konseri

10:18 - Magazin

Bodrumlu Sanatçı Pınar Osgan'dan Yeni Single

14:26 - Magazin

Nihal Candan’ı hayattan koparan hastalığa Mehmet Çevik de yakalanmış

09:24 - Magazin

Ünlü sanatçı Gürman, Bodrum’da müzikseverlerle unutulmaz bir gece yaşattı

19:30 - Magazin

Çorum’daki düğün ünlüler geçidine sahne oldu

10:35 - Magazin

Günün Manşetleri

Montella ile Yeni Sözleşme İmzalanıyor

15:20 - Spor

Küresel Isınma Doğal Mirası Yok Ediyor

14:41 - Gündem

Şüpheli Ölüm Davasında Aileden Çağrı

14:21 - Asayiş

Evinde Kenevir Yetiştiren Şahıs Gözaltında

14:13 - Asayiş

Yemeksepeti, Superbrands Tarafından 'Süper Marka' Seçildi

12:56 - Ekonomi