?>

Değirmende Şelalesi soğuk havanın etkisiyle kısmen dondu

Hatay’ın iskenderun ilçesinde bulunan ve her mevsim güzelliğiyle ziyaretçilerini hayran bırakan değirmendere şelalesi, soğuk havalardan dolayı kısmen buz tuttu.

Gündem - 3 ay önce

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan ve her mevsim güzelliğiyle ziyaretçilerini hayran bırakan Değirmendere Şelalesi, soğuk havanın etkisiyle kısmen dondu.

Ülke genelinde etkili olan soğuk hava Hatay’da da etkisini hissettirdi. Gece saatlerinde sıfır derecenin altına düşen soğuk havayla birlikte İskenderun ilçesi Sarıseki Mahallesi Değirmendere Yaylası’nda bulunan şelale kısmen dondu. Her mevsim ayrı bir güzellik sunan şelalenin buz tutmuş görüntüsü vatandaşlar tarafından hayranlıkla izlendi. "47 yıldan beri ben şelalenin donduğunu ilk defa görüyorum"

Şelalenin donduğunu anlatan Cemal Çevik, yıllar sonra ilk kez böyle bir görüntüyle karşılaştığını ifade ederek, "47 yıldan beri ben şelalenin donduğunu ilk defa görüyorum. Tesadüf oldu şelaleye gitmemiz. Çok güzel bir görüntü olmuş, doğa harikası olmuş görüntü olarak. Gördüğümüz manzarada hem sevindim hem de biraz hüzünlendim, ilk defa şelalenin donduğunu gördüm. Sabah işe gittiğimiz zaman suların yol kenarlarında ufak ufak donduğunu görünce yaylaya eve bakmaya gittik ve çocuklarla beraber piknik yapalım dedik. Şelalenin oraya gittik, oradaki manzarayı görüyoruz zaten donmuş her yer donmuştu. Hakikaten çok soğuk var, çocuklarla beraber oraya gittik, hem gezme amaçlı hem de bir evimize bakmaya gitmiştik. Şelalenin donduğunu görünce onu hemen cep telefonuna kaydettim; bir hatıra bir anı olarak kalmasını istedim" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te milyon dolarlık guletler tarlalarda üretiliyor

2025-02-19 16:21 - Marmaris

Marmaris Belediyesi’nden Sinpaş GYO’ya İzin İptali

2025-02-20 10:43 - Marmaris

Denizli için soğuk ve yağışlı hava uyarısı

2025-02-18 09:58 - Gündem

Marmaris Halk Kafe’de 5 ayda DEV zam

2025-02-24 12:11 - Marmaris

Balıkesir’de Kent Lokantası törenle açıldı

2025-02-19 16:19 - Ekonomi

Marmaris sahilinin sevimli müdavimleri

2025-02-20 17:08 - Marmaris

Muğla'da Destek Bütçesi %70 Arttı!

2025-02-20 15:43 - İnsan

Tokat’ta trafik kazası: 5 yaralı

2025-02-23 15:31 - Asayiş

CAN YÜCEL’İN İZİNDE ESKİ DATÇA: TAŞ EVLER VE EFSANEVİ GÜZELLİK

2025-02-22 13:03 - Kültür Sanat

HALK OTOBÜSLERİ İÇİN ÖZEL ŞERİT UYGULAMASINDA 2. ETABA GEÇİLDİ

2025-02-21 15:54 - Ulaşım

İlgili Haberler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey: "En ivedi zamanda Marmara Denizi’ni kurtarmak için birlikte harekete geçelim"

18:41 - Gündem

Sivas’ta dere taştı, köyün sokakları nehre döndü

17:53 - Gündem

Şanlıurfa’da emekli kadınlara "süs bitkisi yetiştiriciliği eğitimi"

17:55 - Gündem

Salihli’de 3 bin ‘Samuray Arıcığı’ doğaya salındı

17:50 - Gündem

Mersin, ’Kuraklık Yönetim Planı’nı hazırlıyor

17:47 - Gündem

Günün Manşetleri

Bahçeli'den PKK'nın Fesih Kararına Tarihi Yorum

16:36 - Gündem

40 Yıllık Usta Antika Saatlere Hayat Veriyor

16:36 - Kültür Sanat

İnternet Dolandırıcılarına Büyük Darbe

16:36 - Asayiş

Yeni Papa Kayseri'den mi?

16:36 - Gündem

Silahlı Saldırıda 1 Genç Hayatını Kaybetti

15:27 - Asayiş