?>

DEM’li Vekilin eleştirisine hastaneden görüntülü yanıt

Vekilin eleştirisine hastaneden görüntülü yanıt

İnsan - 13 saat önce

DEM Parti Hakkari milletvekilinin gündeme getirdiği yıpranmış sedye paylaşımına hastane yönetiminden görüntülü yanıt geldi.

DEM Parti Hakkari Milletvekili Onur Düşenmez’in Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) sunduğu soru önergesi ve sosyal medya açıklamalarıyla, Derecik Devlet Hastanesi’ndeki yıpranmış bir sedyeyi gündeme taşımıştı. Düşenmez, sosyal medya hesabında ve TBMM’ye sunduğu soru önergesinde, Derecik Devlet Hastanesi’ndeki yırtık bir hasta sedyesini paylaşarak hastanenin hizmet kalitesini eleştirdi. Paylaşılan görseldeki sedyenin aktif olarak kullanılmadığı ortaya çıktı. Hastane yönetimi ise gündeme getirilen yıpranmış sedye paylaşımına hastane yönetiminden görüntülü yanıt geldi.

Yönetim tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Görsellerde yer alan hasta sedyesi, hastanemizde kullanılmayan ve aktif hastanın bulunmadığı diyaliz ünitesine uzun süre önce kaldırılmıştır. Acil serviste bir hastamıza müdahale edilmesi sonrasında kirlenen bir sedye; acil serviste yoğunluk nedeniyle başka alana temizlenmek için alınmıştır. Aynı yoğunluk sırasında hizmetin aksamaması için yerine normalde kullanmadığımız görüntülerdeki mevcut sedye sadece temizlik süresince kullanılmıştır. Hastanemizde, hasta ve çalışan sağlığı en öncelikli konumuzdur. Temizlik ve hijyen standartları titizlikle uygulanmakta, düzenli aralıklarla hijyen denetimleri yapılmakta ve gerekli temizlik malzemeleri eksiksiz olarak temin edilmektedir. Bahsi geçen görüntülerin ve iddiaların, kamuoyunu yanlış yönlendirme amacı taşıdığı ve art niyetli şekilde hazırlandığı açıkça görülmektedir" denildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Hakkarili dağcılar rehberliğinde Ağrı Dağı’na zirve tırmanışı

2025-08-11 09:44 - Gündem

Osmaniye Zorkun Çocuk Şenliği’nde Demet Akalın rüzgarı

2025-08-10 17:14 - Magazin

Uzmanlardan Deprem Sonrası Çocuk Psikolojisi Uyarısı

2025-08-11 14:27 - Sağlık

Paris Saint-Germain, Süper Kupa’yı ilk müzesine götürdü

2025-08-14 00:30 - Spor

13. TAYK-Eker Olympos Regatta’da, J70 Match Race yarışları tamamlandı

2025-08-13 22:41 - Spor

Siirt’te sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi amacıyla "Sağlık Yönetimi Zirvesi" düzenlendi

2025-08-13 15:37 - Sağlık

MARMARİS’TE AKŞAM YOĞUNLUĞU

2025-08-09 12:52 - Genel

Kaymakam Kaya, MHP heyetini ağırladı

2025-08-12 14:44 - Marmaris

Marmaris'in Sorunları Sokak Röportajına Yansıdı

2025-08-09 13:24 - Marmaris

Ali Koç'tan Lösemi Hastası Rüzgar'a Unutulmaz Davet

2025-08-13 13:35 - Spor

İlgili Haberler

Bursaspor Eskişehirspor maçında orman şehitleri anıldı

20:41 - İnsan

Karacabey’de evlencek çiftlere müjde: O düğün salonu artık ücretsiz!

18:34 - İnsan

Yürüyerek özel bakım merkezine götürdüğü torununu yoğun bakımda aldı

16:50 - İnsan

Maden-İş Sendikası Tunçbilek Şubesi’nde kongre heyecanı

16:32 - İnsan

Müşterilerini kapıda havlayarak karşılayan garson, ilgi odağı oldu

16:31 - İnsan

Günün Manşetleri

Mahalleli Panik Yaşadı, Evler Küle Döndü

13:36 - Asayiş

İki İlçe Arası Uyuşturucu Sevkiyatına Engel Olundu

13:17 - Asayiş

Amca Cinayetinde Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

13:05 - Asayiş

Yaşlı kadına 500 binlik tuzak

12:49 - Asayiş

Yunanistan Tarafından Geri İtilen Göçmenler Kurtarıldı

12:43 - Asayiş