?>

Osmaniye Zorkun Çocuk Şenliği’nde Demet Akalın rüzgarı

Osmaniye'de 29'uncusu düzenlenen zorkun çocuk şenliği'nde sahne alan demet akalın, söylediği şarkılarla osmaniyelileri coşturdu.

Magazin - 5 ay önce

Osmaniye’de 29’uncusu düzenlenen Zorkun Çocuk Şenliği’nde sahne alan Demet Akalın, söylediği şarkılarla Osmaniyelileri coşturdu.

Osmaniye Belediyesi tarafından Zorkun Yaylası’nda düzenlenen geleneksel Zorkun Çocuk Şenliği’nin bu yıl 29’uncusu düzenlendi. Etkinlik kapsamında yaklaşık 20 farklı dalda geleneksel çocuk oyunları, sokak basketbol turnuvası, aile yarışmaları ve kültürel yarışmalar gerçekleştirildi. Zorkun Yaylası’nda düzenlenen şenliklerin son gününde hafta boyunca devam eden yarışmaların final ve ödül töreni gerçekleştirildi. Yarışmaların ardından pop müziğin sevilen ismi Demet Akalın söylediği şarkılarla Osmaniyelileri çoşturdu.

"Biz de burada çocuklarımıza hem o geçmişin güzel değerlerini aktarıyoruz hem birlikte yaşama kültürünü veriyoruz" diyen Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, "Osmaniye’miz bence yayla turizminde böyle tarihi günlerini yaşıyor. Tabii o gelenekten gelen bu şenliği biz yeni Türkiye Yüzyılı’nda böyle daha donanımlı hale getirdik ve çocuklarımıza o güzel hasletleri, etik ve değerleri verdik. Burada çocuklarımız doyasıya eğlendiler. Bununla da kalmadık. Tabii 2025 yılı aynı zamanda aile yılı ve bu kapsamda da aileleriyle de burada anne ve babalarıyla çok güzel vakit geçirdiler. Yani biz şimdi özellikle suça sürüklenen çocuklarda hep şunu görüyoruz. Hep geçmişe dönüp baktığımızda işte o kriminal tiplerin çocukluklarını böyle iyi yaşayamadığını, içini dolduramadığını görüyoruz. Biz de burada çocuklarımıza hem o geçmişin güzel değerlerini aktarıyoruz hem birlikte yaşama kültürünü veriyoruz, birlikte oyun oynama kültürünü veriyoruz hem unutulmaya yüz tutan birçok etkinlik yapıyoruz. Bir taraftan da konserler oluyor. Aynı zamanda Zorkun Yaylamızda tesisimizi açtık. Çok güzel bir sosyal tesisimizi açtık. Aynı zamanda dün akşam buradan Alhanla’da çok güzel bir otoyol bağlantımızı açtık. Biz hizmetle iç içe, dolu dolu bir taraftan da sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getiriyoruz. Osmaniye’mize hayırlı olsun" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bursa'daki Yangında Milyonlarca Arı Telef Oldu

2025-08-04 09:51 - Ekonomi

Osmaniye Zorkun Çocuk Şenliği’nde Demet Akalın rüzgarı

2025-08-10 17:14 - Magazin

BÜYÜKŞEHİR’DEN ULAŞIMDA ÖĞRENCİYE TAM DESTEK

2025-08-08 14:18 - Ulaşım

Bodrum'da Yollar Yenileniyor

2025-08-05 11:30 - Ulaşım

MARMARİS’TE DEVLET HASTANESİ ALARM VERİYOR

2025-08-06 13:45 - Marmaris

Marmaris Açıklarında 14 Düzensiz Göçmen Yakalandı

2025-08-07 11:47 - Marmaris

Marmaris'in Sorunları Sokak Röportajına Yansıdı

2025-08-09 13:24 - Marmaris

Otel havuzunda boğulan 9 yaşındaki çocuk Eskişehir’de toprağa verildi

2025-08-07 18:44 - Asayiş

MARMARİS’TE AKŞAM YOĞUNLUĞU

2025-08-09 12:52 - Genel

Marmaris’te Yaz Tatilinin Vazgeçilmezi Tekne Turları

2025-08-05 13:57 - Marmaris

İlgili Haberler

Bodrum’da yılbaşı hareketliliği zirveye ulaştı

22:00 - Magazin

Kış festivalinde eğlence hız kesmeden devam ediyor

09:25 - Magazin

Hisarcık MYO’da yarıyıl sonu motivasyon etkinliği düzenlendi

12:15 - Magazin

Japon gelin ve Türk damat konuklarını kimanoyla karşıladı

10:04 - Magazin

Canlı yayında duygu seli: Ses sanatçısı Mehmet Çevik’ten ‘Gelin Evi’nde zor durumdaki aileye 6 aylık kira desteği

11:51 - Magazin

Günün Manşetleri

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan

Buzlanma zincirleme kazaya neden oldu

13:23 - Asayiş

Kargo kutusundan muz çıktı: 127 yıl hapis cezası bulunan dolandırıcı yakalandı

12:40 - Asayiş

Damda kar temizlerken düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

12:37 - Asayiş