?>

Depremzede çocukların yüzü Beşiktaş’ın hediyeleriyle güldü

HATAY’IN DEFNE İLÇESİNDE BULUNAN KONTEYNER KENTTE GELEN BEŞİKTAŞ KULÜBÜ BAŞKANI SERDAL ADALI, AFETZEDE ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELEREK HEDİYE DAĞITTI.

Genel - 4 ay önce

Hatay’ın Defne ilçesinde afetzede vatandaşlarla bir araya gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, çocuklara hediye dağıttı.

Defne ilçesi Çekmece Mahallesi’nde bulunan 23 Temmuz Konteyner Kentte bulunan depremzedeler, Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı ve Beşiktaş Çarşı Grubu taraftarıyla bir araya geldi. Afetzede çocuklarla buluşan Başkan Adalı; çocuklara atkı, forma, bere ve futbol topu gibi hediyeler dağıtıldı. Başkan Adalı’ya afetzede vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, etkinlik sonrası basın açıklaması yapıldı. "İnsanların neler hissettiklerini çok iyi hissediyorum"

Çarşı grubuyla birlikte 3 yıldır Hatay’a geldiğini ifade eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, "Burada depremi en ince şekilde yaşadım, insanların neler hissettiklerini çok iyi hissediyorum. Çarşı grubuyla 3 yıldır her yıl gelerek bir ziyarette bulunuyoruz. Bu yılda beraber gelmeye karar verdik. Allah bir daha böyle bir acı göstermesin. Depremde kaybettiklerimizi rahmetle anıyorum. İnşallah en kısa zamanda normal hayata dönüyoruz ki geçen yıldan beri çok iyi iyileştirmeler var. Şehir yavaş yavaş şehir olmaya başladı ve insanlarda normal hayata dönmeye başladı. Allah bir daha böyle bir acı daha yaşatmasın" dedi. "Başkanı görünce mutlu oldum"

Beşiktaş tarafından dağıtılan hediyelerle mutlu olduğunu dile getiren Şemsi Aras Günay, "Bugün buraya Beşiktaş başkanı geldi. Burada bizlere atkı, bere, forma ve futbol topu dağıttılar. Başkanı görünce mutlu oldum. Ben de bere ve atkı aldım" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İYİ PARTİLİ ERGUN: “TÜRKİYE’DE KAYIP ÇOCUKLARLA İLGİLİ NE POLİTİKA VAR NE DE VERİ!”

2026-02-04 12:12 - Genel

Menteşe’nin Meyve Ambarında Su Krizi

2026-02-03 13:45 - Gündem

Marmaris’in Güzellik Rotası: Yasemin Uçan Beauty

2026-02-06 17:36 - Marmaris

Çıkan yangında ev küle döndü

2026-02-01 13:04 - Asayiş

Milyonlarca kez dinlenen Tom Odell İstanbul’da sahne alacak

2026-02-03 12:38 - Magazin

‘Barış Manço Anma Gecesi’ 4 Şubat’ta

2026-02-01 09:15 - Magazin

Tarkan’ı 9 gündür süren konser serisinde yaklaşık 50 bin kişi dinledi

2026-02-04 16:50 - Magazin

ERGUN “MENTEŞE’DEKİ TOKİ PROJESİ 3,5 YILDIR ORTADA YOK”

2026-01-31 16:16 - Genel

Mehmet Çevik’ten uyuşturucu açıklaması

2026-01-31 10:42 - Magazin

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı’dan ’yeni anayasa’ vurgusu

2026-02-01 18:43 - Siyaset

İlgili Haberler

Trabzon’da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı

22:43 - Genel

Konya’nın 31 ilçesinde bisiklet sürüş etkinliği düzenlendi

22:40 - Genel

Gelibolu’da yeni feribot iskelesi hizmete açılıyor

21:38 - Genel

Otomobile kumrunun yuva yaptığını görünce tamiri bıraktı

21:13 - Genel

Van’da düğün yapanların yeni tercihi altın görünümlü setler

20:24 - Genel

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem