?>

Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi’ne ‘hizmet statüsü’ müjdesi

Develi hatice-muammer kocatürk diş hastanesi, develi dr. Ekrem karakaya devlet hastanesi yanındaki yeni yerine taşınırken, kayseri il sağlık müdürü mehmet erşan da burada yaptığı konuşmasında, "develi dr. Ekrem karakaya devlet hastanesi’nin bazı düzenlemelerden sonra c sınıf hizmet statüsünden b sınıf hizmet statüsüne kavuşacağı müjdesini sağlık bakanımız prof. Dr. Kemal memişoğlu'nun develi’ye verebileceğimizi belirtti" dedi.

Sağlık - 8 ay önce

Develi Hatice-Muammer Kocatürk Diş Hastanesi, Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi yanındaki yeni yerine taşınırken, Kayseri İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan da burada yaptığı konuşmasında, "Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi’nin bazı düzenlemelerden sonra C sınıf hizmet statüsünden B sınıf hizmet statüsüne kavuşacağı müjdesini Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun Develi’ye verebileceğimizi belirtti" dedi.

2008 Yılından beri Cami Cedid Mahallesi’nde hizmet veren Develi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 17 Mart 2025 tarihinden itibaren hasta kabulüne başlarken, bugün de resmi açılış töreni yapıldı. Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak hizmet verecek olan Hatice-Muammer Kocatürk Ağız ve Diş sağlığı Polikliniği’nin depreme karşı güçlendirme ihalesi 5 ay önce yapılırken, İhale bedeli de 10 milyon TL civarında olmuştu.

Düzenlenen açılışa, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Dursun Ataş ve Sayın Bayar Özsoy, Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, Önceki Dönem Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Develi Kaymakamı Yusuf Turan, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Cumhuriyet Başsavcısı İlteriş Altıntaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arzu Çıngır, Başhekim Op. Dr. Fatih Demir, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Toker, MHP İlçe Başkanı Yunus Özer, hayırsever Muammer Kocatürk ile İl ve ilçe yöneticileri katıldı. Konuşmaların ardından Develi İlçe Müftüsü Emin Patan’ın yaptığı dua ile hastanenin açılışı yapıldı.

9’u diş hekimi olmak üzere 60 hekim, Noroloji, Radyoloji dahil 45 Uzman doktoru ile hizmet vermeye devam eden Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi; 80 hasta odası, 5 adet ameliyathanesi, 40 adet poliklinik odası, 10 yataklı erişkin yoğun bakım ünitesi, 4 yataklı yeni doğan yoğun bakım ünitesi, 10 adet diş ünitesi, 18 yataklı diyaliz ünitesi ve endoskopi ünitesi ile hizmet veriyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Grekoromen Güreş Milli Takımı, Kazakistan’dan 5 madalya ile döndü

2025-04-19 20:04 - Spor

Marmaris'te Türk Sanat Müziği Ziyafeti

2025-04-24 13:47 - Marmaris

Üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

2025-04-20 10:11 - Asayiş

Üzerinden tüfek ve tabanca çıktı

2025-04-20 09:42 - Asayiş

Gümüşhane’de Aile Yılı kapsamında veliler ve öğrenciler birlikte kitap okudu

2025-04-19 16:18 - Eğitim

Marmaris'te Erken Deniz Keyfi

2025-04-20 15:38 - Marmaris

Fırtına çatıları uçurdu, hasar tespit çalışmaları başladı

2025-04-24 12:55 - Gündem

Vatandaşlar ‘işe alma taahhüdü verip sözünde durmadığını’ iddia etikleri şirkete tepki gösterdi

2025-04-19 12:33 - Gündem

Fenerbahçe Beko, seride durumu 2-0’a getirdi

2025-04-24 22:49 - Spor

Marmaris'te Yaban Domuzları Kediyi Parçaladı

2025-04-24 12:02 - Asayiş

İlgili Haberler

17 kez ameliyat oldu, 72 ünite kan verildi, riskli ameliyatı son teknoloji ile atlattı

09:46 - Sağlık

Hasköy Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında hasta kabulüne başladı

22:19 - Sağlık

HEKİMSEN Başkanı Kurban: "Biz yeniliklere önem veriyoruz"

21:20 - Sağlık

Kastamonu Üniversitesi’nde "Sağlık Turizmi ve Kapsayıcı Sağlık Yaklaşımları" masaya yatırıldı

18:03 - Sağlık

BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN HİJYEN VE GRAMAJ DENETİMİ

15:30 - Sağlık

Günün Manşetleri

Kırağı vurdu, gök domates seraya taşındı

09:38 - Ekonomi

Kayak merkezlerinde kar kalınlığı açıklandı

09:23 - Gündem

TAG davası ertelendi

09:09 - Genel

Evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan motokurye hayatını kaybetti

05:53 - Asayiş

Seyir halindeki işçi servisi alev aldı

15:42 - Asayiş