?>

Dikili’de yeni hastane hizmete açıldı

DİKİLİ DEVLET HASTANESİ'NİN HİZMETE AÇILDIĞINI DUYURAN AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI BİLAL SAYGILI, HASTANENİN İLERİ TEKNOLOJİYE SAHİP DONANIMI VE KAPSAMLI HİZMET BİRİMLERİYLE BÖLGENİN ÖNEMLİ BİR İHTİYACINI KARŞILAYACAĞINI BELİRTTİ.

Siyaset - 2 ay önce

Dikili Devlet Hastanesi’nin hizmete açıldığını duyuran AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, hastanenin ileri teknolojiye sahip donanımı ve kapsamlı hizmet birimleriyle bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını belirtti. Saygılı, ’’Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi İzmir’de de eser ve hizmet üretmeye devam ediyoruz.’’ dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Dikili’de hizmete başlayan yeni Devlet Hastanesi ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kentteki hükümet yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Başkan Saygılı, ’’Dikili’de hizmete alınan 75 yataklı yeni Devlet Hastanesi, milletimize verdiğimiz sözlerin, kararlılıkla hayata geçirilen vizyoner politikaların bir sonucudur. Sağlıkta dönüşüm hamlelerimizin öncüsü olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türkiye bugün sağlık altyapısı, hizmet kalitesi ve erişilebilirlik bakımından dünyanın örnek aldığı bir noktaya ulaşmıştır. Yeni Dikili Devlet Hastanesi; modern mimarisi, ileri teknolojiye sahip donanımı ve kapsamlı hizmet birimleriyle bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacaktır. Acil servisten yoğun bakıma, ameliyathanelerden diyaliz ünitesine kadar geniş bir yelpazede sunulan hizmetler sayesinde vatandaşlarımız sağlık hizmetine hızlı, etkin ve nitelikli şekilde ulaşacaktır. AK Parti hükümetleri olarak, İzmir’de de Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi eser ve hizmet üretmeye devam etmektedir. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve güçlü bir sağlık sistemi inşa etmek temel önceliğimizdir. Yeni Dikili Devlet Hastanesi de bu anlayışın önemli bir halkasıdır. Dikili’mize ve bölgemize hayırlı olsun.’’ ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

YENİLENEN ÇARŞI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU

2026-05-05 18:01 - Marmaris

1 milyar dolarlık pazar, 50 milyon oyuncu: Türkiye’de gaming büyüyor

2026-05-07 10:41 - Teknoloji

Askeri limana taş götüren kamyon devrildi

2026-05-06 15:05 - Asayiş

MUĞLA’DA GELECEĞİN SPORCULARI BİLİMSEL TARAMAYLA KEŞFEDİLİYOR

2026-05-06 11:30 - Spor

Gül serada 5, çiçekçide 50-100 lira

2026-05-06 10:42 - Ekonomi

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

2026-05-06 10:19 - Asayiş

Sinop’ta pazar yoğunluğuna otoparklı çözüm

2026-05-07 12:27 - Gündem

Göz kuruluğu ve göz hastalıklarında lazer tedavi yöntemlerinin önemi artıyor

2026-05-07 11:52 - Sağlık

Bayburt’ta öğrencilere "Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek" eğitimi verildi

2026-05-07 11:37 - Sağlık

El-Cezeri’nin mirası Cizre’deki Bilim Fuarında devam ettirildi

2026-05-07 10:25 - Teknoloji

İlgili Haberler

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar: "Vaşington’da Türkiye’nin milli menfaatlerini savunmak bizim asli görevimizdir"

22:32 - Siyaset

KKTC 5. Cumhurbaşkanı Tatar: "Kıbrıs’ta bir anlaşma ancak iki devletli bir anlaşmayla olur"

22:29 - Siyaset

Bakan Kurum, DEM Parti Milletvekili Sakık’ı kabul etti

21:50 - Siyaset

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "CHP’nin içindeki tartışmalar beni hiç ilgilendirmiyor"

20:17 - Siyaset

İçişleri Bakanı Çiftçi: "Sporda huzur, Türkiye’nin huzuru demektir"

19:43 - Siyaset

Günün Manşetleri

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

14:15 - Asayiş

Milyonlarca lira değerindeki altınları alıp sırra kadem bastı

14:11 - Asayiş

Hazırlık maçı: Çorum FK: 0 - Bandırmaspor: 0

13:59 - Spor

YKS sonrası tercih uyarısı: "Yapay zeka çağını göz ardı etmeyin"

13:53 - Eğitim

Fethiye'de Orman Yangını Kontrol Altında

13:34 - Asayiş