?>

Enduro & ATV Türkiye Şampiyonası, Türkiye akrobasi şampiyonu Birkan Polat’ın muhteşem gösterisiyle başladı

Bilecik'te iki gün sürecek olan enduro & atv türkiye şampiyonası, türkiye akrobasi şampiyonu birkan polat'ın gösterisiyle başladı.

Spor - 8 ay önce

Bilecik’te iki gün sürecek olan Enduro & ATV Türkiye Şampiyonası, Türkiye akrobasi şampiyonu Birkan Polat’ın gösterisiyle başladı.

Enduro & ATV Türkiye Şampiyonası’nın ilk ayağı Bilecik’te düzenlenirken, şampiyona öncesi Cumhuriyet Meydanı’ndan idari kayıtlar ve teknik kontroller başladı. Ardından alanda yarış brifingi verilirken, Türkiye akrobasi şampiyonu Birkan Polat da gösterisi gerçekleştirdi.

Enduro & ATV Türkiye Şampiyonası’na 200 kayıt yaptırılırken, bu sayı son yılların rekoru olarak kayıtlara geçti. "Marmara Bölgesi’nde 365 gün bu sporun yapılacağı bir yer yapmak istiyoruz"

Şampiyona hakkında bilgi veren Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Bugünde federasyonluğumuzun öncülüğünde valiliğimizin desteği ile Enduro ve ATV yarışının ilkini yapacağız. İlkler bu şehre yakışır diye sizleri burada ağırlamaktan büyük onur duyduk. Ancak ilklerin şehri deyince biz bu sporla geçen sene tanıştık. Geçen sene tanıştığımızda şöyle bir hedef koyduk kendimize; bu şehir ilklerin şehri ise böyle bir tesis yapalım ki o da ilklerden olsun. Türkiye’nin en uzun parkurunu yaptık ve bunun yanında Türkiye’nin en zor parkurunu yaptık. Marmara Bölgesi’nde 365 gün bu sporun yapılacağı bir yer yapmak istiyordum. Bugün onu yapma konusunda ciddi adımlar attığımızı memnuniyetle yaptığımızı ifade etmek istiyoruz. Motorcuların çok iyi bir şekilde bu sporu icra ettiklerini, vatanına, milletine bağlı ve trafiği en iyi bir şekilde yönlendirebilen insanlar olduğunu inandık ve bu konuda destek vermeye devam ediyoruz. Her motorcumuzun da bu anlayışla bu sporu devam edeceğine inanıyoruz. Bu inançla biz bu şehirde bu sporun daha ileri gitmesiyle ilgili olarak çabayı devam ettireceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Aygöl, motosiklete bindi ve onun öncülüğünde kortej startı verildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil’den yeni mesire alanı

2025-04-17 16:46 - Gündem

İYİ Parti'li Ergun'dan Faiz Uyarısı

2025-04-16 13:11 - Ekonomi

"Öğretmenime Dokunma"

2025-04-14 13:45 - Marmaris

100 milyon liralık 17 araç, SASKİ filosuna eklenecek

2025-04-18 12:43 - Gündem

Vatandaşlar ‘işe alma taahhüdü verip sözünde durmadığını’ iddia etikleri şirkete tepki gösterdi

2025-04-19 12:33 - Gündem

Akyaka'nın Doğal Mirası Tehdit Altında

2025-04-15 13:13 - ÇEVRE

Van’da iki mevsim bir arada

2025-04-16 09:46 - Gündem

Yağmur Sonrası Marmaris'te Bahar Sevinci

2025-04-15 14:25 - Marmaris

MARMARİS’İN ESNAFLARI BELEDİYENİN ÖNÜNDE EYLEM YAPTI

2025-04-18 16:06 - Marmaris

Cihat Arslan: "Zorluk derecesi yüksek bir maçtı"

2025-04-12 22:14 - Spor

İlgili Haberler

Enes Çelik’ten taraftarlara transfer mesajı

23:29 - Spor

Manisa FK - Ankara Keçiörengücü maçının ardından

22:03 - Spor

Tiago Djalo, cezalı duruma düştü

22:04 - Spor

Rashica, bu sezon ligde ilk golünü attı

22:07 - Spor

Kartal, evinde 4 maç sonra güldü

22:04 - Spor

Günün Manşetleri

Kayıp yaşlı adam 14. günde ölü bulundu

16:05 - Asayiş

Sahte altın oyununu kuyumcunun dikkati bozdu

14:55 - Asayiş

Yeni yıl üzümleri yola çıkmaya başladı

14:53 - Ekonomi

Geleneksel Lezzetler 2026’da Sofralara Dönüyor

14:06 - Sağlık

Tescilli Maraş kelle paça kış mevsiminin vazgeçilmezi

13:12 - Ekonomi