?>

Erciyes 38 FK Teknik Direktör Adem Çak: "Hiçbir bahaneye sığınmadan çıkıp 3 puanımızı aldık"

TFF 3. LİG 2. GRUP'TA BULUNAN VE LİGİN İLK YARISINI 23 PUANLA TAMAMLAYAN ERCİYES 38 FK'NIN TEKNİK DİREKTÖRÜ ADEM ÇAK, LİGİN İLK YARISI İLE İLGİLİ YAPTIĞI DEĞERLENDİRMESİNDE, "HİÇBİR BAHANEYE SIĞINMADAN SADECE İKİ ANTRENMAN YAPARAK İLK MAÇIMIZA ÇIKIP 3 PUANIMIZI ALDIK" DEDİ.

Spor - 6 ay önce

TFF 3. Lig 2. Grup’ta bulunan ve ligin ilk yarısını 23 puanla tamamlayan Erciyes 38 FK’nın Teknik Direktörü Adem Çak, ligin ilk yarısı ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde; "Hiçbir bahaneye sığınmadan sadece iki antrenman yaparak ilk maçımıza çıkıp 3 puanımızı aldık" dedi.

Erciyes 38 FK Teknik Direktörü Adem Çak yaptığı açıklamada; "Sezonun ilk yarısını bugün oynanan karşılaşmalarla beraber tamamladık. Şehir ve oyuncularımızla kısa bir süre geçirme imkanı bulduk. Çünkü göreve geldiğimiz ilk günle beraber 10 gün içerisinde üç maç yapmak zorundaydık. Gelişen olaylar dolayısıyla dar bir kadroya geldiğimizi biliyorduk ve hiçbir bahaneye sığınmadan sadece iki antrenman yaparak ilk maçımıza çıkıp 3 puanımızı aldık. Fakat her maç ve her antrenman sakatlıklar dolayısıyla eksilmeye devam ettik. Hem antrenmanlarda hem maçlarda 3 gün içerisinde 5 oyuncu kaybettik. Yine bunların arkasına sığınmadan 10 gün gibi kısa bir süre içerisinde 3 maç oynadık. Bu maçların sadece birinde gol yedik ve 3 maçta genel olarak iyi mücadele ettik. Tüm enerjisini sahaya koyan futbolcularımıza emekleri için çok teşekkür ediyorum. Ligin ikinci yarısında daha zor 15 maç oynayacağımızı ama hedefimizin kesinlikle bir üst lige çıkmak olduğunu camiamızla paylaşmak istiyorum" dedi.

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarına 25 Aralık’ta başlayacaklarını belirten Teknik adam Adem Çak; "25 Aralık itibari ile kampımız başlıyor. Ortak akıl ile yürüttüğümüz transfer süreçlerimizi kampın ilk gününe yetiştirerek tam kadro bir şekilde ligin ilk maçına kadar Antalya’da hazırlanacağız. Bizi her şartta desteklediğini gördüğümüz ve gücünü yanımızda hissettiğimiz Milletvekilimiz Baki Ersoy’a, Başkanımız Ahmet Dirgenali’ye, yönetim kurulumuza, Sportif Direktörümüz Alper Aslan’a ve kıymetli personellerimize teşekkür ediyorum. Futbolcularımızla beraber şehrimizin beklediği şampiyonluğu yaşamak ve yaşatmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

BODRUM TRAFİĞİNİ RAHATLATICAK PROJE

2025-12-19 11:04 - Ulaşım

Muğla’da "ÇED" Krizi: 2 Bin Ağaç ve Arıcılık Tehlikede

2025-12-20 11:43 - ÇEVRE

13 İLÇEDE ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2025-12-20 12:28 - ÇEVRE

Espressolab’den Tommy Cash sürprizi

2025-12-17 12:27 - Magazin

Muğla’da bir haftada 44 aranan şahıs yakalandı, 15’i tutuklandı

2025-12-15 14:21 - Asayiş

Türkiye güzelini seçti

2025-12-18 10:25 - Magazin

Canlı yayında duygu seli: Ses sanatçısı Mehmet Çevik’ten ‘Gelin Evi’nde zor durumdaki aileye 6 aylık kira desteği

2025-12-21 11:51 - Magazin

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ünsal Bahçeci son yolculuğuna uğurlandı

2025-12-18 17:34 - Asayiş

Japon gelin ve Türk damat konuklarını kimanoyla karşıladı

2025-12-22 10:04 - Magazin

MİLLETVEKİLİ ERGUN “TÜRKİYE’NİN NÜFUSU KENDİNİ YENİLEYEMİYOR”

2025-12-17 14:29 - Genel

İlgili Haberler

Sivas ASKF’de Ali Yavuz dönemi

15:34 - Spor

Zeljko Obradovic, 14 yıl aradan sonra Panathinaikos’un başantrenörü oldu

15:26 - Spor

Aşırtmalı Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası Şahinbey er meydanında başladı

15:00 - Spor

Andre Henrique: "Göztepe’ye transfer olduğum için heyecanlıyım"

14:42 - Spor

Bursaspor formalarına taraftardan yoğun ilgi

13:47 - Spor

Günün Manşetleri

Kayıp Parkinson hastası evinden 500 metre uzaklıkta bulundu

16:00 - Asayiş

Kuşadası kıyısında 3 metrelik boz camgöz köpekbalığı kıyıya vurdu

15:51 - Gündem

Ümit Milliler, Takımı hazırlık maçında Yunanistan’a mağlup oldu

14:24 - Spor

Silivri Belediye Başkanvekilliğine CHP’li Yalçın Ekici seçildi

14:01 - Siyaset

"Seni Galatasaray maçına götüreceğim" sözü, ölümün kıyısından aldı

13:52 - Asayiş