?>

Eskişehir tarım fuarı için iş birliği görüşmesi

Eskişehir il tarım ve orman müdürlüğü, 2-6 eylül 2025’te düzenlenecek eskişehir tarım fuarı hazırlıkları kapsamında tüyap yetkilileri ile iş birliği görüşmesi yaptı.

İnsan - 15 saat önce

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2-6 Eylül 2025’te düzenlenecek Eskişehir Tarım Fuarı hazırlıkları kapsamında TÜYAP yetkilileri ile iş birliği görüşmesi yaptı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Yüksel Çil, 2-6 Eylül 2025 tarihleri arasında ETO Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Eskişehir Tarım Fuarı hazırlıkları kapsamında TÜYAP yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda fuarın üreticilere sağlayacağı katkılara değinen İl Müdürü Yüksel Çil, "Bu fuar, Eskişehir tarımı ve üreticilerimiz için büyük bir fırsat. Tarım teknolojilerindeki en son yenilikler, modern mekanizasyon ve sulama sistemleri, akıllı tarım uygulamaları ve sürdürülebilir üretim teknikleri, çiftçilerimizle doğrudan buluşturulacak. Çiftçilerimiz, bu uygulamaları yerinde görerek hem üretim verimliliğini artıracak hem de tarım süreçlerini daha bilinçli ve modern yöntemlerle yönetme şansı bulacak. Fuar, Eskişehir’in tarımsal potansiyelini güçlendirecek ve bölge üreticilerimizin yeni teknolojileri öğrenmesine önemli katkı sağlayacak" dedi "Tüm çiftçilerimizi ve üreticilerimi bu büyük buluşmaya davet ediyorum"

Fuarın yenilikçi çözümleri çiftçilerle buluşturan bir platform olacağına dikkat çeken Çil, "Eskişehir Tarım Fuarı, tarımda yenilikçi çözümleri çiftçilerimizle buluşturan bir platform olacak. Mekanizasyon, sulama sistemleri, akıllı tarım uygulamaları ve çevre dostu üretim teknikleri üreticilerimizle paylaşılacak. Tüm çiftçilerimizi ve üreticilerimizi bu büyük buluşmaya katılmaya davet ediyorum. Tarımda modernleşme ve verimlilik yolunda atılacak her adım, Eskişehir çiftçisinin geleceğine katkı sağlayacak." İfadelerini kullandı. Toplantıya TÜYAP Proje Grup Satış Müdürü Taylan Taner, Proje Pazarlama Müdürü Doruk Aydın, Proje Pazarlama Uzmanı Utku Eroğlu ve Proje Satış Müdürü Burak Baykal Özdemir katıldı. Ayrıca Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Hasan Öz ile İl Müdürlüğü personeli Ziraat Mühendisi Bihter Andaç toplantıda hazır bulundu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Hakkarili dağcılar rehberliğinde Ağrı Dağı’na zirve tırmanışı

2025-08-11 09:44 - Gündem

Osmaniye Zorkun Çocuk Şenliği’nde Demet Akalın rüzgarı

2025-08-10 17:14 - Magazin

Uzmanlardan Deprem Sonrası Çocuk Psikolojisi Uyarısı

2025-08-11 14:27 - Sağlık

Paris Saint-Germain, Süper Kupa’yı ilk müzesine götürdü

2025-08-14 00:30 - Spor

13. TAYK-Eker Olympos Regatta’da, J70 Match Race yarışları tamamlandı

2025-08-13 22:41 - Spor

Siirt’te sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi amacıyla "Sağlık Yönetimi Zirvesi" düzenlendi

2025-08-13 15:37 - Sağlık

Kaymakam Kaya, MHP heyetini ağırladı

2025-08-12 14:44 - Marmaris

Marmaris'in Sorunları Sokak Röportajına Yansıdı

2025-08-09 13:24 - Marmaris

Ali Koç'tan Lösemi Hastası Rüzgar'a Unutulmaz Davet

2025-08-13 13:35 - Spor

Marmaris Devlet Hastanesi’nde doktora şiddet

2025-08-14 12:27 - Asayiş

İlgili Haberler

Yalova’da Marmara Depremi’nde hayatını kaybedenler anıldı

04:18 - İnsan

Bursaspor Eskişehirspor maçında orman şehitleri anıldı

20:41 - İnsan

Karacabey’de evlencek çiftlere müjde: O düğün salonu artık ücretsiz!

18:34 - İnsan

Yürüyerek özel bakım merkezine götürdüğü torununu yoğun bakımda aldı

16:50 - İnsan

Maden-İş Sendikası Tunçbilek Şubesi’nde kongre heyecanı

16:32 - İnsan

Günün Manşetleri

Mahalleli Panik Yaşadı, Evler Küle Döndü

13:36 - Asayiş

İki İlçe Arası Uyuşturucu Sevkiyatına Engel Olundu

13:17 - Asayiş

Amca Cinayetinde Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

13:05 - Asayiş

Yaşlı kadına 500 binlik tuzak

12:49 - Asayiş

Yunanistan Tarafından Geri İtilen Göçmenler Kurtarıldı

12:43 - Asayiş