?>

Fethiye'de Yağmur Suyu Baskınlarına MUSKİ Çözümü

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri, Fethiye'nin Patlangıç Mahallesi'nde su baskınlarını önlemek için yeni yağmur suyu hattı inşaatına başladı.

Gündem - 2 ay önce

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) ekipleri, Fethiye ilçesi Patlangıç Mahallesi'nde yaşanan yağmur suyu sorunlarına kalıcı çözüm getirmek amacıyla kapsamlı bir çalışma başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın talimatıyla başlatılan bu çalışmalarla, yağışlar sonrası yol kenarlarında biriken ve bazı bahçelere zarar veren yağmur sularının bertaraf edilmesi ve olası su baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

MUSKİ ekipleri, Patlangıç Mahallesi'nde yeni yağmur suyu hat imalatına başladı. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hattın vatandaşların hizmetine sunulması amaçlanıyor.

Mahalle Sakinleri ve Muhtardan Teşekkür Patlangıç Mahallesi'nde yaşayanlar, yağmur suları nedeniyle yaşadıkları mağduriyeti dile getirerek, başlatılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade etti. Mahalle sakini Mehmet Ali Hamilci, "Yağmur suyundan dolayı sürekli bahçelerimizin içerisine su doluyordu. Yolumuzda yürüme şansımız yoktu. Etraf çamur oluyordu. Bizim de bu konu hakkında geçmişte müracaatlarımız olmuştu. Şimdi Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri çalışma başlattı. Bu nedenle çok mutluyuz. Başkanımız Sayın Ahmet Aras’a bu duyarlılığı ve hizmeti için teşekkür ederiz” dedi.

 

Patlangıç Mahalle Muhtarı Ali Cabbar ise, mahallelerinde yaşanan yağmur suyu sorununu Büyükşehir Belediyesine ilettiklerini ve ekiplerin çok hızlı bir şekilde geri dönüş sağladığını belirtti. Muhtar Cabbar, "Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine sorunumuzu ilettik ve arkadaşlarımız hemen duyarlı davrandılar. Ben buradaki sıkıntıyı gece saat 11.00-12.00 civarında belirttim, saat 13.00 gibi geri dönüş yaptılar, sabah keşif için geldiler. İlk etapta yapıyorlar çözüme kavuşturuyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras’a mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Bayramın 3’üncü günü Sincan Park’ta mangal sezonu başladı

2025-06-08 17:23 - Genel

Bayramda Erdek’e ziyaretçi akını, sahiller tıklım tıklım

2025-06-08 21:48 - Genel

‘Küçük Antalya’ Amasya’da domates hasadı başladı

2025-06-11 09:41 - Ekonomi

Anne ve babadan en acı veda

2025-06-12 14:44 - Genel

Seydikemer’de 500 Metrelik Yeni İçme Suyu Hattı

2025-06-09 11:37 - Ulaşım

Ortaca'da Dehşet Veren Cinayet

2025-06-12 10:21 - Asayiş

"Stres yönetimi sınav başarısının yarısıdır"

2025-06-12 14:46 - Eğitim

Başpolis Yemliha Bozkurt Hayatını Kaybetti

2025-06-10 15:57 - Marmaris

Gökova Kavşağı’nda kaza

2025-06-07 09:46 - Asayiş

Marmaris’te Boğulma Tehlikesi

2025-06-09 09:30 - Asayiş

İlgili Haberler

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

19:04 - Gündem

"Temiz Şehir Düzce" kampanyası gece denetimleri ile sürüyor

17:49 - Gündem

Göcek’te mavi geleceği koruyacak

17:30 - Gündem

34 dağcı Yüksekova Sat Gölleri’nde doğa yürüyüşü gerçekleştirdi

17:18 - Gündem

MUĞLA GENÇLİK MECLİSİ KURULUYOR

17:00 - Gündem

Günün Manşetleri

Kasımpaşa, Pape Habib Gueye'yi Kadrosuna Kattı

14:41 - Spor

Ateşle Mücadele Eden Emekçilerin Sıcak Mesaisi

14:41 - Genel

Altın Fiyatlarındaki Düşüş Panik Yaratmamalı

14:24 - Ekonomi

Aldattığını eşine anlatan iş arkadaşını bıçakladı

14:07 - Asayiş

Beşiktaş'ın St. Patrick's Maçını Sloven Hakem Yönetecek

13:40 - Spor