?>

Gelin Ve Damat Ne Yapacağını Şaşırdı

Bodrum’da düzenlenen çocuk şenliğinin ortasında kalan gelin ve damat, kendileri için çalınmaya başlanan oyun havaları karşısında ne yapacaklarını şaşırdı.

Genel - 8 yıl önce

Bodrum’da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından 21. Çocuk Şenliği düzenlendi. İskele Meydanı’nda kurulan büyük platform önünde halk oyunları gösterisi sergilendi. Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte gösterilerini yaptığı esnada bölgeye gezmeye gelen gelin ve damat, bir anda kendilerini şenliğin ortasında buldu.

Bodrum Belediyesi nikah salonunda evliliğe ilk adımlarını atan çift onlarca çocuğu etraflarında görünce ne yapacaklarını şaşırdı. Çiçeği burnunda Servet Kalkanlı ve Burcu Kalkanlı çifti çalan oyun havasıyla meydanda oynamaya başladı. Çevredeki vatandaşlar ve çocuklar da gelinle damada eşlik etti. Kalkanlı çifti 20 dakika boyunca canlı müzik eşliğinde çiftetelli oynayarak ilk düğünlerini yapmış oldu. Daha sonra meydandan ayrılan Kalkanlı çifti, meydandaki kalabalık tarafından alkışlarla uğurlandı.

Büyük bir şaşkınlık yaşayan Servet ve Burcu çifti, "Nikahtan sonra meydana inip bir şeyler içerek nikahımızı kutlayalım istemiştik. O sırada meydanda bir etkinlik varmış. Ne olduğunu anlamadan bir anda kendimizi meydanda oynarken bulduk. Bizim için de güzel bir sürpriz oldu. Meydana davet ettiler oynadık. Düğünü önceden yapmış gibi olduk. Çok eğlendik, çok mutlu olduk. Tanıdık tanımadık herkes eşlik etti. Bodrum’da yapılacak en güze düğünlerden birisi gibi oldu. Nikahımızı kıydık düğünümüz ise 29 Nisan’da idi ama artık gerek kalmadı. Biz buradan direk balayına gidelim diyoruz" dediler.

Bodrum Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Meral Saraçbaşı ise, şenlikte düğün yaptıklarını belirterek “Nikahlarında sonra iskele meydanına gezmeye gelmişler arkadaşlar. Birdenbire bizim etkinliğimize dahil oldular. İstedikleri parçayı çaldık ve oynadık. Çiftimizle birlikte herkes eğlendi” şeklinde konuştu.

Servet ve Burcu çifti daha sonra meydandan ayrılarak düğünlerini yapacakları Kırşehir’e doğru yola çıktı. Etkinlik ise kaldığı yerden devam etti. Yerli ve yabancı turistler de etkinlik sırasında ortaya çıkan ilginç sahneyi meraklı gözlerle izledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Arap Şeyhin Mega Yatı İlçeyi Zengin Etti

2017-04-23 13:00 - Ekonomi

Domates Üreticinin Yüzünü Güldürdü

2017-04-20 08:30 - Ekonomi

Türkonfed Başkanı Kadooğlu İş Dünyasını Yatırıma Çağırdı

2017-04-22 15:30 - Ekonomi

(Özel Haber) Ekolojik Pazar Yerli Ve Yabancı Ev Hanımlarının Gelir Kapısı Oldu

2017-04-18 11:00 - Ekonomi

Turizmde Erken Rezervasyon İç Piyasayı Hareketlendirdi

2017-04-19 15:30 - Ekonomi

Yeşim Salkım Düğününde Giydiği Gelinliği Son Kez Giyip Hayranına Hediye Etti

2017-04-23 15:30 - Magazin

Gelin Ve Damat Ne Yapacağını Şaşırdı

2017-04-24 18:00 - Genel

Bodrum Sardunyalarla Kaplanıyor

2017-04-17 20:00 - Gündem

Ünlü Komedyen Ata Demirer Tekne Onarımına Da El Attı

2017-04-22 20:00 - Magazin

Podyumların Yıldızıydı Şimdi Koyun Otlatıp Tavuk Besliyor

2017-04-24 08:30 - Magazin

İlgili Haberler

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı büyümeye devam ediyor

14:47 - Genel

Mavi Vatan’ı sarmalayan emeğin hikayesini onlar yazıyor

14:50 - Genel

Vali Canbolat’ın eşi ve beraberindeki heyet Nazilli Sağlıklı Yaşam Hizmetleri’ni yerinde inceledi

14:50 - Genel

Esenler’in genç kalemleri mezun oldu

14:45 - Genel

Karapınar’da "Spor için pedalları çevir" etkinliği

14:45 - Genel

Günün Manşetleri

Sivasspor, Samsunspor Deplasmanı Hazırlıklarını Sürdürüyor

13:27 - Spor

Yıldırım isabet eden asker şehit oldu

13:15 - Asayiş

İlaç Yönetiminde Titizlik Hayati

12:26 - Sağlık

Yasa Dışı Bahis Paylaşımlarına Siber Darbe

12:09 - Asayiş

Trump'tan Riyad'da Sürpriz Görüşme

11:49 - Siyaset