?>

Genç kaymakam görev yaptığı ilçede ’hemşehrilik beratı’ ile onurlandırıldı

Adana’nın saimbeyli ilçesinde göreve 6 mayıs 2024 yılında atanan ve ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini gün yüzüne çıkarmak için halkla iç içe çalışmalar yapan kaymakam emre açar eylül ayı meclis toplantısında saimbeyli halkının takdirini alması üzerine “hemşerilik beratı” ile onurlandırıldı.

Genel - 9 ay önce

ADANA (İHA) – Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar, Saimbeyli’de yapmış olduğu çalışmalar neticesinde ilçe belediyesinin Eylül ayı meclis toplantısında alınan kararla oy birliğiyle ’hemşehrilik beratı’ ile onurlandırıldı.

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde göreve 6 Mayıs 2024 yılında atanan ve ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini gün yüzüne çıkarmak için halkla iç içe çalışmalar yapan Kaymakam Emre Açar, Eylül ayı meclis toplantısında Saimbeyli halkının takdirini alması üzerine ’hemşehrilik beratı’ ile onurlandırıldı.

Genç kaymakam Açar’ın, ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerini, çiftçilerin marka olma yolunda ürettiği domates, ceviz ve tabiat alanlarını ilçe ekonomisine devlet desteği ile kazandırma çalışmaları ilçe halkı tarafından büyük takdir topladı. Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal ile birlikte ortak çalışmalar yapan, Saimbeyli Kötün domatesi, Çeralan cevizi ve bölgeye özgü ata geleneği el dokuması kilimleri dünya pazarına sunmak için çalışmalar yapan ekip, bu dönem ilçenin kalkınma süreci olması için ortak projeler ile saha çalışmalarını sürdürüyor. Saimbeyli Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar’ı misafir olarak davet ederek ilçeye göstermiş olduğu sevgi ve alakalardan dolayı ’hemşehrilik beratı’ verilmesi kararını oy birliğiyle aldı.

Belediye Başkanı Mahmut Dal, ilçeyi cazibe merkezi haline getirmek için devlet ve millet el ele çalışmalar yaptıklarını ve bu çerçevede ilçede görev yapan Kaymakam Açar’ın ilçe halkı tarafından büyük takdir topladığını ifade etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Rektör Özölçer’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

2024-08-29 14:23 - İnsan

İzmir’de yanan ormanlar yapılaşmaya açıldı

2024-09-02 12:42 - ÇEVRE

DERİ VE SEDEF HASTALIĞINA MARMARİS’TE BEDAVA TEDAVİ 

2024-09-04 11:11 - Marmaris

TATİL BİTTİ, ‘HANIMELİ PAZARI’ YENİDEN AÇILDI

2024-09-03 14:02 - Marmaris

Acılı doktor, depremde kaybettiği eşinin ve 2 evladının anısını yaşatmak için okul yaptırdı

2024-09-04 09:18 - Eğitim

“NOEL BABA” VE “YÜCE ANA TANRIÇA'NIN YERİ DEMRE

2024-08-31 14:56 - Gezi

YAYLALI MARMARİSSPOR BAŞKANLIĞI’NDAN İSTİFA ETTİ

2024-09-03 16:01 - Spor

MARMARİS'TE KAYBOLAN RUS TURİSTİN ÖNCE TELEFONU, SONRA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

2024-08-31 14:04 - Asayiş

Bodrumlu balıkçılar, 316 kiloluk dev orkinos yakaladı

2024-08-31 14:10 - Genel

THY kabin amiri Onur Aykanat’ın öldüğü kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı

2024-08-30 18:59 - Asayiş

İlgili Haberler

BİGACEM Başkanlığına Hakan Okay seçildi

16:28 - Genel

Vali Çiçek uçurtma uçurdu, bağımlılıkla mücadelede kararlılık mesajı verdi

16:17 - Genel

Bağlamış: "Kayseri pastırmasının AB tescil süreci teknik gerekçelidir"

16:25 - Genel

Giresun’da Kültürel Miras buluşması gerçekleşecek

16:10 - Genel

Sancaktepe Muhtarlar Toplantısı İstanbul Valisi Davut Gül’ün katılımıyla gerçekleşti

15:32 - Genel

Günün Manşetleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle gondol turlarına talep arttı

11:16 - İnsan

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü kaza yaptı

11:14 - Asayiş

Sigara içen çocuklar otları tutuşturdu

11:06 - Asayiş

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş