?>

Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Şanal: "Onyekuru takımda kalacak"

GENÇLERBİRLİĞİ BASIN SÖZCÜSÜ MEHMET ŞANAL, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ.

Spor - 6 saat önce

Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Mehmet Şanal, Henry Onyekuru’nun takımda kalacağını dile getirirken, Zan Zuzek’in Amed Sportif Faaliyetler’e transferinin de gerçekleşmediğini belirtti.

Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Mehmet Şanal, basın mensuplarıyla tanışma toplantısında bir araya geldi. Şanal, Gençlerbirliği’nin hedeflerini, duruşunu ve geleceği dair vizyonunu şeffaf bir iletişim anlayışıyla paylaşmayı hedeflediklerini ifade etti. Kulüp ile basın arasındaki bağı kuvvetlendirmek istediklerini aktaran Şanal, "Eleştiriye açık, doğru bilgiye dayalı ve samimi bir iletişimin hem kulübümüze hem de Türk sporuna katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Gençlerbirliği sadece bir spor kulübü değil, bir duruş, bir kültür, aynı zamanda bir geleneğin adı. Hiç kuşkusuz basınımız bizimle yürünecek bu yolda en kıymetlimiz" diye konuştu. "Zan Zuzek konusu kapandı"

Zan Zuzek’in, Amed Sportif Faaliyetler’e transferine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Şanal, "Zuzek konusu kapandı. Biz Amedspor ile anlaştık. Fakat Amedspor oyuncuyla anlaşamadı. Dün gece itibarıyla durum bu" ifadelerini kullandı. "Onyekuru takımda kalacak"

Onyekuru’nun takımda kalacağını da vurgulayan Başkent ekibinin basın sözcüsü, "Hatta takip ettiyseniz 2-3 gündür antrenmanlarda çok iyi. Takımda kalmasını biz istiyoruz. Çünkü Onyekuru’nun ismiyle Gençlerbirliği’nin ismi bütünleşirse hem marka değeri olarak hem de Onyekuru’nun bize katacaklarıyla iyi noktaya geleceğini düşünüyoruz. Sakatlıklar yaşadı, bazı sıkıntılar yaşadı. Biz de yönetime yeni geldik. Onyekuru ile iyi bir iletişim kuruyoruz" cümlelerine yer verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'nde Yeni Üye Heyecanı

2026-01-17 16:41 - Marmaris

Muğla’da jandarma uzman çavuş evinde ölü bulundu

2026-01-17 21:43 - Asayiş

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ üyeleri yakalandı

2026-01-18 14:52 - Asayiş

Tadilat Mağduru Olmayın! Bahadır Batum Açıkladı

2026-01-16 16:02 - Marmaris

Türkiye’nin en büyük denizden içme suyu arıtma tesisi Muğla’da yapılacak

2026-01-18 11:55 - Sağlık

Emlak Sektöründe Harç Krizi

2026-01-22 15:58 - Ekonomi

MARMARİS’İN HANGİ MAHALLELERİNDE ELEKTRİK KESİLECEK?

2026-01-16 13:05 - Marmaris

MUĞLA’DA BELEDİYE BİNALARI TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

2026-01-21 11:56 - İnsan

Bahadır Batum: "Rayiç Bedellerdeki Artış Sektörü Zorluyor"

2026-01-16 15:39 - Marmaris

Denizli Kayak Merkezi yeni sezonda ziyaretçi akınına uğradı

2026-01-18 13:36 - Gündem

İlgili Haberler

TFF 2. Lig: Elazığspor: 5 - MKE Ankaragücü: 0

17:28 - Spor

Kahramanmaraş İstiklalspor - 1461 Trabzon FK maçı kar sebebiyle ertelendi

17:25 - Spor

Deniz Türüç: "Şu anki durum bize yakışmıyor"

16:51 - Spor

Kayserispor - Başakşehir maçını Batuhan Kolak yönetecek

15:24 - Spor

Erciyes 38 FK, seri peşinde

15:25 - Spor

Günün Manşetleri

Büyükşehir ve Dalaman El Ele

17:31 - Gündem

Üç Kuşak Mum Boyama Atölyesinde Buluştu

17:31 - Kültür Sanat

Uyuşturucu sanığına 22 yıl 15 ay hapis cezası

15:02 - Asayiş

Fenerbahçe, Göztepe maçı hazırlıklarına başladı

14:52 - Spor

Okul bahçesinde 17 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu

14:29 - Asayiş