?>

Hakan Çalhanoğlu: "Galatasaray’a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım"

ınter'de forma giyen milli futbolcu hakan çalhanoğlu, verdiği bir röportajda yanlış anlaşıldığını belirterek, "ben her zaman dürüstlüğe önem verdim ve galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım. Hiçbir kulübe hiçbir zaman bir saygısızlık yapmam söz konusu olmadı, olmaz" dedi.

Spor - 2 yıl önce

Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, verdiği bir röportajda yanlış anlaşıldığını belirterek, "Ben her zaman dürüstlüğe önem verdim ve Galatasaray’a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım. Hiçbir kulübe hiçbir zaman bir saygısızlık yapmam söz konusu olmadı, olmaz" dedi.

İtalya’nın Inter ekibinde forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, dün verdiği bir röportaj sonrasında gündem olmuştu. Çalhanoğlu, bu konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Galatasaray formalı fotoğrafıyla birlikte paylaşım yapan 30 yaşındaki futbolcu, şunları söyledi:

"Dün bir röportajda kullandığım ifadelerin yanlış anlaşıldığını belirtmek istiyorum. Bu yanlış anlaşmanın dil farklılığından kaynaklandığını düşünüyorum. Her zaman şeffaf ve dürüstlüğü prensip edinmiş biri olarak herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep vermemek adına bu açıklamayı yapmam gerek. Ben her zaman dürüstlüğe önem verdim ve Galatasaray’a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım. Hiçbir kulübe hiçbir zaman bir saygısızlık yapmam söz konusu olmadı, olmaz. Söylediklerim bir kulüp özelinde değil, ülke futbolumuzun gelişme temennisi özelindeydi. Son aylarda ülkemiz futbolunda yaşananlar herkesin malumu. Bu yaşananların marka değerimizi olumsuz etkilediği de çok açık. Benim en büyük temennim ülke futbolunda herkesin bir araya gelip futbolumuzun seviyesini yukarıya çekmesi. Çünkü bu yaşananların tek zararının kendimize olduğu ortada. Eğer futbolumuzu hak ettiği yere getirirsek zaten dünya üzerindeki her futbolcu Türkiye’de oynamak isteyecektir, genç yaşlarında dahi. Bu başaracak potansiyelimiz, Avrupa’nın en iyi takımlarıyla Şampiyonlar Ligi’nde rekabet edebilecek kapasitemiz var. Yeter ki ülkece artık bunu yapmaya karar verelim. Söylemek istediklerim bundan ibaretti."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Fenerbahçe’nin Olympiakos maçı kamp kadrosu açıklandı

2024-04-10 14:17 - Spor

Hakan Çalhanoğlu: "Galatasaray’a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım"

2024-04-12 11:39 - Spor

HEP BİRLİKTE MARMARİS İÇİN ÇALIŞMA ZAMANI

2024-04-08 14:39 - Marmaris

“İYİ BAYRAMLAR”

2024-04-10 13:32 - Marmaris

KAYMAKAM KAYA'NIN “ RAMAZAN BAYRAMI ” MESAJI

2024-04-09 15:16 - Marmaris

ÜNLÜ'NÜN PERSONELLE İLK BAYRAMLAŞMASI

2024-04-05 14:50 - Marmaris

MARMARİS'TE BİSİKLET RÜZGARI ESTİRECEK ETKİNLİK

2024-04-05 19:59 - Marmaris

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Ülkü Ocakları’nın düzenlediği Bayramlaşma Töreni’ne katıldı

2024-04-11 16:26 - Genel

Fındık büyüklüğünde dolu yağdı, vatandaş aracının üzerini kilimle kapattı

2024-04-07 17:28 - Gündem

BAYRAM TATİLİNDE HAVA DURUMU

2024-04-08 22:07 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Kayserispor’da Muhammed Türkmen görevi bıraktı

00:36 - Spor

Kasımpaşa’da Attila Szalai’nin sözleşmesi feshedildi

23:12 - Spor

Sakaryaspor-Bodrum FK maçının ardından

23:13 - Spor

Galatasaray, Manchester City maçı hazırlıklarına başladı

23:06 - Spor

Cengiz Ünder gol sayısını 5’e çıkardı

22:09 - Spor

Günün Manşetleri

350 milyon yıllık Gökgöl Mağarası’na ziyaretçi rekoru

16:18 - İnsan

Yunanistan’da bisküvi fabrikasında yangın: 4 ölü

15:45 - Asayiş

Babasının ölümüne sebep olan üvey oğul tutuklandı

14:56 - Asayiş

Penguen sürüden ayrılırken belediyeler boş durmadı

14:55 - Genel

ASELSAN, NATO’nun taşınabilir hava savunma kabiliyetine katkı sunacak

14:35 - Teknoloji