?>

İkinci Bahar Merkezi’nde sağlıklı yaş alma eğitimi

KUŞADASI BELEDİYESİ, DAVUTLAR MAHALLESİ'NDEKİ İKİNCİ BAHAR MERKEZİ'NDE DÜZENLEDİĞİ "SAĞLIK BULUŞMALARI" ETKİNLİĞİNDE 60 YAŞ VE ÜZERİ VATANDAŞLARA SAĞLIKLI YAŞ ALMA, DÜZENLİ SAĞLIK KONTROLLERİ VE KORUYUCU SAĞLIK HİZMETLERİ KONUSUNDA EĞİTİM VERDİ.

Sağlık - 3 saat önce

Kuşadası Belediyesi, Davutlar Mahallesi’ndeki İkinci Bahar Merkezi’nde düzenlediği "Sağlık Buluşmaları" etkinliğinde 60 yaş ve üzeri vatandaşlara sağlıklı yaş alma, düzenli sağlık kontrolleri ve koruyucu sağlık hizmetleri konusunda eğitim verdi.

Kuşadası Belediyesi, Davutlar Mahallesi’nde hizmet veren İkinci Bahar Merkezi’nde düzenlediği "Sağlık Buluşmaları" etkinliğiyle 60 yaş ve üzeri vatandaşları sağlıklı yaş alma konusunda bilgilendirdi. Etkinlikte, yaş ilerledikçe sağlığın korunmasına yönelik önemli bilgiler paylaşıldı. Başkan Ömer Günel’in sosyal belediyecilik vizyonuyla kente kazandırılan İkinci Bahar Merkezi, vatandaşları bilinçlendirmeye yönelik etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda merkezde düzenlenen "Sağlık Buluşmaları" etkinliğinde, sağlıklı yaş alma konusunda bilgilendirici bir eğitim gerçekleştirildi. Hemşire Gülsün Nourouzipanah tarafından verilen eğitimde, "Yaş alırken sağlığımızı nasıl koruyabiliriz?", "Sağlıklı yaş alma nedir?" ve "Düzenli sağlık kontrolleri neden önemlidir?" gibi konular ele alındı. Katılımcılara sağlıklı beslenme, düzenli fiziksel aktivite, koruyucu sağlık hizmetleri ve periyodik sağlık kontrollerinin önemi hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı. Yoğun ilgi gören etkinlikte katılımcılar merak ettikleri soruları da uzmanına yöneltme fırsatı buldu. Günlük yaşamda uygulanabilecek sağlıklı yaşam alışkanlıklarının paylaşıldığı eğitim, vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. Kuşadası Belediyesi, İkinci Bahar Merkezi’nde düzenlediği eğitim, sosyal ve kültürel etkinliklerle vatandaşların aktif, sağlıklı ve sosyal bir yaşam sürmelerine katkı sunmayı sürdürürken, toplumda koruyucu sağlık bilincini artırmaya yönelik çalışmalarına da devam ediyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: "2025 yılında Pakistan ile ticaret hacmimiz 1,2 milyar dolara ulaştı"

2026-07-04 14:45 - Ekonomi

Marmaris Köylerine İmar ve Kızkumu Müjdesi

2026-07-02 12:35 - Gündem

Anahtar Parti Kırşehir İl Başkanı Kaya: "Çarşıdaki sessizlik hepimizi düşündürmeli"

2026-07-03 14:14 - Siyaset

Köyceğizli Kanocudan Kanada'da Çifte Final

2026-07-03 11:14 - Spor

Marmariste CHPli Vekillerden Demokrasi Mesajı

2026-07-03 20:30 - Marmaris

Artan bağlama ücretleri tekneleri açık denize yöneltti

2026-07-02 17:12 - Marmaris

Akın Coşkunlar'dan Kaymakam Kaya'ya Veda

2026-07-03 11:22 - Marmaris

MARMARİS'TE HURDA ARAÇLAR TOPLANIYOR!

2026-07-03 14:48 - Marmaris

Nazilli’de incir işletmesi çalışanları yeni sezon öncesi eğlendi

2026-07-01 14:11 - Magazin

Marmaris’te sahile erkek cesedi vurdu

2026-07-04 13:23 - Asayiş

İlgili Haberler

Asfalt patileri yakıyor, pisi pisi otu tehlike saçıyor: Uzmanından sıcak hava uyarısı

12:56 - Sağlık

Sinop’ta evde sağlık hizmetleri için bakanlık destekli seminer

12:52 - Sağlık

Yaz aylarında sağlık kontrolleri ihmal edilmemeli

12:49 - Sağlık

Prof. Dr. Sevinç: "Belirtiler yaşa bağlanmamalı, erken tanı her yaşta hayat kurtarır"

12:19 - Sağlık

Yaz tatilinde çocuklarda ekran süresine dikkat

12:14 - Sağlık

Günün Manşetleri

Seferihisar’a kabusu yaşatan ayı vurularak öldürüldü

12:30 - Asayiş

Dünya istedi, Elif başardı

12:23 - Eğitim

Milli motosikletçiler ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ piste çıktı

12:09 - Spor

Polisten kaçmanın faturası yarım milyona patladı

12:03 - Asayiş

Ebenin dikkati anne ve bebeği kurtardı

11:58 - Sağlık