?>

İsmet Taşdemir: "Play-off potasından çıkmayan bir takım olduk"

Bodrum futbol kulübü ligin 33’üncü haftasında evinde ağırladığı kocaelispor’u 3-0 mağlup etti. Bu skorla birlikte play-off’a kalmayı garantileyen yeşil-beyazlı ekip maç sonunda büyük sevinç yaşadı

Spor - 12 ay önce

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Kocaelispor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki hafta tamamlandığında iki sezonda 70 maç oynadık ve 70 hafta play-off potasından çıkmayan bir takım olduk” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Bodrum FK evinde Kocaelispor’u 3-0 mağlup etti. Bu skorla birlikte play-off’a kalmayı garantileyen yeşil-beyazlı ekip, maç sonunda taraftarıyla birlikte büyük sevinç yaşadı. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, açıklamalarda bulundu. Taşdemir, “2 takımın da bulunduğu durum ve konumlarının belli olmaması, bunun yanı sıra bizim açımızdan daha farklıydı. Çünkü rakibimiz play-off’u garantilemişti, 3’üncülük ile alakalı maça çıktı. Bizim play-off’ta garanti değildi, üçüncülük şansımızda vardı. Oyuncularımı tebrik ediyorum, gerçekten nasıl oynanması gerekirse Kocaelispor’a karşı öyle oynadılar. Maçın son dakikasına kadar oyun disiplininden kopmadılar. Bu maç için oyuncularımı tebrik ediyorum. 2 senedir bu ligdeyiz ve 2. Lig’den gelen oyuncularımızla bu ligde var olma savaşı verdik. Ben arkadaşlarımı bir kere daha tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta tamamlandığında iki sezonda 70 maç oynadık ve 70 hafta play-off potasından çıkmayan bir takım olduk. 1 sene önce final oynayıp 1 sene sonra toparlanıp tekrar aynı yarışın içinde olmak da zordu. Bunu oyuncularımla hep beraber başardık, son 1 hafta kaldı. Son maçta her şeyi getirebilir, her şeyi götürebilir de özellikle hem üçüncülük hem de sıralama açısından. 1 maçımız kaldı ve iyi hazırlanıp o maçı da elimizden geldiği kadar en iyi şekilde camiamızı temsil etmeye çalışacağız” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

DİŞ HEKİMLERİNE YEŞİL PASAPORT İÇİN VEKİL DESTEĞİ

2024-05-04 13:35 - Sağlık

SIĞACIKLILAR TEOS MARİNA’NIN GENİŞLETİLMESİNİ İSTEMİYOR

2024-05-04 13:47 - Gündem

ATSO Başkanı Ali Bahar: "Erteleme yerinde bir karar oldu"

2024-05-05 12:15 - Ekonomi

BİRLİK VE BERABERLİK RUHU CAMİAVLU'DA YÜKSELDİ

2024-05-04 13:46 - Marmaris

Türktan ailesinin acı günü

2024-05-05 15:50 - Asayiş

Ünlü sanatçı Marmaris’te kulakların pasını sildi

2024-05-04 19:05 - Magazin

Aylton Boa Morte gollerine devam ediyor

2024-05-05 12:39 - Spor

Denize giren 14 yaşındaki Melih, hayatını kaybetti

2024-05-04 17:55 - Asayiş

Konsoloslar Başkan Mandalinci ile görüştü

2024-05-04 15:00 - İnsan

Datça’da 2 bin 500 yıllık hayal gerçeğe dönüştürüldü

2024-05-05 15:46 - Gündem

İlgili Haberler

Erzincanlı ortaokullu güreşçiden Türkiye Şampiyonluğu

11:58 - Spor

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 15 milyar TL’lik derbi

11:32 - Spor

Başarılı güreşçiler Türkiye Şampiyonası’na ve Uluslararası Şampiyonalara katılacaklar

11:24 - Spor

BAL’da 30. hafta hakemleri belli oldu

11:22 - Spor

Ozan Tufan: "Artık olgun bir Ozan Tufan var"

11:13 - Spor

Günün Manşetleri

Bal Avcıları Doğal Hazinenin Peşinde

10:44 - Gündem

Narin Güran Cinayetinde Yeni Duruşma

10:32 - Asayiş

"Katil Arı"ya Karşı Biyolojik Savaş Sürüyor

10:23 - Gündem

MSB’den "Unutana Hatırlatırız" paylaşımı

10:17 - Genel

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin Kadıköy karnesi

10:01 - Spor