?>

İzmir’in kadın voleybol takımları, 9 Eylül’de birlik mesajı verdi

Altınordu, aras kargo, arkas, göztepe ve karşıyaka kadın voleybol takımlarının sporcuları, 9 eylül’de karma kadrolarla sahaya çıkarak birlik mesajı verdi.

Spor - 2 ay önce

İzmir’in kurtuluşunun 103. yılı, Aras Kargo Spor Kulübü organizasyonuyla İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda düzenlenen dostluk müsabakasıyla kutlandı. İzmir’in köklü kulüplerinden Altınordu, Aras Kargo, Arkas, Göztepe ve Karşıyaka kadın voleybol takımlarının sporcuları, 9 Eylül’de karma kadrolarla sahaya çıkarak birlik mesajı verdi.

İzmir’in güçlü voleybol kültürünü temsil eden Altınordu, Aras Kargo, Arkas, Göztepe ve Karşıyaka Spor Kulübü kadın voleybol takımlarının sporcuları, İzmir’in kurtuluşunun 103. yıl dönümünde İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda file önünde buluştu. Aras Kargo Spor Kulübü’nün (ASK) organizasyonuyla düzenlenen özel etkinlikte, kadın voleybol takımlarından sporcuların yer aldığı karma kadrolar sahaya çıkarak barış ve dostluk mesajı verdi. Cumhuriyet tarihinin en anlamlı günlerinden biri olan 9 Eylül’de gerçekleştirilen organizasyon, sporun birleştirici gücünü, kulüpler arası dayanışmayı ve kadın voleybolunun İzmir’deki yükselen değerini ortaya koydu.

Öte yandan eski milli voleybolcu Neslihan Demir de karma takımda oynadı. "Tek ruh, tek takım"

Etkinliğin yalnızca bir spor etkinliği değil, aynı zamanda İzmir’in kurtuluş coşkusunu paylaşan birlik ve beraberlik ruhunun yansıması olduğunu belirten Aras Kargo Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Billur Burkutoğlu, ‘Tek Ruh, Tek Takım; 9 Eylül’ sloganıyla gerçekleşen buluşmanın, kentin farklı renklerini aynı sahada buluşturarak sporun ve Cumhuriyet değerlerinin bir arada yaşatılması açısından gurur verici bir tablo oluşturduğunu belirterek, "İzmir’in en genç kadın voleybol kulübü olarak, bu tarihi günün beraberlik içinde kutlanması adına üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmekten büyük onur duyuyoruz. İzmir, her zaman kurtuluş ruhunu hatırlatan, taraftarıyla birlikte herkesi bu ruh etrafında kenetleyen çok özel bir şehir. İzmir’in köklü kulüplerindeki değerli kadın voleybolcularının, İzmir’in kurtuluş gününe özel ilk kez karma takımlar halinde sahaya çıkması, bu birliktelik ruhunu çok daha güçlü kıldı" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te barda silahlı kavga: 2 yaralı

2025-09-08 10:04 - Asayiş

Marmaris'teki Silahlı Kavga Cinayetle Sonuçlandı

2025-09-09 12:00 - Marmaris

Fas’tan Bayburt’a uzanan aşk hikayesi: İki kardeş çifte düğünle dünyaevine girdi

2025-09-06 08:51 - Magazin

Milas Belediyesi'nden Yol Yapım Seferberliği

2025-09-04 13:38 - Ulaşım

DALAMAN'A 30 YENİ HİZMET ARACI

2025-09-03 11:03 - Ulaşım

Marmaris’te 233. Kez İntihar Girişimi

2025-09-04 15:52 - Marmaris

Marmaris Evren Paşa İlkokulu Yeniden Yapılıyor

2025-09-04 11:55 - Marmaris

Muğla’da astroloğun gizemli ölümü

2025-09-05 16:15 - Asayiş

Vatandaşlardan Marmaris'e Acil Çözüm Çağrısı

2025-09-03 13:28 - Marmaris

Sahipsiz Köpekler Tartışması Büyüyor

2025-09-05 14:34 - Gündem

İlgili Haberler

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Fenerbahçe derbisi öncesi futbol A takımıyla buluştu

16:22 - Spor

Dursun Özbek: "En süratli şekilde araştırmaların yapılıp, kararın verilmesi lazım"

16:13 - Spor

Elazığlı sporcu Cumhuriyet coşkusunu Erciyes’in zirvesine taşıdı

16:05 - Spor

Konyaspor - Samsunspor maçının biletleri satışa çıktı

15:36 - Spor

Beşiktaş’ta Rafa Silva takımla çalışmalara başladı

15:29 - Spor

Günün Manşetleri

Arkadaşını bıçakladı, olay yerinde polisi bekledi

16:02 - Asayiş

Havalar soğudu, sobaya rağbet arttı

15:53 - Genel

Büyükşehir’den Minik Tadımcılara Zeytinyağı Eğitimi

15:26 - Eğitim

Boğaziçi Mahallesi’ne Yeni Sosyal Alan ve Pazar Yeri Geliyor

15:23 - Genel

50 yıl hapis cezasıyla aranan firari yakalandı

15:17 - Asayiş