?>

Kastamonu’da KOBİ’ler eğitim kampına giriyor

Kastamonu’daki işletmelerin gelişimini ve rekabet gücünü artırmaya yönelik, kuzey anadolu kalkınma ajansı tarafından e-ticaret, bütçe yönetimi, turizm ve müşteri memnuniyeti konularında düzenlenen 11 günlük eğitim programı başlıyor.

Eğitim - 9 ay önce

Kastamonu’daki işletmelerin gelişimini ve rekabet gücünü artırmaya yönelik, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından e-ticaret, bütçe yönetimi, turizm ve müşteri memnuniyeti konularında düzenlenen 11 günlük eğitim programı başlıyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürüttüğü ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından hayata geçirilen "Sinop’ta Temel Sektörlerin Rekabetçiliğinin Artırılması Projesi" kapsamında gerçekleştirilecek program ile Kastamonu’daki KOBİ’lere "E-Ticaret ve Pazarlama İletişimi", "KOBİ’ler İçin Finansal Okuryazarlık", "Turizm Hizmetlerinde Rekabet Avantajı Oluşturma" ve "Müşteri Memnuniyeti ve Deneyim Yönetimi" konularında 4 farklı eğitim verilecek.

KOBİ’lerin gelişimi ve rekabet gücünü artırmaya yönelik uygulanacak 11 günlük eğitim programları ile işletmelerin finansal yönetim ve pazarlama becerilerini geliştirerek sürdürülebilir büyümelerine katkı sağlanması hedefliyor. Eğitimler 7 Nisan’da başlıyor

Kastamonu’da faaliyet gösteren KOBİ’lerin katılımının amaçlandığı eğitim programları, 7 Nisan’da başlayarak 18 Nisan 2025 tarihine kadar devam edecek. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Hizmet Binası’nda düzenlenecek program 7 Nisan tarihinde "KOBİ’ler İçin Finansal Okuryazarlık" eğitimi ile başlayacak. Finans yönetimi konusunda bilinçli kararlar almayı amaçlayan KOBİ’lere yönelik düzenlenen eğitimde, bütçe yönetimi, nakit akışı planlaması, tasarruf stratejileri ve devlet desteklerine erişim gibi konular ele alınacak. Üç gün sürecek eğitim kapsamında, KOSGEB ve TÜBİTAK gibi kurumların sunduğu destek programlarına nasıl başvurulacağına dair pratik bilgiler de paylaşılacak.

Programın ikinci eğitimi ise 9 Nisan tarihinde başlayacak olan "Turizm Hizmetlerinde Rekabet Avantajı Oluşturma" olacak. Turizm sektörüne yönelik özel düzenlenen eğitimde, işletmelere pazarlama stratejileri, müşteri deneyimi yönetimi ve destinasyon yönetimi konularında bilgiler sunulacak. Eğitim ile hizmet çeşitlendirme ve dijital pazarlama yöntemleri ile turistik işletmelerin sürdürülebilir bir büyüme sağlanması hedefleniyor.

KOBİ’leri dijital pazarlama stratejileri konusunda bilinçlendirmeyi amaçlayan "E-Ticaret ve Pazarlama İletişimi" eğitim ise 14 - 16 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dijital dönüşümün önemine dikkat çeken eğitimde, KOBİ’lere dijital pazarlama stratejileri, SEO ve SEM kullanımı, sosyal medya yönetimi ve müşteri ilişkileri konularında bilgiler paylaşılacak. Eğitim sonunda katılımcılara, başarılı bir e-ticaret platformu oluşturma, çevrimiçi satışları artırma ve rekabetçi bir dijital varlık oluşturma konusunda beceri kazandırılması amaçlanıyor.

Program kapsamında 16-18 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek son eğitim ise "Müşteri Memnuniyeti ve Deneyim Yönetimi" olacak. Eğitim, müşteri memnuniyetinin vazgeçilmez olarak görüldüğü günümüz rekabet ortamında işletmelere, müşteri yolculuğunu analiz etme, şikayet yönetimi ve müşteri bağlılığını artırma gibi konularda yol gösteriyor.

Eğitimlere katılmak isteyen işletmelerin detaylı bilgilere Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın web sitesi üzerinden ulaşabileceği belirtildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Tefecilik Operasyonu: Esnaf Odası Başkanı Gözaltında

2025-03-25 12:30 - Asayiş

ERGUN'DAN DEMOKRASİ VE HUKUK ELEŞTİRİSİ

2025-03-24 12:39 - Siyaset

TFF 3. Lig 4. Grup: Turgutluspor: 1- Denizlispor: 1

2025-03-26 16:41 - Spor

CHP'li Balcı'dan MHP'li Demirel'e Sert Cevap

2025-03-26 13:07 - Marmaris

İmamoğlu’nun kasası Adem Soytekin’e savcıdan "çakar" kıyağı

2025-03-22 15:57 - Asayiş

Marmaris'te Dar Sokaklar Araç İşgalinde

2025-03-25 16:15 - Marmaris

MFÖ hayranlarına sürpriz albüm

2025-03-20 16:44 - Magazin

MARMARİS BAHAR ÖNCESİ SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

2025-03-26 12:59 - Marmaris

Bodrum’da kan donduran cinayet

2025-03-21 00:55 - Asayiş

MUĞLA'DA TARIMSAL ÜRETİM İÇİN YENİ ADIM

2025-03-22 12:25 - Turizm

İlgili Haberler

BUÜ’deki birimlere İSG kurul eğitimleri verildi

12:41 - Eğitim

GKV’lilerin tasarım odaklı etkinlikler dikkat çekti

12:04 - Eğitim

Kastamonu Üniversitesi’nin bitkisel içerikli dezenfektan patenti tescillendi

10:32 - Eğitim

Bayburt’ta avcılık eğitimleri tamamlandı

09:57 - Eğitim

Kastamonu Üniversitesi’nin kokusal peyzaj alanındaki projesi desteklenecek

09:45 - Eğitim

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan