?>

KAYSO yeni üyelerine üyelik beratlarını takdim etti

Kayseri sanayi odası (kayso) tarafından yeni üyelerine yönelik istişare toplantısı ve üyelik belgesi takdim töreni düzenlendi

Genel - 11 ay önce

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) tarafından yeni üyelerine yönelik istişare toplantısı ve üyelik belgesi takdim töreni düzenlendi. KAYSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanlık Divanı’nın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda yeni üyelere üyelik beratları takdim edildi.

Toplantıda Kayseri Sanayi Odası’nın tarihçesi ve işleyişi hakkında bilgi veren (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Sanayi Odası’nın 1966 yılında temellerinin atıldığını ve 2 bin 200 üyesini dünyaya bağlayan bir köprü niteliğinde olduğunu söyledi.

Üretimde verimliliği artırmak ve dijital dönüşüm süreçlerinde işletmelere destek olmak amacıyla Kayseri Model Fabrika’yı kurduklarını ifade eden Başkan Büyüksitmici, “Kayseri Model Fabrika, işletmelerimizde yalın üretim tekniklerini kullanarak israfı en aza indirmek için örnek üretim hatları oluşturarak imalat sanayi işletmelerinde verimlilik, dijitalleşme ve enerji verimliliği gibi konularda eğitim ve danışmanlık hizmeti veriyor. Bu güne kadar 120 projeyi tamamladık. Bu projelerde günlük yüzde 40 ila yüzde 240 arasında üretim artışı, 12 milyon doların üzerinde de tasarruf sağlandı” dedi.

Başkan Büyüksimitci, KAYSO bünyesinde Yeşil ve Dijital Dönüşüm Ofisleri kurarak, Avrupa Yeşil Mutabakatı, Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizmasının yanı sıra Sürdürülebilirlik, Kurumsal Sürdürülebilirlik Raporlaması ve İkiz Dönüşüm alanlarında üyelerine hizmet verdiklerini söyledi.

Oda olarak üyelerinden gelen birçok konuyu takip ederek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) başta olmak üzere ilgili bakanlıklara ilettiklerini ifade eden Başkan Büyüksimitci, “Kayserili sanayiciler olarak her zaman elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Sanayimizi Türkiye’de belli bir konuma getirdik. Daha da yukarılara taşımak adına el birliği ile hareket ederek, istişare içerisinde çalışmaya devam edeceğiz ” diye konuştu.

Son olarak şehrimize iki OSB daha kazandırmak için çalışma yürüttüklerine değinen Başkan Büyüksimitci, “Bunlardan bir tanesi Uzay Havacılık Ve Savunma Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, bir diğeri de Geri Dönüşüm İhtisas Organize Sanayi Bölgesi. Her iki OSB’miz için ön talep alıyoruz. Projemiz olgunlaştığı zaman detaylarını sanayicilerimizle paylaşacağız” şeklinde konuşmasını tamamladı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

KÖYCEĞİZ GÖLÜ'NÜ BESLEYEN SU KAYNAKLARI KURUYOR

2024-06-01 14:55 - ÇEVRE

DUBLE YOL İÇİN ORMANI, ANTİK KENTLERİ, KÖYLERİMİZİ YOK ETMEYİN

2024-06-07 15:11 - ÇEVRE

MUĞLA’YA GELEN BU ADAYI GÖRMEDEN DÖNMESİN

2024-06-06 13:38 - ÇEVRE

BRICS NEDİR? TÜRKİYE BRICS'E ÜYE Mİ? BRICS'E ÜYE ÜLKELER

2024-06-05 15:54 - Ulusal

Putin'den Uyarı: Rusya Batılı Hedefleri Vurmak İçin Silah Sağlayabilir

2024-06-07 12:27 - Ulusal

KARACA: TURİZM BÖLGELERİNDE BAZI TASARRUF MADDELERİ MUAF TUTULMALI

2024-06-04 11:31 - Turizm

102 Kurum: Hukuku işletin tüm termik santralleri kapatın

2024-06-04 13:24 - ÇEVRE

Vodafone Freezone ve Fut Esports’tan Brawl Stars Yaz Turnuvası

2024-06-08 11:31 - Teknoloji

FETHİYE HALK PLAJLARINDA KESEYE UYGUN FİYATLAR

2024-06-07 15:02 - Turizm

MARMARİS KAVRULDU: TERMOMETRELER REKOR SICAKLIK GÖSTERDİ"

2024-06-05 15:31 - Gündem

İlgili Haberler

Çapalı Köyü’ne yeni taziye evi ve misafirhane kazandırıldı

09:47 - Genel

İtfaiyeden tahkimat ve iple erişim eğitimi

09:47 - Genel

"Kudüs Akademisi" finalinde duygusal bir söyleşi ve ödüller vardı

09:46 - Genel

Depremde hasar gören Arnavutköy Sıddık Camii’nin minaresi söküldü

09:02 - Genel

Şemdinli’deki gazilere akıllı baston desteği

08:32 - Genel

Günün Manşetleri

Müşteriler Tarçın'lı Taksi İstiyor

15:33 - İnsan

Sahildeki Gizemli Cisim Alarm Yarattı

13:28 - Gündem

Justin Timberlake Türkiye'de Konser Verecek!

13:26 - Kültür Sanat

Filistinli Çocuğu Öldüren Katile 53 Yıl Hapis Cezası

13:09 - Asayiş

Süper Lig'de Bugünkü Maçların VAR Hakemleri Belli Oldu

12:27 - Spor