?>

Kaza sonucu kızı hayat mücadelesi veren anne: "Sürücünün yüzde 100 hatalı olduğunu KGYS kayıtları da gösteriyor"

Elazığ'da şilan tokpınar(27), yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Trafik tespit tutanağı sürücüyü kusurlu bulurken, genç kadın 28 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Asayiş - 5 saat önce

Elazığ’da yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Şilan Tokpınar (27), 28 gündür yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor. Acılı anne Medine Tokpınar, "Sürücünün yüzde 100 hatalı olduğunu KGYS kayıtları da gösteriyor" dedi.

Elazığ’ın Çaydaçıra Mahallesi’nde 14 Ağustos’ta meydana gelen kazada, Şilan Tokpınar yolun karşısına geçerken B.Ç. yönetimindeki 06 DR 878 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. 28 gündür yoğun bakımda hayat mücadelesi veren genç kadının durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Hazırlanan trafik kaza tespit tutanağında, sürücü B.Ç.’nin Karayolları Trafik Kanunu’nun 68/1-a maddesini ihlal ettiği, aracın hava ve trafik şartlarına uygun şekilde kullanmadığı belirtilirken, yaya Şilan Tokpınar’ın kazada herhangi bir kural ihlali bulunmadığı kaydedildi.

Hastane önünde 28 gündür kızlarından gelecek iyi bir haber beklediklerini dile getiren anne Medine Tokpınar, "Şilan, 14 Ağustos günü sağlık ocağına gitti. Sağlık ocağının dönüşünde kızım gelirken yolu kontrol ederek, sağına soluna bakarak, geldiği zaman oradan ters yoldan gelen araç kızıma çarptı. Okul bölgesi olmasına rağmen, hız limitlerinin üzerinde seyrederek kızıma çarpıyor. Bu bir cinayet ve kasıt. Bu yolun her iki tarafı da gayet normal, trafik akışında olduğu ve kesinlikle duba ile bölünmüş veya herhangi bir şekilde yol kapalı değildir. Bunlar belediyeyi suçladı ama kesinlikle öyle bir şey yok. O şeridi gayet güzel bir şekilde kullananlar var. Kızım şu an yoğun bakımda. 28 gün oldu. Çocuğum canıyla cebelleşiyor ve adam ortalıkta elini kolunu sallayarak geziyor. Resmi kayıtlarda da sürücünün yüzde 100 hatalı olduğunu KGYS kayıtları da gösteriyor. Kızım kesinlikle önce soluna bakıyor yolun ortasına gelip sağına bakıyor. Kızımın herhangi bir kusuru yok. Kaza anının hemen sonrasında kapalı dedikleri yoldan gelen araçlar var. Bu şahıs taksirle adam yaralamaktan şu an yargılanıyor ama suçu bu değil. Kasıtlı bir şekilde ters istikamete giriyor. Yüksek hızda, önüne bakmadan kızıma çarpıyor. Burada kasıt muhtemel suçundan yargılanmasını istiyorum. Adalet istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te 233. Kez İntihar Girişimi

2025-09-04 15:52 - Marmaris

Marmaris Evren Paşa İlkokulu Yeniden Yapılıyor

2025-09-04 11:55 - Marmaris

Muğla’da astroloğun gizemli ölümü

2025-09-05 16:15 - Asayiş

Vatandaşlardan Marmaris'e Acil Çözüm Çağrısı

2025-09-03 13:28 - Marmaris

Marmaris’te barda silahlı kavga: 2 yaralı

2025-09-08 10:04 - Asayiş

Sahipsiz Köpekler Tartışması Büyüyor

2025-09-05 14:34 - Gündem

163 BİNDEN FAZLA ÖĞRENCİ OKULA DÖNÜYOR

2025-09-06 10:22 - Eğitim

Akyaka’da otel odasında bir kadın ölü bulundu

2025-09-05 14:03 - Asayiş

Marmaris'teki Silahlı Kavga Cinayetle Sonuçlandı

2025-09-09 12:00 - Marmaris

"Kadınım" Okuyucularla Buluştu

2025-09-05 14:26 - Marmaris

İlgili Haberler

Üzerine sunta düşen işçinin bacakları kırıldı

15:42 - Asayiş

İki ay önce evlenen genç hafız trafik kazasında hayatını kaybetti

15:37 - Asayiş

Ayvalık’ta trafik kazası: 1 ölü, 2 ağır yaralı

15:29 - Asayiş

Denizli’de kayıp olarak aranan kadının 15 yıl önce öldüğü ortaya çıktı

15:33 - Asayiş

Kula’da uyuşturucuya geçit yok

15:33 - Asayiş

Günün Manşetleri

3.885 Adet Hapla Yakalanan 2 Kişi Tutuklandı

14:13 - Asayiş

FETÖ Şüphelisi Doktor Polisin Takibiyle Yakalandı

14:10 - Asayiş

Eşini bayılıncaya kadar sokak ortasında dövdü

13:54 - Asayiş

Vatandaşlar Kırmızı Et Yerine Balığa Yöneliyor

13:37 - İnsan

Rusya, Polonya'nın İHA İhlali İddialarını Yalanladı

13:19 - Siyaset