?>

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan: “Bağlum’da bulunan kurban satış alanımızı genişlettik ve ulaşım güzergahlarına asfalt serdik”

Keçiören belediyesi’nin baştan aşağı yenilediği kurban satış alanı hem esnaftan hem de vatandaştan tam not aldı.

Genel - 11 ay önce

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “Bağlum bölgemizde bulunan kurban satış alanımızı genişlettik ve ulaşım güzergahlarına asfalt serdik” dedi.

Keçiören Belediyesi’nin baştan aşağı yenilediği kurban satış alanı hem esnaftan hem de vatandaştan tam not aldı. Daha önce toprak üzerine kurulan kurban satış çadırları bu yıl esnafın zorluk yaşamaması için düzenlenerek, betonlanmış alana kuruldu. Çadırlar arası gezintinin yapıldığı yol ise alışveriş yapacak vatandaşın rahat hareket etmesi için genişletilerek asfaltlandı ve kaldırımları yapıldı. Yurdun farklı şehirlerinden gelen besicilerin su ihtiyaçlarını karşılamak üzere her çadırın önüne musluk yerleştirilirken, içinde market ve lokanta bulunan alanlar da hizmet vermeye başladı. Tuvalet ve 24 saat sıcak su imkanı sunan duş kabinlerinin konulduğu kurban pazarında esnaf rahat bir nefes aldı. Her sabah ücretsiz çorba ikramının yapıldığı pazarda otopark, ücretsiz canlı hayvan kantarı, mescit, veteriner hekim, sağlık, temizlik ve zabıta ekipleri de görev yapıyor. Günlük ilaçlanan pazar alanı hem süpürülüp hem de tazyikli suyla yıkanıyor.

İlk olarak kurban satış alanına ulaşım sorununu çözdüklerini kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “Bağlum bölgemizde bulunan kurban satış alanımızı genişlettik ve ulaşım güzergahlarına asfalt serdik. Temiz su altyapısını kurarak besicilerimize suyu ulaştırdık. Tek amacımız vatandaşlarımızın temiz, hijyenik, sıkıntısız, dini vecibelere uygun bir şekilde Kurban Bayramı geçirmesi” ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

KARAMAKA MARMARİS TARİHİNE IŞIK TUTUYOR

2024-05-31 14:12 - Yaşam

KÖYCEĞİZ GÖLÜ'NÜ BESLEYEN SU KAYNAKLARI KURUYOR

2024-06-01 14:55 - ÇEVRE

BRICS NEDİR? TÜRKİYE BRICS'E ÜYE Mİ? BRICS'E ÜYE ÜLKELER

2024-06-05 15:54 - Ulusal

KARACA: TURİZM BÖLGELERİNDE BAZI TASARRUF MADDELERİ MUAF TUTULMALI

2024-06-04 11:31 - Turizm

102 Kurum: Hukuku işletin tüm termik santralleri kapatın

2024-06-04 13:24 - ÇEVRE

MARMARİS KAVRULDU: TERMOMETRELER REKOR SICAKLIK GÖSTERDİ"

2024-06-05 15:31 - Gündem

MARMARİS'TE SU KESİNTİSİ UYARISI

2024-06-04 20:42 - Marmaris

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

2024-06-02 23:15 - Marmaris

AVRUPA’DAKİ YEŞİL DÖNÜŞÜM TÜRKİYE İÇİN FIRSAT MI TEHDİT Mİ?

2024-06-04 15:56 - ÇEVRE

GEZİ DİRENİŞİ 11. YILINDA FİLİSTİN DİRENİŞİNİN YANINDA

2024-06-01 15:53 - Gündem

İlgili Haberler

Ödemiş’te Jandarma trafik ekiplerinden fuar alanında bilgilendirme standı

11:38 - Genel

CHP belediyesi tarafından işten çıkartılan 17 kadın Ankara’ya yürümeye başladı

11:31 - Genel

Melikgazi’nin akıl küpleri eğitime büyük katkı sunmaya devam ediyor

11:26 - Genel

Nilbel Kafe 29 Ekim Mahallesi’nde açıldı

11:26 - Genel

Hakkari’de 150 tonluk üretim kapasiteli tesis kuruluyor

11:24 - Genel

Günün Manşetleri

Sivasspor’da Jan Bieganski ameliyat oldu

17:21 - Spor

A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı

17:20 - Spor

Okul inşaatında tarihi su sarnıcı ortaya çıktı

17:13 - Gündem

Bahar geldi, piknik sezonu açıldı, hayati kene uyarıları

16:36 - Gündem

Evladı kazada ağır yaralanan annenin acı feryadı

16:14 - Asayiş