?>

Kerem Yavaş: "Kazansaydık avantajlı duruma düşebileceğimiz bir müsabakaydı"

Eyüpspor sorumlusu kerem yavaş, çaykur rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, "3, 4 ve 5. 'lik pozisyonları için aday sayısı fazlalaştı. Bu bakımdan kazansaydık gerçekten çok avantajlı duruma düşebileceğimiz bir müsabakaydı" dedi.

Spor - 2 ay önce

Eyüpspor Sorumlusu Kerem Yavaş, Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, "3, 4 ve 5.’lik pozisyonları için aday sayısı fazlalaştı. Bu bakımdan kazansaydık gerçekten çok avantajlı duruma düşebileceğimiz bir müsabakaydı" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Eyüpspor’u deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Eyüpspor Sorumlusu Kerem Yavaş, "Bugün buraya kazanmak için gelmiştik, bunun için hazırlanmıştık. Çünkü kazandığımız halde maç fazlasıyla da olsa bizi 3.’lük bekliyordu ve bu bizim için ligin 31. haftası itibarıyla çok değerli olacaktı. Ayrıca ligin boyu kısaldı. Artık maç zorlukları daha da fazlalaşıyor ve 3, 4 ve 5.’lik pozisyonları için de aday sayısı fazlalaştı. Bu bakımdan kazansaydık gerçekten çok avantajlı duruma düşebileceğimiz bir müsabakaydı. Rizespor kadro yapısıyla, teknik ekibiyle ve organizasyonuyla aslında bulunduğu yeri hak etmeyen bir ekip. Aslında onların da burada olması bu hafta itibarıyla sürpriz, nasıl bizim burada olduğumuz sürpriz olduğu gibi. Onlar da mutlak kazanmak için sahaya çıkacaklardı, zor bir karşılaşmanın bizi beklediğinin farkındaydık. Rizespor teknik kapasiteden daha çok fiziksel kapasitesi yoğun oyunculardan kurulu bir ekip ve bu özelliklerini öne çıkaracak oyun anlayışları da var özellikle hücumda. Aslında maç planımızı birinci devre tamamıyla sahaya yansıttığımızı söyleyebiliriz. Ritmi düşük topa sahip olup, oyunu git gele götürmeden güvenli oyun kurup rakip sahaya yerleşip öyle hücum etmek istiyorduk. Bunu çoğu zaman başardık sadece sonuçlandırma noktasında biraz yetersiz olduğumuzu düşünüyoruz. O kadar topa sahip olduktan sonra hücum anlamında daha etkili olabilirdik ama ilk devre bizim adımıza iyi bir 45 dakikaydı. İkinci devrede beklediğimiz gibi başladı sadece bir, iki basit top kaybından sonra rakibimizin iyi yaptığı kontra ataklardan bir pozisyon verdik. Onun dışında yine kontra atakları iyi savunduğumuzu düşünüyoruz. Üzgünüz, mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünmüyoruz. Galibiyeti hak ettik mi o tartışılır" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil’den yeni mesire alanı

2025-04-17 16:46 - Gündem

Grekoromen Güreş Milli Takımı, Kazakistan’dan 5 madalya ile döndü

2025-04-19 20:04 - Spor

Üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

2025-04-20 10:11 - Asayiş

İYİ Parti'li Ergun'dan Faiz Uyarısı

2025-04-16 13:11 - Ekonomi

Üzerinden tüfek ve tabanca çıktı

2025-04-20 09:42 - Asayiş

Gümüşhane’de Aile Yılı kapsamında veliler ve öğrenciler birlikte kitap okudu

2025-04-19 16:18 - Eğitim

Marmaris'te Erken Deniz Keyfi

2025-04-20 15:38 - Marmaris

100 milyon liralık 17 araç, SASKİ filosuna eklenecek

2025-04-18 12:43 - Gündem

"Öğretmenime Dokunma"

2025-04-14 13:45 - Marmaris

Gazeteci Murat Ersan’a sokak ortasında saldırı

2025-04-15 20:11 - Marmaris

İlgili Haberler

Galatasaray, Dorka Kata Juhasz’ı kadrosuna kattı

22:54 - Spor

Fenerbahçe stadındaki scoreboardlar yenileniyor

22:46 - Spor

Serdal Adalı, Beşiktaş’a 200 milyon Euro gelir getirecek projeyi açıkladı

22:24 - Spor

Türkiye, UEFA’da 12 kişiyle temsil hakkı kazandı

22:15 - Spor

Sevilla’nın yeni teknik direktörü Matias Almeyda oldu

21:50 - Spor

Günün Manşetleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle gondol turlarına talep arttı

11:16 - İnsan

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü kaza yaptı

11:14 - Asayiş

Sigara içen çocuklar otları tutuşturdu

11:06 - Asayiş

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş