?>

KO-MEK Dilovası ilçe sergisi açıldı

El emeği göz nuru ürünleri sergileyen ko-mek, dilovası ilçe sergisinin açılışını vatandaşların yoğun katılımıyla yaptı.

Genel - 1 yıl önce

El emeği göz nuru ürünleri sergileyen KO-MEK, Dilovası ilçe sergisinin açılışını vatandaşların yoğun katılımıyla yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı Dilovası ilçe sergisini vatandaşların yoğun katılımıyla açtı. Farklı renklerin buluştuğu Dilovası sergisinde birbirinden güzel binlerce eser ziyaretçiler için sergilendi. Açılış öncesinde KO-MEK müzik grubu eğitmenlerinin seslendirdiği birbirinden güzel eserlere vatandaşlar eşlik etti.

Açılışta kursiyerler adına konuşma yapan Fatma Bulut, "Üniversite öğrenimimden sonra hemen evlilik yapınca bir anda evde bir boşluğa düşmüş gibi oldum. Bu süreçte eşimin de desteğiyle KO-MEK ile tanıştım. 3 ay öncesine kadar hayatını evi ve çocuğu için yaşayan biri olmuşken, KO-MEK sayesinde kuaförlük branşında kendimi ilerletecek eğitimler aldım. KO-MEK kursları insana tüketen değil de üreten bireyler olmanın bilincini aşılıyor. Ben buradan evlerinde yapacak iş bulamayan tüm kadınlara; KO-MEK kurslarına gelerek, eğitim almaları, kendilerini geliştirmeleri çağrısında bulunuyorum" dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu ise "Belediyeciliğin sadece altyapı ve üstyapı hizmeti vermek olmadığını, bizler Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde göstermiş olduk. Hiç kimseyi ayırt etmeden herkese hizmet ederek vatandaşla iç içe olarak hizmetlerimizi sürdürdük. Ben burada emeği geçen herkese ve KO-MEK kursiyerlerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. "Gönüllere dokundunuz"

KO-MEK’in güzel çalışmalara imza attığına dikkat çeken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Soba, "KO-MEK Vefası ile gönüllere dokundunuz, KO-MEK Bohçası ile genç kızlarımızın çeyizlerine destek oldunuz, KOMEK Hurması ile vatandaşlarımızın iftar sofrasına misafir olarak gönüllere girdiniz. Bu yapılanlar beni çok mutlu ediyor. KO-MEK çatısı altında devam eden sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra ürettiğiniz bu güzel ürünleri rahatlıkla satıp ekonomiye dönüştürmek için kurmuş olduğumuz e-ticaret platformu olan komeksepeti ve KO-MEK storelere desteklerinizi de bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından KO-MEK Bohçası yakında evlenecek olan nişanlı kursiyere edildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

KARAMAKA MARMARİS TARİHİNE IŞIK TUTUYOR

2024-05-31 14:12 - Yaşam

Marmaris Barlar Sokağı

2024-05-27 11:53 - Marmaris

KÖYCEĞİZ GÖLÜ'NÜ BESLEYEN SU KAYNAKLARI KURUYOR

2024-06-01 14:55 - ÇEVRE

SOKAK DOSTLARI İÇİN TÜRKİYE AYAKTA

2024-05-27 10:59 - Gündem

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR: ÖLÜM FERMANINA HAYIR!

2024-05-29 11:08 - Gündem

ESNAF ODASİ TANITIM ATAĞINDA

2024-05-26 21:01 - Marmaris

BASINA BİR DARBE DE SGK’DAN

2024-05-28 17:23 - Gündem

MUĞLALI ÇEVRECİLER: KİRLETİYOR KAPAT

2024-05-29 12:41 - Gündem

MESLEKTAŞIMIZIN ACI KAYBI

2024-05-27 15:06 - Asayiş

MARMARİS'TE KUŞLARIN RESİTALİ

2024-05-29 13:52 - Marmaris

İlgili Haberler

Talas’ta yaz boyunca haşereyle mücadele devam ediyor

10:33 - Genel

Emniyet ekipleri vatandaşları dolandırıcılığa karşı uyardı

10:23 - Genel

Büyükşehir’den bütçe eğitimi

09:37 - Genel

Karı, koca çift el ele girdikleri sınav merkezinde yan yana sınıflarda üniversite hayali için ter döktüler

09:09 - Genel

Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği 26’ncı Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali renkli görüntülere sahne oldu

08:56 - Genel

Günün Manşetleri

Lösemili Çocuklara Moral Etkinliği

15:19 - Genel

Anne ve Oğul Aynı Okulda Sınavda

14:57 - İnsan

Jandarmadan Uyuşturucuya Geçit Yok

14:54 - Asayiş

Taksilerde "Panik Butonlu" Güvenlik Dönemi Başladı

14:19 - Asayiş

Fabrikadaki Sızıntı Can Aldı

14:03 - Asayiş