?>

Korugöl tabiat parkına ulaşım kolaylaşıyor

Düzce’nin yeni turizm destinasyonu korugöl tabiat parkı’nda günübirlik mesire alanları ve yürüyüş rotalarının oluşturulması için yatırım çalışmaları ile eş zamanlı olarak yol yapım çalışmaları sürüyor. Düzce belediyesi ve il özel idaresi işbirliğinde 4 bin 500 metrelik yol beton asfalt yapılıyor.

Gündem - 9 ay önce

Düzce’nin yeni turizm destinasyonu Korugöl Tabiat Parkı’nda günübirlik mesire alanları ve yürüyüş rotalarının oluşturulması için yatırım çalışmaları ile eş zamanlı olarak yol yapım çalışmaları sürüyor. Düzce Belediyesi ve İl Özel İdaresi işbirliğinde 4 bin 500 metrelik yol beton asfalt yapılıyor.

Düzce’de turizmi geliştirmeye yönelik çalışmalar devam ediyor. Düzce’de 32 hektar büyüklüğündeki Korugöl Tabiat Parkı, Düzce Belediyesi öncülüğünde yürütülen çalışmalarla sürdürülebilir turizme kazandırılıyor. İçerisindeki göl ve etrafını saran ağaçlarla doğal bir güzelliğe sahip Korugöl’de mesire alanları ve yürüyüş rotaları oluşturmak üzere yatırımlar sürerken, eş zamanlı olarak tabiat parkına ulaşımın sağlandığı 4 bin 500 metrelik yolun yapım çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Düzce Belediyesi ve İl Özel İdaresi’nin maliyeti yarı yarıya üstlendiği çalışmalarda genişletilen ve altyapısı tamamlanan yolun üst yapısı Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) uygulaması ile yapılıyor. Yol çalışmaları için söz konusu bölgeye Düzce Belediyesi beton santrali üzerinden günde 12 kamyon beton sevk ediliyor. Yol çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanması ile Düzce’nin yeni turizm destinasyonu Korugöl’e daha kolay ve rahat bir ulaşım imkanı sağlanmış olacak.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Rektör Özölçer’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

2024-08-29 14:23 - İnsan

İzmir’de yanan ormanlar yapılaşmaya açıldı

2024-09-02 12:42 - ÇEVRE

DERİ VE SEDEF HASTALIĞINA MARMARİS’TE BEDAVA TEDAVİ 

2024-09-04 11:11 - Marmaris

TATİL BİTTİ, ‘HANIMELİ PAZARI’ YENİDEN AÇILDI

2024-09-03 14:02 - Marmaris

Acılı doktor, depremde kaybettiği eşinin ve 2 evladının anısını yaşatmak için okul yaptırdı

2024-09-04 09:18 - Eğitim

“NOEL BABA” VE “YÜCE ANA TANRIÇA'NIN YERİ DEMRE

2024-08-31 14:56 - Gezi

YAYLALI MARMARİSSPOR BAŞKANLIĞI’NDAN İSTİFA ETTİ

2024-09-03 16:01 - Spor

MARMARİS'TE KAYBOLAN RUS TURİSTİN ÖNCE TELEFONU, SONRA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

2024-08-31 14:04 - Asayiş

THY kabin amiri Onur Aykanat’ın öldüğü kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı

2024-08-30 18:59 - Asayiş

Bodrumlu balıkçılar, 316 kiloluk dev orkinos yakaladı

2024-08-31 14:10 - Genel

İlgili Haberler

Akdağmadeni’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı

12:01 - Gündem

Karapınar’ın doğal güzelliği Acıgöl, yabancı turistlerin gözdesi oldu

12:00 - Gündem

Antalya’nın su altyapısına 1 milyar 250 milyon liralık yatırım

11:31 - Gündem

Malatya’da 800 yıllık "Menengiç ağacı" zamana direniyor

10:03 - Gündem

Bursa’da ıslah çalışmaları bir kez daha durduruldu

10:14 - Gündem

Günün Manşetleri

Bitkisel Zayıflama İlaçları Tehlike Saçıyor

10:46 - Sağlık

Ekranlar Kapandı, kalpler açıldı

10:25 - İnsan

"sahte alıcı" çetesi çökertildi: 4 tutuklama

09:50 - Asayiş

Gençleri sopayla dövdüğü iddia edilen şüpheli serbest kaldı

09:43 - Asayiş

Sanatçı Kısmet Ekim Tekinbaş'ın Köy Hayatına Dönüşü

09:29 - İnsan