?>

Köy köy gezdi: Şehit kabirlerinin başında İstiklal Marşı’nı okudu

çankırı’da yaşayan bir vatandaş, ilçeleri ve köyleri gezerek şehit kabirlerinin başında istiklal marşı'nın 10 kıtasını okudu.

İnsan - 11 ay önce

Çankırı’da yaşayan bir vatandaş, ilçeleri ve köyleri gezerek şehit kabirlerinin başında İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını okudu.

Çankırı’da yaşayan Okan Sütcüoğlu, şehitlerin ve gazilerin isimlerinin yaşatılması için çeşitli faaliyetlerde bulunuyor. Çankırı’nın farklı ilçelerinde bulunan şehit kabirlerini ziyaret eden Sütcüoğlu, İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını okudu. İlçe ilçe, köy köy gezerek şehit ailelerini ziyaret eden Sütçüoğlu, her şehit kabri başında İstiklal Marşı’nın bir kıtasını okudu. Şehitlerin fedakarlıklarını gelecek nesillere aktarmak istediklerini belirten Sütcüoğlu, vatan sevgisini aşılamaya çalıştıklarını söyledi. “İlçe ilçe köy köy gezerek İstiklal Marşımızı tamamladım”

Her Türkiye vatandaşının şehitlere borçlu olduğunu ve kendisinin de bu borcu ödemeye çalıştığını kaydeden Sütcüoğlu, “Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin isimlerinin yaşatılması adına çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyorum. Bu faaliyetlerimin birisinde de İstiklal Marşımızın dizelerini şehitlerimizle bir bütün halinde yaşamak ve paylaşmak istedim. İstiklal Marşının her kıtasını şehitlerimizin başında okuyarak bu güzel faaliyeti gerçekleştirmek ve gelecek nesiller ile paylaşmak istedim. Çankırı’mızın birçok noktasında değerli şehitlerimiz yatmakta. İlçe ilçe köy köy hepsini ziyaret ederek başlarında her bir kıtayı okuyarak İstiklal Marşımızı tamamladım. Bu güzel topraklarda yaşayabiliyorsak kahraman şehit ve gazilerimize borçlu olduğumuzu düşünüyorum. Marşımızın ana temelinde de vatan sevgisi ve şehadet ön plana çıkmaktadır. Allah hepsinden razı olsun. Mekanları cennet, yattıkları yer nur olsun. Şehitler ölmez vatan bölünmez” ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS DENİZ KENARINDA 3 BİN KİŞİLİK ÇADIR KAMPI

2024-07-06 14:17 - Marmaris

MARMARİS'TE TRAVERTENLERE KARŞI YÜZMENİN TADI BAŞKA

2024-07-10 14:25 - Marmaris

MARMARİS’TE MARİNA KAPASİTE ARTIŞI PROJESİNE İPTAL

2024-07-06 19:36 - Marmaris

YENİ SAYFA İLE İTALYA GEZİSİ

2024-07-06 12:44 - Ulusal

Erdoğan: "Putin ile Beşar Esed’e bir davetimiz olabilir"

2024-07-05 16:47 - Ulusal

Muğla Sandras Dağı’nda çevreciler kazandı

2024-07-11 13:43 - ÇEVRE

Muğla ve Türkiye’deki aktif fay hatları

2024-07-11 16:18 - Gündem

ANADOLU'DA MUHTEŞEM BİR RÜYA: BALLICA

2024-07-08 11:14 - Gezi

Marmaris’te yanan alanlar yeşeriyor

2024-07-09 12:55 - ÇEVRE

SANTRAL DAVASI REDDEDİLDİ, MUĞLALI ÇEVRECİLER AYAKTA

2024-07-09 13:20 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Bayraktaroğlu, Mehmetçik’in bayramını kutladı

00:40 - İnsan

Bayramın bitmesini beklemeyenler otoyolda akıcı yoğunluk oluşturdu

00:38 - İnsan

Tatilciler dönüşe geçti, trafik yoğunluğu arttı: 43 ilin geçiş güzergahı havadan görüntülendi

22:29 - İnsan

Yüzüne maytap isabet eden genç kız yaralandı

19:45 - İnsan

Bolu’da 100 yıllık bayram geleneği: Deve kostümü ile kapı kapı dolaşıp para topluyorlar

19:44 - İnsan

Günün Manşetleri

Trump, Elon Musk İçin "Aklını Kaçırdı" Dedi

10:38 - Siyaset

Kamyon 3 aracı biçti: 1 ölü, 10 yaralı

10:26 - Asayiş

Bu yıl 277 çocuk enstrümanları tanıdı

10:06 - Kültür Sanat

Foseptik çukuruna düşen boğa kurtarıldı

09:59 - Asayiş

15 Milyon TL’lik Bağışla Milli Savunmaya Destek Verdiler

09:42 - İnsan