?>

Köyceğizde sağlıklı yaşam için yürüdüler

MUĞLA’NIN KÖYCEĞİZ İLÇESİNDE 'DÜNYA YÜRÜYÜŞ GÜNÜ' NEDENİYLE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ TARAFINDAN, SAĞLIKLI YAŞAMA DİKKAT ÇEKİP FARKINDALIK MEYDANA GETİRMEK AMACIYLA YÜRÜYÜŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Sağlık - 4 yıl önce

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ’Dünya Yürüyüş Günü’ nedeniyle Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından, sağlıklı yaşama dikkat çekip farkındalık meydana getirmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

Köyceğiz Atatürk Kordonu’nda bir araya gelen, Köyceğiz İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli, Köyceğiz Atatürk Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri kordon boyunca yürüyüş yaptı. Etkinliğe katılan öğrenciler, ’sevdiklerimizle sağlığa yürüyoruz’, ‘hadi kalkın yürüyelim gari’ gibi pankartları taşıyarak vatandaşları yürüyüş yapmaya davet etti. Yürüyüş sonrasında etkinliğe katılan öğrencilere, Köyceğiz İlçe sağlık Müdürlüğü personeli tarafından defter ve kitaplar dağıtıldı.

Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ahmet Murat Yenici, Dünya Yürüyüş Günü’nde, Köyceğiz İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün desteği ile bu etkinliğin düzenlediğini söyledi. Hareketli ve sağlıklı yaşam için düzenlenen etkinliğin amacına ulaştığını belirten Yenici, "Bakanlığımızın obezitenin azaltılması çalışmaları çerçevesinde; toplumda sağlıklı beslenme alışkanlıklarını geliştirmek, fiziksel aktivite düzeyini arttırmak ve sağlıklı yaşam kültürünün yerleşmesini sağlamak amacıyla yapılan rutin çalışmalar dışında özel gün ve haftalarda farklı etkinliklerin düzenlenmesi konuya olan farkındalık düzeyini artırmaktadır. Tüm Türkiye’de yürüyüş etkinliği eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. Sağlıklı ve hareketli bir yaşama dikkat çekmek için hazırladığımız etkinliğimize destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

PERA'NIN KANATLARI OL!

2022-09-29 10:14 - Gündem

HAYATA SAYGI DURUŞU

2022-09-29 13:43 - Gündem

Mega yat Arrow Fethiyede

2022-10-04 14:30 - Magazin

Fethiyeye gelen turistler esnafı sevindirdi

2022-09-28 18:30 - Magazin

Hadise, Muğlayı salladı

2022-10-03 09:30 - Magazin

Menteşe Belediyesi personeline ilkyardım eğitimi

2022-09-29 11:30 - Sağlık

Seydikemerde tarla için yengesini öldürüp intihar etti

2022-10-03 09:30 - Asayiş

Köyceğizde sağlıklı yaşam için yürüdüler

2022-10-04 18:30 - Sağlık

Umuda yolculuk Kimsesizler Mezarlığında son buldu

2022-09-28 18:30 - Asayiş

Menteşe Belediye Tiyatrosu yeni dönem kayıtları başladı

2022-10-03 14:30 - Kültür Sanat

İlgili Haberler

Hisarcık’ta çöp konteynerlerinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması

18:25 - Sağlık

Tunceli’de "Her Gebeye Bir Ebe" uygulaması başarıyla yürütülüyor

17:39 - Sağlık

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’nde MS hastalığına dikkat çeken etkinlik

17:26 - Sağlık

Oktay Kaynarca’nın adı Malatya Kan Alma Birimi’ne verildi

15:28 - Sağlık

PSA testi prostat hastalıklarında kritik rol oynuyor: Erken teşhis hayat kurtarıyor

14:55 - Sağlık

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem