?>

Marmaris’te ikinci halk ekmek büfesi açıldı

Marmaris Belediyesi ilçenin 2. Halk Ekmek Büfesi’ni Beldibi Mahallesi’nde hizmete sundu. Başkan Oktay Halk Market ve 2. Halk Kafe’nin de kısa bir süre içinde açılacağını müjdeledi.

Gündem - 2 yıl önce

Marmaris’in ilk Halk Ekmek Büfesi Marmaris Belediyesi tarafından 22 Ağustos 2023 tarihinde Marmaris merkezde halkın hizmetine açılmıştı. İhtiyaç çerçevesinde ilçenin 2. Halk Ekmek Büfesi’nin açılışı da Beldibi Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Büfenin açılışını yapan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, halkçı yönetim anlayışıyla dar gelirli vatandaşların yanında olmayı sürdüreceklerini kaydetti.Ülkede yaşanan ekonomik kriz nedeniyle böyle bir ihtiyaç doğduğunu dile getiren Başkan Oktay “2. ekmek büfemizi Beldibi Muhtarlığımızın yanında hizmete açtık. O zaman da söylemiştim. Marmaris’te gerçekten böyle bir ihtiyaç doğabileceği aklımıza gelmezdi ama maalesef özellikle son dönemde ülkemizde yaşanan ekonomik kriz ister istemez Marmaris’te de böyle bir ihtiyaç doğurdu. Bizler de halkımıza bir miktar da olsa destek sağlamak amacıyla böyle bir hizmete başladık” ifadelerini kullandı.Açıklamasında ekonomik ürünler satacak Halk Market için çalışmaların son hızla sürdüğünü belirten Oktay, Saman İskelesi’nin karşısında açılacak 2. Halk Kafe için de hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. “Hayal satmıyoruz, gerçekleri değerlendiriyoruz” diyen Başkan Oktay “Önümüzdeki haftalarda bir ya da 2 noktada halk market açacağız. Çalışmalarımız bununla da ilgili son hızıyla devam ediyor. Bizler çalışmalarımızı halkımızın ihtiyaçları çerçevesinde sürdürüyoruz. Bugüne kadar hep böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. 2. Halk Kafemizin Saman İskelesi’nin karşısında açılması için de hazırlıklarımız son aşamaya geldi. Amacımız halk kafe gibi ucuza hizmet alınabilecek yerlerin sayısını arttırmak. Hayal satmıyoruz, gerçekleri değerlendiriyoruz. Söylem ve eylem bütünlüğü içinde iş odaklı, halk odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS'İN BİSİKLETÇİSİ ZEKİ USTA MESLEKTE 53 YILI DEVİRDİ

2023-09-27 10:42 - Yaşam

Marmaris’te tatlı kavgası acı bitti: 5 yaralı - Karakolun sokağını savaş alanına çevirdiler, polis kavgaya biber gazı sıkarak müdahale etti

2023-09-24 09:21 - Asayiş

Kaymakam Kaya, Başkan Oktay ile görüştü

2023-09-25 14:54 - Marmaris

Marmaris’te tatlı kavgası acı bitti: 5 yaralı

2023-09-23 22:14 - Asayiş

Marmaris’te ikinci halk ekmek büfesi açıldı

2023-09-30 12:00 - Gündem

ACUN ILICALI'NIN BALMY'Sİ MARMARİS 'TE

2023-09-29 13:05 - Magazin

ŞARKILAR ZEHRA İÇİN SÖYLENDİ

2023-09-24 18:24 - Marmaris

Fethiye Ölüdeniz’de Eylül bereketi

2023-09-26 10:39 - Turizm

Muğla’nın 8 aylık ihracatı yüzde 12 artarak 690 milyon dolara ulaştı

2023-09-23 15:22 - Ekonomi

Bodrum FK seyircisi önünde galibiyet istiyor

2023-09-29 13:31 - Spor

İlgili Haberler

Doğu’da kar yağışı devam edecek

11:09 - Gündem

Adana güne yağmurlu başladı

10:45 - Gündem

MESKİ, 2025’te altyapıyı güçlendirdi, 2026’da yatırımları büyütüyor

11:00 - Gündem

Kozan Belediye Başkanı Atlı, "Kozan’ın sorunlarını ortak akıl ile çözeceğiz"

10:55 - Gündem

Buzlanma kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

10:49 - Gündem

Günün Manşetleri

Bina çatılarındaki dev buz sarkıtları tehlike saçıyor

16:43 - Gündem

Hem konaklıyorlar hem açılan kurslarla kendilerini geliştiriyorlar

16:30 - Kültür Sanat

Galatasaraylı taraftarlar Süper Kupa finali için stada geldi

16:11 - Spor

Yangından vahşet çıktı

15:23 - Asayiş

Meteoroloji’den ’kuvvetli rüzgar’ ve ’fırtına’ uyarısı

15:11 - Gündem