?>

Mehmet Sadık Vefa: "Yaptıklarımızla değil, yapacaklarımızla gündeme geleceğiz"

Mehmet sadık vefa, adaylık süreci ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor - 1 yıl önce

Türkiye Motosiklet Federasyonu başkanlığı seçimine tek aday olarak giren Mehmet Sadık Vefa, motosiklet camiasında saygılı ve huzurlu bir yönetim kadrosu olduğunu söyleyerek, "Yaptıklarımızla değil, yapacaklarımızla gündeme geleceğiz" dedi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nda 5 Kasım Salı günü seçimli olağan genel kurul toplantısı yapılacak. Adaylığını açıklayan Mehmet Sadık Vefa, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) muhabirine adaylık süreci ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Hali hazırda iki dönemdir başkan yardımcılığı görevini yürüttüğünü ifade eden Vefa, "Bekir başkanla 2 dönem görev yaptık. Birçok şeye imza attık. Görüyorum ki motosiklet camiasının son derece saygılı, huzurlu yönetim kadrosu var. Bu da zaten sporun gelişmesine en büyük etkendir. Şu ana kadar yaptıklarımızla değil, yapacaklarımızla gündeme geleceğiz. Bundan sonra da Afyon, Tunceli gibi hiç dokunulmamış yerlere gitmeyi hedefliyoruz. Afyon’un içerisine giren çok fazla insan yoktur. Gel-geç yolu olan bir şehirdi ama şu an konuşulan bir şehirdir. İçinde bulunduğumuz motor sporlarının kalesi oldu. Bundan sonra da diğer konulmamış yerlerde, motokros ile başlayıp diğer branşlara sıçramasını bekliyoruz. İnsanların bu yetenekleri keşfetmesi için böyle dokunulmamış yerlere gitmemiz gerekiyor. Toprak’ın, Deniz’in başarıları ortadadır. İnşallah önümüzdeki yarıştan sonra Toprak’ın dünya şampiyonluğunu kutlamak nasip olur. İnşallah daha büyük organizasyonlarda Türkiye Motosiklet Federasyonu ön plana çıkacaktır. Şu anda zaten ön plandayız. Bu tempomuzu bozmadan devam edeceğiz. O bakımdan huzurlu bir ortam içerisinde olması, federasyonun özverili insanlar tarafından yönetilmesi zaten bu işin aynası oluyor" ifadelerini kullandı. "Daha önceki projeleri göstererek, ’Biz bunu yapıyoruz’ diyebiliyoruz"

Motosiklet Federasyonu olarak gelecek hedeflerinden bahseden Mehmet Sadık Vefa, "Daha doğuya doğru açılmayı planlıyoruz. Bu açılmayı planlarken bu kolay olmuyor. İlk önce yerel yönetimlerle iletişime geçiyoruz. Onların izniyle hatta yardımlarıyla birlikte planlıyoruz. Bu pistleri hazırlamak o kadar kolay değil. Afyon’da 56 bin kamyonluk hafriyat yapıldı. O tesis öyle meydana çıktı. Diğer yerlerde o kadar olmasa da 30 bin kamyonluk hafriyat gerekebilir. Çünkü biliyorsunuz setler var, olması gereken virajlar, dönüşler var. Bir pist hazırlamak o kadar değil. Afyon’da eski vali ile tanıştım. Pisti yaptığımız alanı kendisi tahsis etmişti. Ondan sonraki belediye başkanı da bu işe çok gönül koydu ve arkası geldi. Yerel yönetimlerin desteği olmadan çok zor olur. Artık bizim 7 tane kartvizitimiz var. Bu yarışların belgelerini gösterdiğimiz zaman, ’Biz bunu yapıyoruz’ dendiği zaman gösterecek bir şeyimiz var. En önemlisi ilkiydi. İlkini başarıyla geçtik. İkinci daha kalabalık olunca dedik ’Bu iş aldı başını gidiyor’. Bunu model olarak kullanıyoruz. Dokunulmamış yerlere gitmek, o yetenekleri seçmek çok daha anlamlı olacaktır" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

TBMM Başkanı Kurtulmuş: "İsrail Netanyahu ve çetesi barbardır, zalimdir, katildir, soykırımcıdır, savaş suçlusudur"

2024-10-04 22:52 - Siyaset

DOĞA VE TARİHİN BULUŞTUĞU CENNET: ARAPAPIŞTI KANYONU

2024-10-02 13:08 - Gezi

DOĞASEVERLER, DEĞİRMENDERE KANYONU’NA YÜRÜDÜ

2024-10-07 12:05 - Gezi

Semih Çelik tarafından öldürülen İkbal Uzuner’in babasının ifadesine ulaşıldı

2024-10-07 16:08 - Asayiş

Semih Çelik’in Oda Fotoğrafları Ortaya Çıktı

2024-10-07 11:44 - Asayiş

SAHİL GÜVENLİK, GÜNEY EGE GRUP KOMUTANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

2024-10-02 15:38 - Asayiş

İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik’in odasının fotoğrafları ortaya çıktı

2024-10-05 20:17 - Asayiş

Dokunursan zehirler, tavasını yersen süper

2024-10-08 13:59 - İnsan

Marmaris’te Cengiz Nalbant’a saldırıya büyük tepki

2024-10-03 15:20 - Marmaris

Trendyol Süper Lig: Adana Demirspor:1 - Samsunspor:0 (Maç devam ediyor)

2024-10-06 16:20 - Spor

İlgili Haberler

Süper Lig’den 7 kulüp PFDK’ya sevk edildi

23:23 - Spor

18 yaşındaki Haydar Karataş ile 16 yaşındaki Alaettin Ekici, derbide forma giydi

22:47 - Spor

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’a 12. kez kaybetti

22:48 - Spor

Fenerbahçe, bu sezon evinde ilk kez kaybetti

23:10 - Spor

Fenerbahçe, bu sezon derbide ilk kez kaybetti

22:46 - Spor

Günün Manşetleri

Muğla Büyükşehir’den yerel kalkınmaya katkı

12:55 - Ekonomi

TBB’den Milas Belediyesi’ne Ekskavatör Desteği

17:38 - Genel

Bıçak darbeleriyle öldürülen kadının damadı tutuklandı

13:58 - Asayiş

‘Ev Sahibi Türkiye’ projesine rekor talep

13:47 - Ekonomi

Kendini ifade etmekte zorlanan genç şair duygularını kitaplaştırdı

13:36 - Eğitim