?>

Menteşe'de El Emeği Göz Nuru Eserler Sergilendi

Menteşe Kaymakamlığı, Aile Destek Merkezi kursiyerlerinin yaptığı el sanatları eserlerinin sergilendiği bir etkinlik düzenledi.

Genel - 4 ay önce

Menteşe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi’nde (ADEM) düzenlenen el sanatları kurslarında yapılan eserlerin sergisi açıldı. Menteşe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen kursların ürünlerinden oluşan serginin açılışı, Kaymakamlık Hizmet Binası’nda Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş’in katılımıyla gerçekleşti.

Açılışa, Kaymakam Mehmet Eriş’in yanı sıra eşi Gülşen Eriş Hanımefendi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü ve Menteşe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Batuhan Mavi de katıldı. Katılımcılar sergiyi gezerek kursiyerlerle sohbet etti ve üretilen el emeği göz nuru eserler hakkında bilgi aldı.

Sergide konuşan Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün vatandaşların ve kurumların talepleri doğrultusunda çeşitli kurslar açtığını vurgulayarak şunları söyledi: “Bu tür kurslar sayesinde vatandaşlarımızın el emeğiyle ürettikleri eserleri görmek bizi son derece mutlu ediyor. Kursların ne kadar faydalı olduğunu bu sergide bir kez daha anladık. Menteşe’de kurumlar arası iş birliğiyle bu tür güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Sergide, kursiyerler tarafından hazırlanan birbirinden farklı ve özgün el sanatları ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergi, el emeği ürünlerin tanıtılmasına katkı sağlarken, kursiyerlerin başarılarını da gözler önüne serdi. Bu tür etkinliklerin devam edeceği belirtilirken, kurslara katılmak isteyen vatandaşların Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile iletişime geçerek bilgi alabilecekleri duyuruldu.

Haftanın Öne Çıkanları

Metal atölyesinde çıkan yangında paralar yandı

2024-12-15 14:10 - Asayiş

Kanada Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Chrystia Freeland istifa etti

2024-12-16 23:20 - Siyaset

FETHİYE GÜNLÜKLÜ KOYU'NDAKİ YAPILAŞMA İPTAL EDİLDİ

2024-12-18 16:40 - Asayiş

Ali Acar’ın Damadı Anıl Şen Hayatını Kaybetti

2024-12-13 11:48 - Marmaris

KIZKUMU: DÜNYACA BİLİNEN EFSANEVİ GÜZELLİK

2024-12-16 12:16 - Marmaris

MARMARİS'İN BİRBİRİNDEN İLGİNÇ VE GÜZEL KALE SOKAKLARI

2024-12-12 16:09 - Marmaris

Mersin’de otoban yol kenarları ağaçlandırılıyor

2024-12-14 10:25 - Gündem

Erzurum Valiliği ile Atatürk Üniversitesi arasında, ortak çalışma alanlarına yönelik iş birliği protokolü imzalandı

2024-12-14 10:37 - İnsan

Ankara Deneyap Proje Şenliği Sincan’da başladı

2024-12-15 14:18 - Teknoloji

Yenişehir’e dev yatırımda sona yaklaşıldı

2024-12-17 15:52 - Genel

İlgili Haberler

İzmir’de yüksek su maliyetleri hamam kültürünü tehdit ediyor

12:01 - Genel

Sırrı Süreyya Önder için Atatürk Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi

12:00 - Genel

Oto bakım ustaları uyarıyor: "Araçların yaz bakımı ihmal edilmemeli"

11:29 - Genel

Sırrı Süreyya Önder için ilk tören AKM’de düzenleniyor

11:18 - Genel

Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi yenilendi

11:03 - Genel

Günün Manşetleri

Müşteriler Tarçın'lı Taksi İstiyor

15:33 - İnsan

Sahildeki Gizemli Cisim Alarm Yarattı

13:28 - Gündem

Justin Timberlake Türkiye'de Konser Verecek!

13:26 - Kültür Sanat

Filistinli Çocuğu Öldüren Katile 53 Yıl Hapis Cezası

13:09 - Asayiş

Süper Lig'de Bugünkü Maçların VAR Hakemleri Belli Oldu

12:27 - Spor