?>

Merkezefendi Belediyesinden yemeği boğazda bırakan hesap

Merkezefendi belediyesi sosyal tesislerinde 8 bin lira hesap ödeyen vatandaşın yediği yemek midesine oturdu. Aynı siparişi turistik bir dinlenme tesisinde verdiğinde 4 bin 800 lira ile masadan kalkan aile, sosyal ve halkçı belediyecilik yaptığını savunan merkezefendi’ye tepki gösterdi.

Ekonomi - 2 ay önce

DENİZLİ (İHA) – Merkezefendi Belediyesi Sosyal Tesislerinde 8 bin lira hesap ödeyen vatandaşın yediği yemek midesine oturdu. Aynı siparişi turistik bir dinlenme tesisinde verdiğinde 4 bin 800 lira ile masadan kalkan aile, sosyal ve halkçı belediyecilik yaptığını savunan Merkezefendi’ye tepki gösterdi. İstanbul’dan akraba ziyareti için Denizli’ye gelen C.C., misafiri olduğu aileyle birlikte Merkezefendi Belediyesi Ornaz Vadisi Sosyal Tesislerinde yemek yedi. Ucuz olması gereken sosyal tesiste 8 kişilik yamak için 7 bin 930 lira cevap çıkartılan C.C., bir anda ne yapacağını şaşırdı. Mecburen hesabı ödemek zorunda kalan C.C.’nin yediği yemek midesine oturdu. Birkaç gün sonra tatil programı için Muğla’ya hareket eden C.C. ve ailesi, Türkiye’nin önemli turizm yollarından olan Denizli-Muğla karayolu üzerindeki bir dinlenme tesisinde mola verdi. Merkezefendi Belediyesi Ornaz Vadisi Sosyal Tesislerinde ödediği 8 bin liralık hesabı aklından çıkaramayan C.C., kıyaslama yapmak için yine birebir aynı ürünleri sipariş etti. Daha pahalı olması gereken dinlenme tesisinde bu kez 4 bin 790 lira hesap ödeyen C.C., belediyenin fiyatlarından duyduğu şüphesinde haklı çıktı. "Ücretsiz dedikleri mezelerden dahi para aldılar"

Denizli içerisinde biri belediyeye ait sosyal tesis, diğeri ise turistik dinlenme tesisi olmak üzere aynı siparişe birbirinden çok farklı iki rakam ödeyen C.C., "Merkezefendi Belediyesi Ornaz Vadisi Sosyal Tesislerinde siparişimizi verirken, bize mezelerin ikram olduğu söylendi. Piyasaya göre daha uygun olması gereken belediye tesisinde yaklaşık 8 bin lira hesap ödemek zorunda kaldım. Fişe baktığımda, ikram olduğu söylenen mezelerden dahi para alındığını görünce üzülsem de elimden bir şey gelmedi. Sosyal ve hakçı olduğunu iddia eden Merkezefendi Belediyesinin tesislerinde ödediğim bu hesabı, kafamdan bir türlü çıkaramadım. Bu yüzden Muğla’ya giderken, aynı siparişi bir dinlenme tesisinde verdim. Ödediğim rakam neredeyse sosyal tesisin yarısı kadardı. Zaten zor geçinen halk için sosyal projeler hayata geçirdiğini iddia edenler, demek ki sadece gözümüzü boyuyormuş. Merkezefendi Belediyesinin tesislerini kullanmak isteyenlere öncelikle fiyatları sormaları tavsiye ederim" diyerek, tepkisini dile getirdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kestane Bahçesi Kenevir Tarlasına Dönüştürülmüş

2025-08-30 13:50 - Asayiş

Kuşadası’nda sene başı müdürler kurulu toplantısı yapıldı

2025-08-31 10:43 - Genel

Marmaris’te 233. Kez İntihar Girişimi

2025-09-04 15:52 - Marmaris

Milas Belediyesi'nden Yol Yapım Seferberliği

2025-09-04 13:38 - Ulaşım

DALAMAN'A 30 YENİ HİZMET ARACI

2025-09-03 11:03 - Ulaşım

Marmaris Evren Paşa İlkokulu Yeniden Yapılıyor

2025-09-04 11:55 - Marmaris

MUĞLA'DAN TOKYO'DAKİ OLİMPİYATLARA 6 SPORCU

2025-08-29 14:21 - Spor

Menteşe, 30 Ağustos'u Büyük Bir Coşkuyla Kutladı

2025-08-30 12:03 - Genel

Bodrum'da Yol Çalışmaları Devam Ediyor

2025-09-02 11:47 - Ulaşım

MARMARİS'TE KASK TAKMAYANLAR HAYATINI KAYBEDİYOR

2025-08-30 13:42 - Marmaris

İlgili Haberler

Başkan Memet Aslan: "Üretim, istihdam ve işbirliği ile bölgesel kalkınmayı güçlendireceğiz"

16:51 - Ekonomi

Yerli 3D teknolojisine büyük fonlama

16:19 - Ekonomi

Türk e-ticaret markalarının en zayıf halkası: Finans yönetimi

16:17 - Ekonomi

Pegasus Hava Yolları, İzmir’den Barselona’ya direkt uçuş başlattı

16:16 - Ekonomi

Franchising dünyası İstanbul’da buluştu

15:58 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Datça Çomarlık’ta kanalizasyon sorunu çözülüyor

15:49 - Gündem

Dede-Torun Aynı Üniversitede

12:04 - İnsan

34 Yıllık Arayış Son Buldu

12:01 - Genel

Kontrolden çıkan pikap şarampole girdi

11:37 - Asayiş

Reflü Hastalığı Her 5 Kişiden 1’inde Görülüyor

10:41 - Sağlık