?>

Merkezefendi’nin özel öğrencileri yıl sonu gösterisi düzenleyecek

Denizli merkezefendi belediyesi engelsiz yaşam akademisi'nde eğitim yılının bitimi, televizyon dünyası temalı yıl sonu gösterisi ile kutlanacak. özel öğrencilerin bir yıl boyunca emek verip ürettikleri el işi ürünler de sergilenecek.

Kültür Sanat - 1 yıl önce

Denizli Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim yılının bitimi, Televizyon Dünyası temalı yıl sonu gösterisi ile kutlanacak. Özel öğrencilerin bir yıl boyunca emek verip ürettikleri el işi ürünler de sergilenecek. Denizli Merkezefendi Belediyesi, 17 atölyede 250 özel bireyin eğitim gördüğü Engelsiz Yaşam Akademisi, 2023-2024 eğitim öğretim sezonuna, düzenlenecek olan yıl sonu gösterisi ile veda edecek. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan yıl sonu etkinlikleri kapsamında 10 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00’de sergi açılışı yapılacak ve iki gün boyunca ziyarete açık olacak. 11 Temmuz Perşembe günü saat 19.30’da ise Televizyon Dünyası Yıl Sonu Gösterisi başlayacak. Düzenlenecek etkinlikte özel öğrencilerin bir yıl boyunca emek verip ürettikleri el işi ürünlerin de satışı yapılacak. Elde edilecek olan gelir, özel bireylerin eğitimleri için kullanılacak. “Özel öğrencilerimizin her zaman yanındayız”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Akademimizde eğitim gören, kendi yeteneğini keşfeden ve emek verip üreten çocuklarımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Özel öğrencilerimiz bizim için çok değerli ve kıymetli. Yıl boyunca emek verip, ürettiler, çabaladılar. Şimdi artık eğlenme ve dinlenme zamanı. Öğrencilerimizin üretimleri, 10-11 Temmuz tarihlerinde Merkezefendi Kültür Merkezi’nde hemşehrilerimizle buluşacak. Engelsiz Yaşam Akademimizde eğitim alan özel bireylerin yıl boyunca emek vererek ürettiği eserlerin yer aldığı serginin açılışına ve Televizyon Dünyası Yıl Sonu Gösterisi’ne tüm hemşehrilerimi bekliyorum. Özel çocuklarımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS DENİZ KENARINDA 3 BİN KİŞİLİK ÇADIR KAMPI

2024-07-06 14:17 - Marmaris

DALAMAN'DA REVİZYON İMAR PLANI TEPKİSİ

2024-07-03 13:50 - Gündem

YENİ SAYFA İLE İTALYA GEZİSİ

2024-07-06 12:44 - Ulusal

MARMARİS’TE MARİNA KAPASİTE ARTIŞI PROJESİNE İPTAL

2024-07-06 19:36 - Marmaris

Erdoğan: "Putin ile Beşar Esed’e bir davetimiz olabilir"

2024-07-05 16:47 - Ulusal

ANADOLU'DA MUHTEŞEM BİR RÜYA: BALLICA

2024-07-08 11:14 - Gezi

MUĞLA ORTACA'DA KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU SEÇİLDİ

2024-07-04 12:42 - Gündem

MUĞLA’NIN DİREKSİYONU TOPUKLU EFELER’E EMANET

2024-07-05 10:55 - Gündem

Marmaris’te yanan alanlar yeşeriyor

2024-07-09 12:55 - ÇEVRE

CHP’Lİ BELEDİYE SATMAK İSTİYOR, CUMHUR İTTİFAKI KARŞI ÇIKIYOR

2024-07-04 12:24 - Marmaris

İlgili Haberler

Bakan Ersoy: "Ülkemiz, dünyadaki sayılı büyük ve hızlı üretim kapasitesine sahip konservasyon merkezlerinden birine sahip"

17:44 - Kültür Sanat

Fotoğraf sanatçısı Ali Hikmet Varlık ’Manisa’ fotoğraf sergisine hazırlanıyor

16:09 - Kültür Sanat

Mersin’de 2026 coşkusu sokaklara taştı

13:14 - Kültür Sanat

Akçadağ’da Levent Vadisi ve höyük alanı için proje değerlendirme toplantısı

13:04 - Kültür Sanat

El emeği eserler beğenildi

12:58 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan