?>

Mersin Büyükşehir Belediyesi YKS heyecanına ortak oldu

Mersin büyükşehir belediyesince, 2 gün boyunca yükseköğretim kurumları sınavı’na (yks) giren öğrenci ve onları bekleyen veliler için su dağıtımı yapıldı ve başarılar temennisinde bulunuldu.

Eğitim - 6 ay önce

Mersin Büyükşehir Belediyesince, 2 gün boyunca Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrenci ve onları bekleyen veliler için su dağıtımı yapıldı ve başarılar temennisinde bulunuldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, eğitimin her alanında fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla yıl boyunca yürüttüğü çalışmalarını sınav gününde de sürdürdü. Sabahın erken saatlerinde sınav yapılan okul önlerinde stantlar kuran Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 9 ilçede toplam 18 okul önünde YKS heyecanı yaşayan öğrencilere ve velilere su ikram ederek, başarı dilekleriyle moral aşılandı. Ekipler, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sevgi ve selamlarını da ileterek, sınavdan istedikleri gibi bir sonuç almalarını temenni etti. "Yolları açık, hayalleri gerçek olsun"

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğünde rehber öğretmen Özge Ceren Zanapalıoğlu, "Bugün Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilerimizin sınav heyecanlarına ortak olmak için geldik. Sene boyunca hem tüm öğrencilerimizi hem de velilerimizi akademik ve psikolojik olarak destekledik. Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerimizde hem ders gördüler hem çeşitli etkinliklerle motivasyonlarını yüksek tutmaya çalıştık" dedi.

Sınav günü ise birçok noktada yine öğrenci ve velileri yalnız bırakmadıklarını söyleyen Zanapalıoğlu, "Bugün 9 ilçe ve 18 noktada hem sınava giren öğrencilerimize hem de onları bekleyen ailelerine su dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Onların heyecanına ve umutlarına ortak oluyoruz. Başarılar dileriz. Yolları açık, hayalleri gerçek olsun" sözlerine yer verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Meram’da görsel şov yeniden başladı

2025-06-20 14:11 - Gündem

Amasyalı çiftçi halılarını tırpanla yıkadı: "Halı yıkamada çığır açtık"

2025-06-16 09:50 - İnsan

MUTTAŞ İLE 2025’İN İLK 5 AYINDA 202 BİN YOLCU TAŞINDI

2025-06-20 15:19 - Ulaşım

Maltepe’de felsefe rüzgarı esti

2025-06-15 13:18 - Genel

Ula'da Servis Minibüsü Kazası

2025-06-19 10:07 - Asayiş

Avcılar’da sanal bahis nedeniyle yüksek meblağlarda borcu olan polis memuru intihar etti

2025-06-16 22:01 - Asayiş

Tunceli’de karne heyecanı

2025-06-20 15:07 - Eğitim

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TRAFİK CEZALARIYLA EKONOMİ YÜRÜTÜLEMEZ”

2025-06-21 12:58 - Genel

Uzmanlardan LGS değerlendirmesi: "2025 LGS’de Türkçe, matematik ve fen sorularının belirleyici olduğu görülüyor"

2025-06-15 18:02 - Eğitim

Marmaris'te Başıboş Eşekler Toplandı, Hayvanseverler Tepkili

2025-06-19 20:47 - Marmaris

İlgili Haberler

Şırnak Üniversitesi ilanları dikkat çekti

22:06 - Eğitim

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Geylan: "Her okulumuza güvenlik personeli tahsis edilsin"

18:05 - Eğitim

Kastamonu Üniversitesi’nin uluslararası coğrafya literatürüne katkı sunacak projesine destek

17:31 - Eğitim

BEUN’den Finans Merkezine ziyaret

17:00 - Eğitim

Manisa CBÜ en iyi 20 üniversite arasına girdi

16:33 - Eğitim

Günün Manşetleri

Muğla Büyükşehir’den yerel kalkınmaya katkı

12:55 - Ekonomi

TBB’den Milas Belediyesi’ne Ekskavatör Desteği

17:38 - Genel

Bıçak darbeleriyle öldürülen kadının damadı tutuklandı

13:58 - Asayiş

‘Ev Sahibi Türkiye’ projesine rekor talep

13:47 - Ekonomi

Kendini ifade etmekte zorlanan genç şair duygularını kitaplaştırdı

13:36 - Eğitim