?>

Mersin Büyükşehir Belediyesinde 47 memur ’şef’ kadrosuna yükseldi

Mersin büyükşehir belediyesinde devlet memuru olarak görev yapan ve katıldıkları 'görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı'nda başarılı olan 47 personele belge ve rozetleri düzenlenen takdim edildi.

Genel - 6 ay önce

Mersin Büyükşehir Belediyesinde devlet memuru olarak görev yapan ve katıldıkları ’Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’nda başarılı olan 47 personele belge ve rozetleri düzenlenen takdim edildi. Sınavda başarılı olan 47 memur ’şef’ kadrosuna yükseldi.

Devlet memuru olarak Büyükşehir Belediyesinde görev yapan ve sınavda başarılı olan 47 personele teşekkür belgesi ve rozetleri düzenlenen törenle verildi. Toplam 75 kadronun açıldığı ve Anadolu Üniversitesi tarafından 29 Eylül’de düzenlenen yazılı sınava, Büyükşehir Belediyesinde görev yapan 66 devlet memuru katıldı. Yazılı sınavın ardından mevzuat gereği idare tarafından gerçekleştirilen sözlü mülakatta da başarılı olan 47 memur şef kadrosuna yükseldi. Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende, şef kadrosuna yükselen memurlara teşekkür belgesi ve rozetleri, Genel Sekreter Olcay Tok, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Rıza Özdemir ve Serdal Gökayaz ile daire başkanları tarafından takdim edildi.

"Sınavlarımız adil, şeffaf ve liyakat esaslı gerçekleştirildi"

Büyükşehir Belediyesinde çalışan her personelin görevini Başkan Vahap Seçer’in ’Mersin Büyükşehir Belediyesi yaparsa en iyisini yapar’ anlayışı ile yerine getirdiğini belirten Genel Sekreter Tok, "Sınavlarımız her zaman olduğu gibi adil, şeffaf ve liyakat esaslı gerçekleştirildi. İnanıyorum ki arkadaşlarımız bir üst kadroya yükseldikleri için daha da büyük bir şevkle çalışacaklardır. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet verdiğimiz 13 ilçemizin tamamında, en üst kadrodan en alt kadroya kadar aynı çalışma aşkı ile Mersinlilere hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Metal atölyesinde çıkan yangında paralar yandı

2024-12-15 14:10 - Asayiş

Kanada Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Chrystia Freeland istifa etti

2024-12-16 23:20 - Siyaset

FETHİYE GÜNLÜKLÜ KOYU'NDAKİ YAPILAŞMA İPTAL EDİLDİ

2024-12-18 16:40 - Asayiş

Ali Acar’ın Damadı Anıl Şen Hayatını Kaybetti

2024-12-13 11:48 - Marmaris

KIZKUMU: DÜNYACA BİLİNEN EFSANEVİ GÜZELLİK

2024-12-16 12:16 - Marmaris

Mersin’de otoban yol kenarları ağaçlandırılıyor

2024-12-14 10:25 - Gündem

Erzurum Valiliği ile Atatürk Üniversitesi arasında, ortak çalışma alanlarına yönelik iş birliği protokolü imzalandı

2024-12-14 10:37 - İnsan

Ankara Deneyap Proje Şenliği Sincan’da başladı

2024-12-15 14:18 - Teknoloji

Yenişehir’e dev yatırımda sona yaklaşıldı

2024-12-17 15:52 - Genel

Bakan Bak, bütçesinin sunumunu yaptı

2024-12-14 10:16 - Siyaset

İlgili Haberler

Bitlis Valisi Karakaya, Ahlat ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu

00:19 - Genel

Ahlat’ta 1071 Ahlat-Malazgirt Zaferi kutlamaları hazırlık toplantısı

23:58 - Genel

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

22:07 - Genel

Sarıgöl’de Jandarma Teşkilatının 186. yılı kutlandı

21:39 - Genel

Tekirdağ’da "Kiraz Festivali" coşkuyla başladı

20:40 - Genel

Günün Manşetleri

3 kişinin cinayet olayında yeni gelişme

15:13 - Asayiş

Eşini Ayırmak İsteyen Kadın Yaralandı

13:26 - Asayiş

Doktor Evinde Ölü Bulundu

13:17 - Asayiş

Kadın Kooperatifi Türkiye Pazarına Açılıyor

13:11 - Genel

Dünya Plaj Voleybolu Alanya etabı başladı

13:06 - Spor