?>

Minik Ata’nın çöp kamyonu ilgisi

Düzce’de çöp kamyonlarına büyük ilgi duyan 4 yaşındaki ata’ya, düzce belediyesi temizlik işleri müdürlüğü sürpriz yaptı. Her gün büyük bir heyecanla çöp kamyonunu bekleyen ve selamlayan ata’ya oyuncak hediye ettiler.

İnsan - 1 yıl önce

Düzce’de çöp kamyonlarına büyük ilgi duyan 4 yaşındaki Ata’ya, Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü sürpriz yaptı. Her gün büyük bir heyecanla çöp kamyonunu bekleyen ve selamlayan Ata’ya oyuncak hediye ettiler.

Düzce’nin Kültür Mahallesi’nde yaşayan 4 yaşındaki Ata Acar, çöp kamyonlarına ilgisi ile dikkat çekiyor. Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki çöp kamyonunu her gün büyük bir heyecanla bekleyen ve her gördüğünde büyük bir sevinç yaşayan Ata, kamyonu selamlayarak, ekiplerle sohbet ediyor. Ata’nın bu ilgisine ve sevgisine duyarsız kalmayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de Ata’ya bir sürpriz yaptı. Her gün olduğu gibi yine çöp kamyonunu bekleyen ve selamlayan Ata’ya ekipler tarafından oyuncaklar hediye edildi. Sürpriz karşısında oldukça sevinen Ata, temizlik ekiplerine teşekkür etti.

Çöp kamyonu şoförü Zekvan Güler, ekibi ile birlikte sokakları gezerken ilginç ve güzel şeylerle karşılaştıklarını, bunlardan birinin de küçük Ata olduğunu söyledi. Ata’nın kendilerini her gün heyecanla karşıladığını ifade eden Güler, “Ata kardeşimiz bizim sabah ve akşamki turlarımızda bizi dikkatlice izliyor ve gelmemizi dört gözle bekliyor. Biz de onu camda veya balkonda gördüğümüzde çok seviniyoruz” dedi. “Çöp arabası sokağa girdiğinde çığlık çığlığa”

Anne Betül Acar, oğlunun çöp arabalarına bebekliğinden bu yana büyük ilgi duyduğunu anlatarak, “Gördüğü zaman çok heyecanlanıyor. Her sabah 09.00 gibi çöp aracı geçiyor. Camda onları bekliyor. Öğlenden sonra tekrar geçiyorlar. Bu sefer de bahçede bekliyor. Arka sokaktan geçerken sesini duyuyor. O anda biz kapının önüne çıkıyoruz, bizim sokağa girene kadar beklemeye başlıyoruz. Çöp arabası bizim sokağa girdiğinde zaten çığlık çığlığa, buraya gelene kadar çok mutlu oluyor. ‘Ağabeylerim geliyor’ diye bağırmaya başlıyor. Onlara el sallıyor, öpücük atıyor, muhabbet ediyor. Çok güzel karşılıyor. Onlar da sağ olsunlar Ata ile muhabbet ediyorlar, gönlünü yapıyorlar. Ata da çok mutlu oluyor. ‘Beni gördüler, el salladılar, muhabbet ediyorlar’ diyor” ifadelerinde bulundu. “Ata dünyanın en mutlu insanı oluyor”

Dede Metin Parlak’ta, Ata’nın çöp arabalarına ilgisinin tutku derecesinde olduğunu belirterek, “Aracın hareketi çok ilgisini çekiyor. Müthiş bir tutku var. Büyüyünce ne olacaksın dedim, ‘temizlikçi olacağım’ dedi. Hep sesi takip ediyor, hiç kaçırmıyor. Arkada da otursa, başka bir şeyle de oynasa hemen fırlıyor, ilk işi kapıya gelmek. Araç çöp konteynırını alırken korna çalıyor, ışık yakıyor, birkaç saniye duruyor ama o sürede Ata dünyanın en mutlu insanı oluyor, seviniyor. Eğer sesi duyup da yetişemezse ağlamaya başlıyor” ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Rektör Özölçer’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

2024-08-29 14:23 - İnsan

İzmir’de yanan ormanlar yapılaşmaya açıldı

2024-09-02 12:42 - ÇEVRE

DERİ VE SEDEF HASTALIĞINA MARMARİS’TE BEDAVA TEDAVİ 

2024-09-04 11:11 - Marmaris

TATİL BİTTİ, ‘HANIMELİ PAZARI’ YENİDEN AÇILDI

2024-09-03 14:02 - Marmaris

Bodrumlu balıkçılar, 316 kiloluk dev orkinos yakaladı

2024-08-31 14:10 - Genel

Acılı doktor, depremde kaybettiği eşinin ve 2 evladının anısını yaşatmak için okul yaptırdı

2024-09-04 09:18 - Eğitim

“NOEL BABA” VE “YÜCE ANA TANRIÇA'NIN YERİ DEMRE

2024-08-31 14:56 - Gezi

YAYLALI MARMARİSSPOR BAŞKANLIĞI’NDAN İSTİFA ETTİ

2024-09-03 16:01 - Spor

THY kabin amiri Onur Aykanat’ın öldüğü kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı

2024-08-30 18:59 - Asayiş

MARMARİS'TE KAYBOLAN RUS TURİSTİN ÖNCE TELEFONU, SONRA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

2024-08-31 14:04 - Asayiş

İlgili Haberler

Kütahya’da "Dilek Arabası" ilgi odağı oldu

23:11 - İnsan

Kütahya’da 2025-4B tertip yükümlü erler için yemin töreni

21:18 - İnsan

Pendik’te çöpten çıkan bağlama gönüllere dokundu

20:33 - İnsan

Emekli olan okul müdürünü öğrencileri alkışlarla uğurladı: Gözyaşlarına hakim olamadı

19:42 - İnsan

İlkadım Hanımeli Konağı hizmete açıldı

19:01 - İnsan

Günün Manşetleri

2 kişinin ölümüne sebep olan zanlılar tutuklandı

16:11 - Asayiş

9 dil biliyor, gören şaşırıyor

15:48 - Kültür Sanat

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

15:00 - Sağlık

Sağlık Hizmetleri Bürosu’ndan Yarımada Genelinde Sağlık Desteği

14:52 - Sağlık

Muğla’da Depreme Dayanıklı Yeni Huzurevi Yükseliyor

13:56 - İnsan