?>

Muğla Büyükşehir’den şampiyon takıma tam destek

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR’DEN ŞAMPİYON TAKIMA TAM DESTEK

Spor - 2 ay önce

Muğlaspor’un Bursa Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda oynadığı final müsabakasını kazanarak büyük bir başarıya imza atmasının ardından, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin takıma ve taraftarlara verdiği destek de takdir topladı.

Nesine 2. Lig Play-Off Beyaz Grup Finali’nde Seza Çimento Elazığspor ile karşı karşıya gelen Muğlaspor, nefes kesen mücadelede rakibini penaltı atışları sonucunda 8-7 mağlup ederek 1. Lig’e yükselme başarısı gösterdi.

Takımının yanında olan Muğla Büyükşehir Belediyesi, final heyecanını hem Bursa’da, hem de Muğla’da yaşatmak için kapsamlı organizasyonlar gerçekleştirdi. Yaklaşık 100 otobüsle Muğlalı taraftarlar Bursa’ya taşınırken, Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras karşılaşmayı Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık ile birlikte tribünden takip etti.

Final müsabakası öncesinde Muğla’nın dört bir yanından taraftarların Bursa’ya ulaşabilmesi için ulaşım organizasyonu yapan Büyükşehir Belediyesi, binlerce futbolseverin takımının yanında olmasını sağladı. Bursa Atatürk Spor Kompleksi’nde tribünleri dolduran Muğlaspor taraftarları, maç boyunca takımlarına büyük destek verdi.

Başkan Aras final heyecanını tribünden yaşadı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras da Bursa’da taraftarlarla birlikte final heyecanını yaşadı. Karşılaşma sonrası futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eden Başkan Aras, Muğlaspor’un elde ettiği başarının tüm Muğla’nın gururu olduğunu ifade etti.

Menteşe Kent Meydanı’nda dev ekran kuruldu

Final karşılaşmasını Bursa’ya giderek izleme fırsatı bulamayan vatandaşlar için de Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe Kent Meydanı’na dev ekran kuruldu. Kent meydanında bir araya gelen yüzlerce vatandaş, final coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Maç boyunca büyük heyecanın yaşandığı meydanda vatandaşlar, karşılaşmanın ardından gelen galibiyeti tezahüratlarla kutladı.

Şampiyonlar Akçaova’da karşılanacak

Şampiyon takım bugün Muğla’ya dönüyor. Takım için saat 19.00’da Akçaova’da büyük bir karşılama programı düzenlenecek. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da katılacağı programın ardından takım, konvoy eşliğinde Menteşe’de ki Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Heykeli’ne getirilecek. Burada taraftarlarla birlikte şampiyonluk coşkusu yaşanacak.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

YENİLENEN ÇARŞI TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU

2026-05-05 18:01 - Marmaris

1 milyar dolarlık pazar, 50 milyon oyuncu: Türkiye’de gaming büyüyor

2026-05-07 10:41 - Teknoloji

Askeri limana taş götüren kamyon devrildi

2026-05-06 15:05 - Asayiş

MUĞLA’DA GELECEĞİN SPORCULARI BİLİMSEL TARAMAYLA KEŞFEDİLİYOR

2026-05-06 11:30 - Spor

ÜNLÜ OYUNCU NESRİN CAVADZADE BODRUM’DA DÜNYA EVİNE GİRDİ

2026-05-04 16:50 - Magazin

Gül serada 5, çiçekçide 50-100 lira

2026-05-06 10:42 - Ekonomi

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

2026-05-06 10:19 - Asayiş

Sinop’ta pazar yoğunluğuna otoparklı çözüm

2026-05-07 12:27 - Gündem

Göz kuruluğu ve göz hastalıklarında lazer tedavi yöntemlerinin önemi artıyor

2026-05-07 11:52 - Sağlık

Bayburt’ta öğrencilere "Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek" eğitimi verildi

2026-05-07 11:37 - Sağlık

İlgili Haberler

Rafting Türkiye Şampiyonası 3. ayak yarışları Çatak’ta sona erdi

19:42 - Spor

FC Dinamo Batumi, Erzurum kampını tamamladı

19:40 - Spor

Amed Sportif Faaliyetler, Erzurum kampını tamamladı

19:04 - Spor

Çaykur Rizespor, Erzurum kampını tamamladı

19:03 - Spor

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, Didem Karagenç’e emanet

18:53 - Spor

Günün Manşetleri

Mason Greenwood, Fenerbahçe’de ilk antrenmanına çıktı

15:01 - Spor

Yaşlı çifte ait evden kamyon dolusu çöp çıkartıldı

14:41 - Asayiş

Kavurucu sıcaktan soluğu süs havuzunda aldılar

13:58 - İnsan

Kontrolden çıkan otomobil 5 metrelik yükseklikten uçtu

13:53 - Asayiş

Devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı

13:50 - Asayiş