?>

Murzioğlu, İSO ilk 500’de yer alan Samsunlu firmaları kutladı

Samsun ticaret ve sanayi odası (tso) yönetim kurulu başkanı salih zeki murzioğlu

Ekonomi - 11 ay önce

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İSO’nun 2023 raporuna göre “Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu” arasına girmeyi başaran Samsunlu altı firmayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl hazırladığı Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayici kuruluşunun 2023 yılı raporu sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre, listeye Samsun’dan altı firma adını yazdırmayı başardı. “Başarı öyküsü yazdılar”

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu yaptığı açıklamada, İSO ilk 500 listesinde yer alan altı firmanın işverenlerini, yöneticilerini, çalışanlarını ve tüm emeği geçenleri kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Açıklamasında geçen yıl dört firmayla yer alınan listede bu yıl altı firma olduğunu hatırlatan Başkan Murzioğlu, yaşanan tüm ekonomik zorluklara rağmen Samsunlu sanayicilerin üretime, istihdama ve ihracata devam ederek başarı öyküleri yazdığını belirtti. Samsunlu altı firmanın Türkiye’nin dev firmaları arasına girmelerini, “Takdire şayan” olarak değerlendiren Murzioğlu, “Yaşanan tüm zorluklara rağmen bu firmalarımız çalıştılar, ürettiler, insanlarımıza iş ve aş sağladılar. Sanayicilerimiz 2023 yılının zorlu koşullarında takdire şayan bir performans ortaya koydular. Bizler üretimin, istihdamın, ihracatın kalkınmada ne denli önemli faktör olduğunun farkındayız. Tüm çabamız Samsun’un daha iyi yerlerde olması için. Bu potansiyel de bizde var. Oda olarak da ihracatı artırıcı tüm yardımcı etkenleri harekete geçirmek için çaba harcıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle ilimizin ekonomik gelişimi ve kalkınması hedefinde üreterek, ihracat yaparak, iş ve aş sağlayarak katkıda bulunan firmalarımızın yöneticilerini, çalışanlarını ve tüm emeği geçenleri bir kez daha yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Listeye giren Samsunlu firmalar şunlar:

Yeşilyurt Demir Çelik Endüstrisi ve Liman İşletmeleri 96’ncı, Ulusoy Un San. Tic. A.Ş. ise 243’üncü, Sampa Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. 295’inci, Borsan Kablo Elektrik Aydınlatma İnşaat San. ve Tic. A.Ş. 383’üncü, Samsun Yurt Savunma San. ve Tic. A.Ş. 424’üncü, Unsan Un San. ve Tic. A.Ş. de 474’üncü.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Boykot Olmayan Ayakkabı Markaları Hangileri? Yerli Ayakkabı Markaları Listesi

2024-06-24 14:53 - Gündem

Hametan Krem Nedir? Ne İşe Yarar?

2024-06-24 17:17 - Genel

MARMARİS’TE DOMUZ TEHDİDİ

2024-06-22 14:56 - Marmaris

Yumoş İsrail malı mı ?

2024-06-22 16:15 - Genel

MARMARİS'TE DOLUNAY BAKANI HAYRAN BIRAKTI

2024-06-22 14:44 - Marmaris

Türk Malı İçecekler 2024 (Tam Liste)

2024-06-24 11:37 - Genel

MARMARİS’TE DOMUZ SORUNU GİDEREK ARTIYOR

2024-06-24 10:38 - Marmaris

LEZZETLİ BALIKTA PÜF NOKTA: MEVSİMİNİ BİLMEK

2024-06-25 13:33 - İnsan

“TATVAN TRENİ” 24 HAZİRAN’DA YOLA ÇIKIYOR

2024-06-20 16:05 - Turizm

DATÇA YOLUNDAKİ EŞEK VE ATLARA DİKKAT

2024-06-20 15:57 - Yaşam

İlgili Haberler

Çerkezköy TSO ve Bükreş TSO arasında kardeş oda protokolü imzalandı

18:17 - Ekonomi

Atıl tarım arazilerinde sebze yetişecek

18:09 - Ekonomi

Ahşap ambalaj ve palet sektöründen 4. Tarım Orman Şurası’na tarihi katkı

18:04 - Ekonomi

Çerkezköy’den Romanya’ya ticaret köprüsü

17:20 - Ekonomi

Erzurum ve Ağrı ticaret borsaları arasında "Kardeş Borsa Protokolü" imzalandı

17:08 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Sivasspor, Samsunspor Deplasmanı Hazırlıklarını Sürdürüyor

13:27 - Spor

Yıldırım isabet eden asker şehit oldu

13:15 - Asayiş

İlaç Yönetiminde Titizlik Hayati

12:26 - Sağlık

Yasa Dışı Bahis Paylaşımlarına Siber Darbe

12:09 - Asayiş

Trump'tan Riyad'da Sürpriz Görüşme

11:49 - Siyaset