?>

Muşspor, Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Tff 2. Lig kırmızı grup ekiplerinden muşspor, hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı ankara demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor - 3 saat önce

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Muşspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Fatih Çardak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas ve taktik çalışmaları yaptı. Sarı-beyazlı ekip, çift kale maçla idmanı tamamladı.

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Muşspor Teknik Direktörü Fatih Çardak şunları söyledi: "Türkiye Kupası’ndaki süreç erken başladı. Bölgesel Amatör liglerinin başlamaması ve bu liglerdeki takımların da kupaya dahil edilmesiyle ortaya renkli bir ortam çıkarmaya çalıştılar ancak zamanlama çok erken oldu. BAL ekipleri henüz hazırlık dönemindeyken, lisanslarını bile çıkarmamış takımlar vardı. Bizim maçta da Şırnak Petrol’den 16-17 yaşındaki çocuklar sahaya çıktı. Daha antrenman yapmamış genç futbolcuların gelmesi bizi çok memnun etmedi. Biz taraftarımıza zorluk derecesi yüksek, keyifli bir maç izletmek isterdik. Sonuç olarak sahaya çıkıp rakibimize saygı duyarak futbolun doğrularını yapmaya çalıştık. Tur atladığımız için mutluyuz fakat asıl konsantre olduğumuz Ankara Demir maçı. Geçtiğimiz hafta oynadığımız Isparta karşılaşmasını mağlubiyet olarak görebiliriz ama maçın ikinci dakikasından 97. dakikasına kadar oyun üstünlüğünü elinde bulunduran, deplasmanda rakibine hükmeden, stratejilerini sahada doğru uygulayan, bol pozisyona giren ancak bunlardan yararlanamayan bir Muşspor vardı. Bu performans bize ileriye dönük çok güçlü mesajlar verdi. Şimdi amacımız, kupa galibiyetini anlamlandırmak ve Ankara Demirspor karşısında da kazanarak ligde yerimizi sağlamlaştırmak. Bu ligin en dominant futbolunu oynayan takım olma yolunda ilerliyoruz. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Rakibimize karşı stratejik planlarımız, hamlelerimiz ve taktik çalışmalarımız devam ediyor. Yarın yapılacak ter antrenmanıyla tüm hazırlıklarımız tamamlanmış olacak."

Muşspor, hazırlıklarını yarın yapacağı ter idmanıyla tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kestane Bahçesi Kenevir Tarlasına Dönüştürülmüş

2025-08-30 13:50 - Asayiş

Kuşadası’nda sene başı müdürler kurulu toplantısı yapıldı

2025-08-31 10:43 - Genel

Menteşe, 30 Ağustos'u Büyük Bir Coşkuyla Kutladı

2025-08-30 12:03 - Genel

TCSG-310 BOTU VE TCG İMBAT MARMARİS’TE ZİYARETE AÇILDI

2025-08-30 13:11 - Marmaris

MARMARİS'TE KASK TAKMAYANLAR HAYATINI KAYBEDİYOR

2025-08-30 13:42 - Marmaris

MARELLA DİSCOVERY 2' KRUVAZİYERİ 1855 YOLCUSU İLE MARMARİS’E GELDİ

2025-09-01 16:16 - Marmaris

Marmaris’te 2025-2026 Adli Yılı Törenle Başladı

2025-09-01 11:50 - Marmaris

Vali Akbıyık’tan Başkan Aras’a destek ziyareti

2025-09-02 02:05 - Asayiş

Kaçarak evlendiler, 17 yıl sonra düğünlerini yaptılar

2025-08-30 09:35 - Kültür Sanat

Buldan yangın göletlerinde su azaldı

2025-08-30 14:08 - Asayiş

İlgili Haberler

Elazığspor’dan Muhammed Gönülaçar açıklaması

22:39 - Spor

Galatasaray, Eyüpspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

22:12 - Spor

Selendi Beypınar Atlı Cirit Takımı Manisa’yı temsil edecek

21:56 - Spor

Şampiyonlar aynı sofrada buluştu

22:08 - Spor

İspanya Milli Takımı, Konya’ya geldi

21:54 - Spor

Günün Manşetleri

Balonya, 6 Günde 30 Binden Fazla Ziyaretçiyi Ağırladı

14:23 - İnsan

Akciğer Kanseri Türkiye’nin En Ağır Yükü

13:52 - Sağlık

Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı’nı ruhsatsız çıktı

13:44 - Genel

Küller Arasından Sağ Çıkan Yılan Hayrete Düşürdü

13:36 - Asayiş

Cinayet Zanlısı 18 Gün Sonra Mağarada Yakalandı

13:33 - Asayiş