?>

Mütheahhit Mehmet Kaya’dan Atatürk’ü anma mesajı

GAZİANTEP’İN ARABAN İLÇESİNDE UZUN YILLARDAN BERİ İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN MEHMET KAYA İNŞAAT, TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KURUCUSU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN VEFATININ 87’İNCİ YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE ANMA MESAJI YAYIMLADI.

İnsan - 2 ay önce

Gaziantep’in Araban ilçesinde uzun yıllardan beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Mehmet Kaya İnşaat, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87’inci yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Arabanlı Müteahhit Mehmet Kaya mesajında, "Aziz milletimizin bağımsızlık mücadelesinin lideri ve modern Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Türk halkını aynı ülkü etrafında birleştirerek Kurtuluş Savaşı’nı zaferle taçlandıran başkomutan Gazi Mustafa Kemal’i, yalnızca askeri dehasıyla ele alamayız. En belirgin özelliği, derin vatanseverliği ve Türk milletine olan sarsılmaz inancı olan Atatürk, ülkesinin bağımsızlığı ve refahı için her türlü fedakarlığı ortaya koymuş mümtaz bir şahsiyettir. Kararlılığı, azmi, çağının ötesindeki vizyonu, ileri görüşlülüğü, akılcılığı, bilimsel düşünce yapısı, disiplini, çalışkanlığı ve eşsiz liderlik vasfı ile sadece Türk tarihinin değil dünyanın gördüğü en özel karakterlerden biri olan Mustafa Kemal Atatürk, ne mutlu bizlere ki; aziz milletimizin sinesinden çıkmış ve ömrünü de çok sevdiği milletine adamıştır. Gerek kurtuluş mücadelemizin Anadolu’nun dört bir yanında desteklenmesi gerek Cumhuriyetimizin kuruluş süreci, gerekse peşi sıra hayata geçirdiği inkılapların millet nezdinde hızla kabul görmesi, liderliği sualsiz kabul edilen Gazi Paşa’nın, mükemmel iletişim becerileriyle, cesaretiyle, özgüveniyle ve tevazusuyla da açıklanabilir. Tüm bu hasletleri, O’nun güçlü liderliği yanında, örnek bir insan olarak da milletinde karşılık bulmasını sağlamıştır. Türk toplumuna; bağımsızlık ve özgürlük bilincini, milli birlik ve beraberlik duygularını aşılayan, çağdaşlaşma yolculuğunda Cumhuriyetin tüm fertlerine çalışkanlığı ve üretkenliği öğütleyen bir lider olarak kalbimizdeki en müstesna yeri edinen Gazi Mustafa Kemal’e minnettarlığımız sonsuzdur. Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’’ diyerek bizlere önemli bir sorumluluğu miras bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 87’inci yıl dönümünde bir kez daha rahmetle, şükranla ve saygıyla anıyorum. Ruhu şad olsun" ifadelerine yer verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Polis memuru kalbine yenik düştü

2025-11-05 00:09 - Asayiş

’Şehzade Mustafa’ya sette doğum günü sürprizi

2025-11-09 11:47 - Magazin

Ünlü sanatçı Ümit Besen, engelli hayranını mutlu etti

2025-11-04 13:25 - Magazin

İmparator 50 yıl sonra Kayseri’de sahne aldı

2025-11-09 01:19 - Magazin

Cumhuriyet Balosu Sonrası ADD’ye Üye Akını

2025-11-06 15:16 - Marmaris

PROF. DR. METİN ERGUN’DAN YENİ YIL ZAMLARINA TEPKİ: “VATANDAŞIN CEBİNE BİR DARBE DAHA”

2025-11-05 11:15 - Ekonomi

Belediye Çalışanı İş Kazasında Hayatını Kaybetti

2025-11-06 18:28 - Asayiş

UEFA Avrupa Ligi: Viktoria Plzen: 0 - Fenerbahçe: 0

2025-11-07 01:00 - Spor

BACAĞI KIRILDI HAYATININ SONU OLDU

2025-11-07 14:20 - Marmaris

Fethiye’de paraşüt kazası, Rus turist hayatını kaybetti

2025-11-04 09:28 - Asayiş

İlgili Haberler

Vali Aslan şehit polis Turgut Külünk’ün ailesini yalnız bırakmadı

21:19 - İnsan

Karadeniz Ereğli’de kasabın açılışı dualarla yapıldı

21:09 - İnsan

Başkan Doğan Vezirköprü’de muhtarların sorunlarını dinledi

20:16 - İnsan

Karla mücadele ekiplerine sıcak ikram

18:42 - İnsan

Siirt’te karla mücadelede 200 araç ve 600 kişi sahada

17:58 - İnsan

Günün Manşetleri

Büyükşehir Atletlerinden Atatürk Koşusu’nda 11 Madalya

15:09 - Spor

Üretimin Yanında Büyükşehir Var

15:03 - Ekonomi

Fethiye–Ölüdeniz Hattında 4. Etap Tamamlandı

15:03 - Genel

Muğla Havalimanlarında 11 Ayda 9,8 Milyon Yolcu

14:01 - Ekonomi

Muğla İl Jandarması Bir Haftada Binlerce Denetim Yaptı

12:11 - Asayiş