?>

SERKAN YAZICI, MARMARİS’TE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Marmaris'te seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. AK Parti'nin Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı, ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor.

Siyaset - 1 yıl önce

Marmaris'te seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. AK Parti'nin Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı, ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor. Son olarak, Marmaris Atatürkçü Düşünce Derneği'ni ziyaret eden Yazıcı, derneğin önemine vurgu yaparak faaliyetlerini destekledi.

 

Yazıcı, Marmaris Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Sayın Dilay Uçar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında, derneğin ülke genelindeki önemine dikkat çeken Yazıcı, derneğin Marmaris'teki faaliyetlerini takdirle karşıladı ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Daha sonra Yazıcı, Osmaniye Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin'in eşlik ettiği ziyarette, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi. Toplantıda, çam balının değerlendirilmesi, yol ve su sorunları ile turizmin geliştirilmesi üzerine konuşmalar gerçekleştirildi.

 

Mahalle sakinlerinin sorunlarına ve beklentilerine kulak veren Yazıcı, halkın yaşam kalitesini artırmak için çözüm odaklı çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Osmaniye mahallesinin ardından Turunç Mahallesi ziyaret edildi. Mahalle Muhtarı Ramazan Demir'in eşliğinde mahalle sakinleriyle bir araya gelindi. Serkan Yazıcı, sorunların ortak olduğunu belirterek, Marmaris'e dair yapacaklarını anlattı ve soruları yanıtladı.

 

Mahalle sakinlerinden biri, "En büyük sorunumuz unutulmak! Bizi diğer mahallelerden ayırmayacağınıza dair söz veriyor musunuz?" şeklindeki soruyu yöneltti. Yazıcı, "Söz veriyorum. Yapacağımız her şeyi birlikte gerçekleştireceğiz. Turunç’un değerli halkına bize gösterdikleri samimi karşılama için teşekkürlerimi sunuyorum. Hiçbir mahalleyi diğerlerinden ayırmayan adaletli belediyecilik anlayışı için az kaldı." şeklinde yanıtladı.

Haftanın Öne Çıkanları

YENİLİKÇİ ISI DÖNÜŞTÜRÜCÜ BOYA: ENERJİ TASARRUFUNDA ÇIĞIR AÇIYOR

2024-02-24 20:48 - Ekonomi

SAHTE İLAÇ DOLANDIRICILIĞI OPERASYONU

2024-02-29 12:15 - Ulusal

EVREN PAŞA İLKÖĞRETİM OKULU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

2024-02-28 19:55 - Marmaris

SERKAN YAZICI, MARMARİS’TE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

2024-02-29 16:48 - Siyaset

Şırnak’ta besiciler yemleri sırtlayarak hayvanlarını besliyor

2024-02-27 09:59 - Gündem

KIYI ŞEHİRLERİNDE DENİZ SUYUNDA RENK DEĞİŞİMİ

2024-02-29 11:40 - Ulusal

DANG HUMMASI VAKALARINDA ACİL DURUM İLANI

2024-02-28 13:38 - Ulusal

BAHAR HAVASI DEVAM EDECEK Mİ?

2024-02-28 13:31 - Yaşam

ATATÜRK'ÜN MARMARİS'İ ZİYARETİ'NİN 89. YILI

2024-02-23 14:39 - Marmaris

TRT’nin yeni dizisi Karaağaç Destanı’nın galası yapıldı

2024-02-24 09:31 - Magazin

İlgili Haberler

Bakan Güler İran sınır hattında incelemelerde bulundu

12:25 - Siyaset

Başkan Altay: "11.1 kilometrelik Şehir Hastanesi-Yeni Sanayi Tramvay Hattının yüzde 30’luk kısmını tamamladık"

12:24 - Siyaset

AK Parti’li Baybatur ve Akkal, Bakan Uraloğlu ile görüştü

11:51 - Siyaset

Denizli Milletvekili Ün, Gazze’ye insanı yardımların ulaşabilmesi için Refah’a gitti

11:20 - Siyaset

AK Parti’de haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi

11:11 - Siyaset

Günün Manşetleri

Kesinleşmiş 22 yıl cezayla aranan hükümlü yakalandı

12:20 - Asayiş

Üniversite Sınavı Öncesi Ebeveynlere Kritik Uyarılar

10:50 - Sağlık

Arı Ekmeği Üreticilerinin Yeni Gözdesi Oldu

10:41 - Gündem

İrem Su'nun Annesi Adalet İstiyor

10:38 - Asayiş

Motosiklet Yarışı Can Aldı

10:16 - Asayiş