?>

MUĞLA'DA YATAĞA BAĞIMLI HASTALARA ÜCRETSİZ NAKİL HİZMETİ

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yatağa bağımlı, yaşlı ve engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak için sunduğu ücretsiz hasta nakil hizmeti ile vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Sağlık - 3 ay önce

13 ilçe ve 574 mahallede kesintisiz sürdürülen bu hizmet, hem hastalara hem de yakınlarına güvenli ulaşım imkânı sağlıyor. Ula ilçesinde yaşayan Aysun Gülhan da, 10 yıldır felçli olan annesini bu hizmet sayesinde güvenle hastaneye götürerek kontrollerini yaptırabiliyor.

Muğla’nın Ula ilçesinde yaşayan Aysun Gülhan’ın annesi, 10 yıl önce geçirdiği felç nedeniyle yatağa bağımlı hale geldi. İlk zamanlarda annesini hastaneye götürüp getirmekte büyük zorluk yaşayan Gülhan, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz hasta nakil hizmeti sayesinde rahat bir nefes aldı.

Gülhan: “Annem Artık Daha Konforlu Bir Şekilde Hastaneye Gidip Geliyor”

Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Aysun Gülhan, şunları söyledi:

“Annem yaklaşık 10 yıldır felçli. Daha önce hastaneye götürüp getirmekte çok zorlanıyorduk. Yerinden kımıldayamıyordu. Büyükşehir Belediyesi’nin hasta nakil hizmeti verdiğini öğrendik ve talepte bulunduk. O günden beri bu hizmetten faydalanıyoruz. Ne zaman arasak gelip annemi alıp hastaneye götürüyorlar, kontrolleri bitince de tekrar eve getiriyorlar. Annem artık daha konforlu bir şekilde hastaneye gidip geliyor. Büyükşehir Belediyesi’ne ve çalışanlarına minnettarız.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz hasta nakil hizmeti, yatağa bağımlı hastaların güvenle hastanelere ulaşmasını sağlarken, hasta yakınlarının da yükünü hafifletiyor.

Başkan Aras: “Vatandaşlarımızın Yanındayız”

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla hasta ve engelli nakil hizmetlerini aralıksız sürdürüyoruz. Sağlık kuruluşlarına ulaşım, özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için zaman zaman zor olabiliyor. Vatandaşlarımızın hem tedavi hem de kontrol süreçlerinin aksamaması için nakil hizmetimize kesintisiz devam ediyoruz. Evde bakım hizmetimizle evlerde, nakil hizmetimizle de yollarda vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Osmaniye Zorkun Çocuk Şenliği’nde Demet Akalın rüzgarı

2025-08-10 17:14 - Magazin

Uzmanlardan Deprem Sonrası Çocuk Psikolojisi Uyarısı

2025-08-11 14:27 - Sağlık

MARMARİS’TE DEVLET HASTANESİ ALARM VERİYOR

2025-08-06 13:45 - Marmaris

BÜYÜKŞEHİR’DEN ULAŞIMDA ÖĞRENCİYE TAM DESTEK

2025-08-08 14:18 - Ulaşım

Bodrum'da Yollar Yenileniyor

2025-08-05 11:30 - Ulaşım

Hakkarili dağcılar rehberliğinde Ağrı Dağı’na zirve tırmanışı

2025-08-11 09:44 - Gündem

Marmaris Açıklarında 14 Düzensiz Göçmen Yakalandı

2025-08-07 11:47 - Marmaris

Marmaris'in Sorunları Sokak Röportajına Yansıdı

2025-08-09 13:24 - Marmaris

Otel havuzunda boğulan 9 yaşındaki çocuk Eskişehir’de toprağa verildi

2025-08-07 18:44 - Asayiş

MARMARİS’TE AKŞAM YOĞUNLUĞU

2025-08-09 12:52 - Genel

İlgili Haberler

MSKÜ’nün sağlık taraması hayat kurtardı

14:47 - Sağlık

Servergazi Devlet Hastanesi Denizli’de bir ilke imza attı

13:59 - Sağlık

Çocuk gelişiminde kırmızı bayraklara dikkat

12:37 - Sağlık

Bursa’da büyük afet hazırlığı başladı

12:27 - Sağlık

Uzmanından ’Deli dana’ uyaırsı

12:15 - Sağlık

Günün Manşetleri

Sevgilisini bıçaklayıp serbest kalan taksici gözaltına alındı

16:44 - Asayiş

Üzerinde ve evinde uyuşturucu ele geçen şahıs tutuklandı

16:44 - Asayiş

Kayıp çocuğun cansız bedeni bulundu

16:26 - Asayiş

Oğlundan sonra anneden de kahreden haber

15:47 - Asayiş

Kaza yapan sürücü telefonda "ben ne yapacağım" dedi

15:13 - Asayiş