?>

İNSANLIĞI VE SAMİMİYETİ İÇMELER’DE GÖRDÜM “TÜRK, ALMAN, İNGİLİZ BİRARADA…”

Alman Turist Ute Karbowlak, ilk olarak İçmeler’e geldiğini; insanlığı, arkadaşlığı ve samimiyeti burada gördüğünü, kendisini evindeymiş gibi hissettiğini belirtti.

Magazin - 10 yıl önce

İçmeler hakkındaki izlenimlerini anlatan Münster/Westf-Alen’den Alman Turist Ute Karbowlak, “Annem İçmeler’e 12 kez geldi. Bu şirin kasabayı bana çok anlatırdı. Bende karar verdim ve 2012 senesinde gemiyle Marmaris’e geldim. Çok şaşırdığım bir şeyi söyleyeceğim; İçmeler’i sorduğumda kimse bu harika yeri bilmiyordu.

 

İçmeler çok güzel…

 

Burada her şey çok güzeldi. Kusur bulacak bir şey görmedim. Plajınız bir harika, ayrıca sokaklar, caddeler düzenli. Burada; nasıl geçtiğini bilemediğim 10 günlük sürede güvenli bir tatil ve huzuru hissettim. Hayatımda ilk olarak insanlığı, arkadaşlığı ve samimiyeti İçmeler’de gördüm. Özellikle kaldığım Diva Otel çok candan ve samimiydi.  Arkadaşlarıma İçmeler’i tavsiye edeceğim ve seneye mutlaka ama mutlaka yine geleceğim” dedi.

 

 

HATİCE TERZİ’DEN ‘TURİST ÇIKARMASI’NA DEVAM…

 

 

Gönüllü Turizm elçimiz Hatice Terzi Hanımefendi’nin yönlendirmesi doğrultusunda İçmeler’in emektar oteli olan Diva’da konaklayan Türk ve Alman turistlerin yanı sıra otelde konaklayan birçok İngiliz, adeta iç içe kaynaşmış bir durumda görüntü veriyorlar.  Otelin yerli konukları Şükran Tanyaş, İstanbullu tekstil tasarımcısı Zekiye Dursun, Şenay-Yavuz Yalçın çifti de ilk defa geldikleri İçmeler’e hayran kaldıklarını belirttiler ve bunun son olmayacağını, tekrar İçmeler’e tatile geleceklerini belirttiler. Konumu itibariyle İçmeler’i çok güzel ve huzurlu bulduklarını söyleyen, otelin yerli misafirleri, Türk mutfağını İçmeler’de yeterince bulamadıklarını belirtilerken, yöresel yemeklerin fiyatının uygun olduğunu, aynı konsepte olan yan yana iki yerde fiyat farkına ve şezlong karmaşasına çok şaşırdıklarını söylediler.

 

Plaj yolunda ‘terliksiz’ olarak başka bir yerde gezemedik…

 

İçmeler’e Bodrum’dan geldiklerini söyleyen konuklar, “İçmeler’in çok farklı bulduk. Yüksek binaların olmayışı çok güzel ve estetik bir görüntü veriyor. İstanbul’a döndüğümüzde arkadaşlarımıza, özellikle İçmeler’i anlatıp, tatil için bu şirin yeri tavsiye edeceğiz.  

Plajın yürüyüş yolunda ‘terliksiz’ yaptığımız yürüyüşü başka bir tatil beldesinde yapamadık. Kanal Boyuna, İçmeler-Marmaris arasında ki sahil yürüyüş yoluna adeta büyülendik. Size ilginç gelebilir; burada yaşanabilir bir izlenim var” dediler.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Polisi Gören Minibüs Şoförü Göçmenleri Bırakıp Kaçtı

2015-10-02 11:30 - Asayiş

İNSANLIĞI VE SAMİMİYETİ İÇMELER’DE GÖRDÜM “TÜRK, ALMAN, İNGİLİZ BİRARADA…”

2015-10-07 11:08 - Magazin

Marmaris Sahillerinde Sezon Sonu Bereketi

2015-10-02 15:30 - Ekonomi

Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası Marmariste Başladı

2015-10-02 18:00 - Spor

Yılmaz Erdoğanın ‘Yeşil Elmalar Filminin Çekimleri Başlıyor

2015-10-05 21:30 - Magazin

Dalamanda Mültecileri Taşıyan Tekne Battı

2015-10-01 15:30 - Asayiş

Balayı Yolunda Can Pazarı

2015-10-06 19:00 - Asayiş

Chp Bodrum Seçim Startını Verdi

2015-10-06 18:00 - Gündem

Kayınvalidesini Öldüren Sanığa Müebbet Ve 21 Yıl Hapis Cezası

2015-10-01 15:00 - Asayiş

Tcsg 65 Sahil Güvenlik Hücum Botu Fethiyede Göreve Başladı

2015-10-06 19:30 - Gündem

İlgili Haberler

Trafik polisi sahneye çıktı, gitarı ve sesiyle gönüllere dokundu

10:00 - Magazin

Mehmet Çevik’in sahne kostümleri müzede sergilenecek

10:08 - Magazin

Türk DJ Mahmut Orhan sahneye Bursaspor formasıyla çıktı

22:50 - Magazin

BAÜN Halk Oyunları ekibi Türkiye ikincisi

09:27 - Magazin

’Meslek ve Ahlak’ kısa film yarışmasında Denizli damgası

11:20 - Magazin

Günün Manşetleri

Mayıs Ayı Ödemeleri Toplam 6,2 Milyar Lira

15:34 - Ekonomi

Erdoğan'ın Kıbrıs Ziyaretine Sakaryalı İş İnsanı Koç Eşlik Etti

15:07 - Genel

Göçmen Kaçakçıları da İHA Takibine Takıldı

14:48 - Asayiş

Çay ocağındaki kuzen cinayetinin sebebi mahkemede ortaya çıktı: "Asıl hedef bendim"

14:40 - Asayiş

Rus Turist Alarm Yarattı

14:07 - Asayiş