?>

Nilüfer’de ’Balkan Gecesi’

Nilüfer ramazan sokağı, tunaboylular ve deliormanlılar derneği hafize gün korosu’nun seslendirdiği balkan ezgileriyle renklendi.

Kültür Sanat - 5 ay önce

Nilüfer Ramazan Sokağı, Tunaboylular ve Deliormanlılar Derneği Hafize Gün Korosu’nun seslendirdiği Balkan ezgileriyle renklendi.

Nilüfer Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca dayanışma ve paylaşma ruhunu yaşatmak amacıyla kurduğu Nilüfer Ramazan Sokağı, çeşitli programlarla vatandaşların ilgi odağı oluyor. 29 Mart’a kadar açık kalacak alanda, sürpriz eğlenceli programlar da yapılıyor. Bu kapsamda Tunaboylular ve Deliormanlılar Derneği Hafize Gün Korosu, sahne aldı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Nilüfer Ramazan Sokağı’nda düzenlenen konsere vatandaşların yanı sıra dernek üyeleri de ilgi gösterdi.

Programı Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in eşi Nuray Özdemir, Tunaboylular ve Deliormanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Ulusoy, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Gülver Deniz ve Nilüfer Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (NİLKOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ayyıldız da izledi. Orkestra Şefi Sait Ektaş ve Koro Şefi Hafize Gün’ün yönetimindeki koro, seslendirdiği Türk Halk Müziği ve Balkan ezgileriyle dinleyicilerin beğenisini topladı.

Nilüfer Ramazan Sokağı’nda geleneksel Hacivat ve Karagöz gösterisi de oldu. Özellikle çocukların ilgiyle izlediği gösteri, geceye keyifli bir hava kattı. Ramazan ayı boyunca sürpriz etkinliklere ev sahipliği yapacak Nilüfer Ramazan Sokağı; farklı etkinlikler ve konserlerle önümüzdeki günlerde de Nilüferlilere coşku yaşatmaya devam edecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS PAZARLARI CEP YAKIYOR

2025-02-28 14:36 - Marmaris

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

2025-03-04 18:43 - Gündem

Marmaris Belediyesi’nden her gün 3 çeşit iftarlık

2025-03-02 20:47 - Genel

Köyceğiz’de öğretmenlere eğitim

2025-03-03 10:21 - Teknoloji

Muğla, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı

2025-03-06 09:45 - Genel

Mardin’de iki mahallede daha içme suyu sorunu çözüldü

2025-03-05 12:23 - Gündem

Milas’ta Oto Galerinin Önünde Silahlı Saldırı

2025-02-27 16:36 - Asayiş

Marmaris, Berlin Turizm Fuarı’nda

2025-03-04 18:27 - Ekonomi

Kuşadası’nda turunç meyvesi Kuşadalı kadınların ellerinde tatlanıyor

2025-02-28 17:03 - Genel

Kırşehir’de ’Dijital Sıfır Atık Laboratuvarı’ açıldı

2025-03-05 17:40 - Eğitim

İlgili Haberler

Başiskele’de yöresel kültürler festivalde buluştu

16:16 - Kültür Sanat

Nebiyan’da doğa, spor ve heyecan bir arada yaşandı

15:33 - Kültür Sanat

Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 529 yıllık vakıf geleneği Yalova’da yeniden canlandı

15:27 - Kültür Sanat

Aksu’da Yaz Kur’an Kursları Futbol Turnuvası başlıyor

15:04 - Kültür Sanat

Nevşehir Kültür Yolu Festivali başladı

15:09 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Yaşlı çiftten alkışlanacak bağış

15:15 - İnsan

Fenerbahçe, Feyenoord maçı hazırlıklarına devam etti

14:45 - Spor

Türkiye’nin Filistin meselesinde bugüne kadar attığı adımlar

14:43 - Siyaset

Üzerine kaynar su dökülen adam hastanelik oldu

14:08 - Asayiş

2 yaşındaki çocuk balkondan düştü

13:56 - Asayiş