?>

Ordu Büyükşehir, su baskınlarına kalıcı çözüm için çalışıyor

Bin 500 metrelik caddenin mustafakemalpaşa mahallesi sınırları içinde yer alan bin 200 metrelik bölümünde alt yapı çalışmalarını geçen aylarda tamamlayan ekipler, ayazlı mahallesi sınırları içerisinde yer alan ata caddesi elekçi ırmağı ile kumru-korgan karayolu arasında kalan 300 metrelik yolun yağmursuyu altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem - 8 ay önce

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Fatsa ilçesinde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları kapsamında sorunlu bölgelerdeki yağmur suyu hatları yenileniyor.

Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesinde altyapı yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Ayazlı Mahallesi’nin en önemli güzergahlarından biri olan Ata Caddesi’nde yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştiriliyor. Bin 500 metre uzunluğundaki caddenin Mustafakemalpaşa Mahallesi sınırları içinde yer alan bin 200 metrelik bölümünde altyapı çalışmalarını geçen aylarda tamamlayan ekipler, Ayazlı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ata caddesi Elekçi ırmağı ile Kumru-Korgan karayolu arasında kalan 300 metrelik yolun yağmursuyu altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgedeki su baskınlarının önüne geçmek amacıyla yürütülen çalışma ile özellikle yoğun yağışlı günlerde yaşanan olumsuzlukların ortadan kaldırılması hedefleniyor. Ata Caddesi’nin, mahallenin en yoğun kullanılan ve kritik noktalarından biri olması nedeniyle yapılan çalışma hem mahalle sakinleri, hem de caddeyi kullanan sürücüler açısından büyük önem taşıyor.

Ekipler, çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak Ata Caddesi’ni daha güvenli ve konforlu hale getirmeyi hedefliyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Grekoromen Güreş Milli Takımı, Kazakistan’dan 5 madalya ile döndü

2025-04-19 20:04 - Spor

Marmaris'te Türk Sanat Müziği Ziyafeti

2025-04-24 13:47 - Marmaris

Üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

2025-04-20 10:11 - Asayiş

Üzerinden tüfek ve tabanca çıktı

2025-04-20 09:42 - Asayiş

Gümüşhane’de Aile Yılı kapsamında veliler ve öğrenciler birlikte kitap okudu

2025-04-19 16:18 - Eğitim

Marmaris'te Erken Deniz Keyfi

2025-04-20 15:38 - Marmaris

100 milyon liralık 17 araç, SASKİ filosuna eklenecek

2025-04-18 12:43 - Gündem

Fırtına çatıları uçurdu, hasar tespit çalışmaları başladı

2025-04-24 12:55 - Gündem

Fenerbahçe Beko, seride durumu 2-0’a getirdi

2025-04-24 22:49 - Spor

Vatandaşlar ‘işe alma taahhüdü verip sözünde durmadığını’ iddia etikleri şirkete tepki gösterdi

2025-04-19 12:33 - Gündem

İlgili Haberler

Elazığ’da kapalı köy yolları açıldı

20:06 - Gündem

Malatya Darende’de yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

18:30 - Gündem

Erenler’de 6 kilometrelik asfalt mesaisi

17:46 - Gündem

Siirt’te ‘Yüzyılın Konut Projesi’nde bin 627 konutun hak sahibi belirlendi

17:11 - Gündem

Munzur Nehri’nin kıyısında, karlar altında bir şehir: Tunceli, havadan görüntülendi

16:52 - Gündem

Günün Manşetleri

Açık cezaevinden firar eden şahıs yakalandı

13:59 - Asayiş

Bu helva kışın üşütmüyor: Yapımı 3 gün sürüyor

13:56 - İnsan

Vahşi cinayet zanlısı önce boğmuş sonra 2 gün art arda yakmış

13:42 - Asayiş

8 gün sonra gölette bulundu: Elif Kumal’ın ölüm nedeni belli oldu

13:09 - Asayiş

Fenerbahçe’de Samsunspor maçı hazırlıkları tamamlandı

13:00 - Spor