?>

OSB'nin elektrik altyapısı 30 Ekim'e kadar bitecek

Milas OSB'nin elektrik altyapı ihalesi Ankara'da T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda yapıldı. Dört firmanın dosyası aldığı ve iki firmanın katıldığı ihaleyi yüzde 16 kırım yapan FMA Elektrik, Mühendislik, İnşaat, Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.

Ekonomi - 7 yıl önce

İhaleyi kazanan firmaya 10 gün içinde yer teslimi yapılacak ve 30 Ekim 2018 tarihinde de elektrik altyapısı bitmiş olacak.

 Milas Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik altyapısının yapımı işinin de ihalesi yapıldı. Ankara'da T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda yapılan ihaleye iki firma katılırken yapım işini yüzde 16 kırımla FMA Elektrik, Mühendislik, İnşaat, Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı. İhaleyi kazanan firmaya 10 gün içinde yer teslimi yapılacak ve Milas OSB'nin elektrik altyapı yapımı 30 Ekim 2018 tarihine kadar bitirilecek. Elektrik altyapı yapımı kapsamında OSB'nin elektrik ve aydınlatma işleri ile güvenlik kamerası sistemi kurulumu gerçekleştirilecek.

Yol, su, kanalizasyon, istinat duvarı yapımı gibi altyapı yapımı işleri sürmekte olan Milas OSB'nin elektrik altyapısının yapımı işi de Ankara'da T. C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda ihale edildi. Bakanlık tarafından  2 milyon 871 bin TL keşif bedeli ile açılan ihale için dört firma ihale dosyası alırken ihaleye iki firma katıldı.

Milas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kaymakam Eren Arslan, OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile OSB Müdürü Haluk Onaran'ın da hazır bulunduğu ihale, katılan iki firma arasında geçti. İhaleyi, yüzde 16 kırım yapan FMA Elektrik, Mühendislik, İnşaat, Sanayi ve Ticaret A. Ş. kazandı. İhaleyi kazanan firmaya, ihale tarihinden itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılacak ve OSB'nin elektrik altyapısı işleri 30 Ekim 2018 tarihine kadar bitirilecek. İhale koşullarına göre Milas OSB'de elektrik ve aydınlatma altyapısı ile güvenlik kamera sistemi altyapısı hazırlanacak.

Haftanın Öne Çıkanları

Kültür turizmi çok önemli

2018-06-01 09:52 - Turizm

Kazak milyarder yatı ile büyüledi

2018-05-31 10:13 - Turizm

Rus Dili Olimpiyatı’nda sonuçlar belli oldu

2018-05-29 09:47 - Marmaris

Ramazan’da egzersiz yaparken nelere dikkat edilmeli?

2018-06-05 09:43 - Sağlık

Veli-Der’den okulların yer değiştirmesine tepki

2018-05-31 10:16 - Marmaris

MAPFRE Sigorta yeni konsepti ile hizmetinizde

2018-05-30 09:41 - Marmaris

Marmaris denince deniz ve eğlence

2018-05-30 09:36 - Marmaris

Söğüt'ü rahatlatacak çalışma

2018-05-31 10:14 - Marmaris

Üreticiler için alternatif gelir kaynakları

2018-06-01 09:51 - Ekonomi

Le Guerite'in yeni adresi Marmaris

2018-05-31 10:04 - Marmaris

İlgili Haberler

Ülker, 2025 yılı ilk çeyrek cirosunu açıkladı

20:29 - Ekonomi

El emeği göz nuru ürünler Atatürk Kent Parkı’nda satışta

19:57 - Ekonomi

Bandırma-Tekirdağ Tren Feribot Hattı hizmete açıldı

18:24 - Ekonomi

Ameliyathanelerin tekstil ürünleri üniversite öğrencilerinin elinden çıkıyor

15:56 - Ekonomi

TOBB Bursa Kadın Girişimciler kurulu projeleriyle fark oluşturuyor

15:13 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Şiddet Dozajı Yüksek Akran Zorbalığı

16:28 - Asayiş

Kayserispor’a para cezası

16:15 - Spor

Aile Baskısı İntihara Sürükledi

16:10 - Asayiş

Mardin’de öğretmenin öldüğü silahlı kavgada bir şüpheli gözaltında

16:07 - Asayiş

Cep telefonu bataryası patladı

12:38 - Asayiş