MAPFRE Sigorta yeni konsepti ile hizmetinizde

MAPFRE Sigorta, Marmaris Ulusal Egemenlik Caddesi girişinde yeni yerinde hizmetine devam ediyor. Yeni ofis konsepti ile hizmetine devam eden acente, bugün İspanyol müdür yardımcısı ile genel müdür yardımcılarını ağırladı.

Marmaris - 6 yıl önce

Marmaris’te, sigorta acenteleri arasında yaptıkları profesyonel çalışmalarla adından sıkça söz ettiren MAPFRE, yeni ofis konseptiyle de göz dolduruyor.  Aranan profesyonelliği hem sigorta camiasında hem de ofislerinde kanıtlayan MAPFRE Sigorta, önemli misafirlerini ağırladı. MAPFRE Sigorta Diğer Kanallar Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Luis Estela Gaspar, Bölge Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ergun Ulusoy ve Ege ve Akdeniz Bölge Direktörü Gökhan Genç  Sigorta ofisim Sigorta Ara. Hiz. Ltd. Şti. ni ziyaret etti. MAPFRE Sigorta Marmaris Müdürü Ece İnce Kara ve Başak İnce Kara’nın karşıladığı heyet, çalışmalar hakkında bilgi aldı. MAPFRE Sigorta Diğer Kanallar Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Luis Estela, “ Türkiye’de sigorta alanında ciddi bir talep söz konusu. Marmaris’te potansiyel daha yüksek. Dünyada 49 ülkede 37 bin çalışanıyla hizmet veren MAPFRE Sigorta olarak 2007 yılından bu yana Türkiye’de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Türkiye sigorta sektöründe 2007 yılında 10.sırada yer alırken bugün 4.sıraya yükselmenin gururunu yaşıyoruz. MAPFRE Sigorta olarak Türkiye pazarına girdiğimiz ilk günden beri önemli başarılara imza atıyoruz. Yeni merkez ofisimizi genç ve yüksek motivasyonla çalışan ekibimiz ve paydaşlarımız için daha sağlıklı ve verimli çalışma ortamı inşa etmek üzere hayata geçirdik. MAPFRE Sigorta tarafından yenilenmiş olan Türk MAPFRE proje ofis konsepti ile müşterilerine hizmet veren acentelerini motive etmek ve onlara yeni ofislerinde hayırlı olsun dileklerini iletmektir. Başta İspanya, Avrupa ve Amerika olmak üzere dünya çapında sigortacılık, ikili sigorta, asistans ve finansal hizmetler alanlarında faaliyet gösteren MAPFRE, İspanya’nın en büyük sigorta grubudur. Grup, aynı zamanda, Amerika Birleşik Devletleri ve Türkiye’de de faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu yılın şirketimizin en başarılı yıllarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Teknik karlılığa odaklandık ve bu karlılığın hissedarlarımız ile paydaşlarımıza etkisi, geri dönüşleri de öncelik verdiğimiz konular arasında yer aldı. Sunduğumuz tüm hizmetlerde odağımıza müşterilerimizi alıyor, Türk sigorta sektöründe fark yaratan, güvenilir ürün ve hizmetler sunuyoruz. Önümüzdeki günlerde tüm süreçlerimizin dijitalizasyonu sağlayarak operasyonel mükemmeliyete ulaşmayı, pazar payımızı daha da artırmayı hedefliyoruz. Türk sigorta sektörünün dijital dönüşümünde acentelerimizle birlikte en önde yer alacağız” dedi. Akdeniz insanının birbirine benzediğini dile getiren Estela, “ İtalya, İspanya, Yunanistan ve Türkiye gibi Akdeniz ülke insanları birbirlerine çok benzer. Ortak noktalarımız çok fazla ve güzeldir. 3 yıldır Türkiye’de yaşıyorum birçok şehrini gezdim ve çok mutluyum. Marmaris ekibi çok başarılı ve yeni konsept ofisleri de insanı cezp ediyor. Başarılarının daim olmasını temenni ediyorum” dedi.

2010 yılında Ülkemizde açılan ilk Türk MAPFRE proje ofisi olan Sigortaofisim Sigorta Ara.Hiz.Ltd.Şti. firma yetkilileri Başak İncekara ve Marmaris Ticaret Odası Meclis Üyesi Ece İncekara yenilenen ofis konseptiyle müşterilerine tüm sigorta branşlarını kapsayan, zengin çeşitlikte bir ürün portföyüne sahip olduğunu  ifade ederek tüm Marmarislileri yeni ofislerinde misafir etmek istediklerini belirtti.

Basına bilgilendirme sonrası gelen heyet ofiste inceleme yaparak Ece ve Başak Ecekara ile istişarede bulundu.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Seçim güvenliği toplantısı yapıldı

2018-05-24 10:03 - Gündem

Rus Dili Olimpiyatı’nda sonuçlar belli oldu

2018-05-29 09:47 - Marmaris

Dikkat edilmezse çürükler artar

2018-05-28 09:49 - Sağlık

Marmaris denince deniz ve eğlence

2018-05-30 09:36 - Marmaris

MAPFRE Sigorta yeni konsepti ile hizmetinizde

2018-05-30 09:41 - Marmaris

BÖBREK SAĞLIĞI HAKKINDA DOĞRU SANILAN 8 YANLIŞ

2018-05-23 10:31 - Sağlık

Herkesin gözdesi Milli Parklar

2018-05-30 09:38 - Marmaris

Hamilelikte doğru bilinen 8 yanlış

2018-05-24 10:46 - Sağlık

İYİ Parti Muğla Milletvekili adaylarını tanıttı

2018-05-26 09:44 - Marmaris

Genç işadamlarından dayanışma iftarı

2018-05-30 09:39 - Marmaris

İlgili Haberler

MARMARİS'TE ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ

14:36 - Marmaris

Marmarisli Eğitimciler Şiddeti Protesto Etti

16:01 - Marmaris

MARMARİS'TE YABAN DOMUZLARININ VAHŞİ SALDIRISI

18:44 - Marmaris

METEOROLOJİDEN HAVA UYARISI: TOZ VE FIRTINA

16:30 - Marmaris

GENÇ MÜZİSYENLER MARMARİS'TE BÜYÜLEDİ

10:52 - Marmaris

Günün Manşetleri

İzmir açıklarında 50’si çocuk 186 göçmen karaya çıkartıldı

01:01 - Asayiş

Yüksekova’da çıkan yangın korkuttu

00:40 - Asayiş

Alkollü şahıs, annesiyle içinde bulunduğu evi yaktı

00:36 - Asayiş

Gece saatlerinde çıkan yangın paniğe neden oldu

00:08 - Asayiş

Kamyonetin seyir halinde zikzak çizerek herkesi tehlikeye attığı anlar kamerada

00:08 - Asayiş