?>

Otomobilin çarptığı tilki tampon panjuruna sıkıştı

Karaman’da aniden yola fırlayan tilkiye otomobil çarptı. Aracın ön tamponuna giren tilki sürücünün uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılırken, o anlar cep telefonuna yansıdı.

Genel - 6 ay önce

Karaman’da aniden yola fırlayan tilkiye otomobil çarptı. Aracın ön tampon panjuruna sıkışan tilki, sürücünün uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılırken, o anlar cep telefonuna kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde merkeze bağlı Çoğlu köyü yakınlarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Mesut Aydın köyünde ilaçlama yapmak için otomobili ile Karaman’dan yola çıktı. Yolda seyir halindeyken aniden yola çıkan tilkiye otomobiliyle çarpan sürücü, tilkinin ölüp ölmediğini kontrol etmek için aracını durdurdu. Etrafta tilkiyi göremeyen sürücü aracın önünü kontrol ettiğinde tilkiyi tampon panjuruna sıkışmış halde görünce bir süre şaşkınlık yaşadı. O anlar ise yanında bulunan arkadaşı tarafından cep telefonuna kaydedildi. Yaklaşık 30 dakika süren uğraşın ardından tilki sıkıştığı yerden çıkarılırken, hiçbir şey olmamış gibi karanlıkta gözden kayboldu. “Tilkiyi tampona sıkışmış halde görünce çok şaşırdım”

Yaşadıklarını anlatan sürücü Mesut Aydın, “Akşam vakti köye ilaçlama yapmaya gidiyordum. İlaçlama ekipmanlarını aldım ve bir arkadaşımla köye doğru yola çıktık. Tam köye yaklaştığımız esnada aniden bir tilki önümüze fırladı. ‘Tilkiye vurdum, inşallah ölmemiştir’ dedim ve hemen kontrol etmek için araçtan indim. Baktım tilki ortada yok. ‘Herhalde ölmemiştir’ dedim ve şaşırdım. Arabada bir hasar var mı diye bakmak için ön tarafa doğru ilerledim. Tilkiyi aracın ön kısmında sıkışmış halde görünce aklım çıktı. Bu tür bir olay, gerçekten binde bir yaşanır. Eğer panjur yan sanayi olsaymış, tilki radyatöre kadar girebilirmiş. Tilkiyi çıkarmak için tamirciyi aradım. O da ‘zaten panjur kırılmış, tamamen kır öyle çıkar’ dedi. Yaklaşık yarım saat uğraştım. İlaçlama pompasının ucuyla ‘Çık oğlum, çık oğlum’ derken pompayı da kırdık. ‘Tilki, nereden çıktın geldin, akşam akşam başıma ne işler açtın?’ diye söylendim. Ama sonra tilkiye kıyamadım. Herhalde tavuk yemeye gidiyordu. Haydi yine yiyecek tavuğun varmış” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Narkotik dedektör köpeği Tony, araçtaki zulada eroin ve metamfetamin buldu

2024-11-22 13:43 - Asayiş

Serdivan’da internet artık Wi-Free

2024-11-23 10:35 - Genel

Ağrı’da tırın su tankına gizlenmiş 7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-11-20 19:15 - Asayiş

Muğla’ya yağmur sonrası soğuk hava uyarısı

2024-11-22 07:50 - Gündem

Kula’da öğrencilere diyabet ve bağımlılıkla mücadele eğitimi

2024-11-21 11:08 - Sağlık

Karaman’da otomobil römork ve bariyerlere çarptı: 4 yaralı

2024-11-21 15:59 - Asayiş

Judo gençler müsabakaları sona erdi

2024-11-26 19:14 - Spor

Yenişehir’e akıllı otopark ve öğrenci apartları müjdesi

2024-11-23 14:59 - Ekonomi

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, iş ortaklarıyla İzmir’de bir araya geldi

2024-11-27 10:09 - Ekonomi

Vali Aksoy Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı

2024-11-25 17:52 - İnsan

İlgili Haberler

Kaymakam Kapankaya’dan engelli çifte anlamlı ziyaret

18:58 - Genel

Ataşehir’de ’Kırmızı Bayrak Projesi’ hayata geçirildi

18:11 - Genel

Sincan’da Dünya Engelliler Haftası’na özel etkinlikler

18:05 - Genel

4. Tarım Orman Şurası Sonuç Bildirgesi’nde 86 yeni hedef

17:38 - Genel

Esenyurt’ta Belediyesi, engelli bireylerin topluma kazandırılması amacıyla Menekşe Engelsiz Kafe’yi hayata geçirdi

16:56 - Genel

Günün Manşetleri

Sivasspor, Samsunspor Deplasmanı Hazırlıklarını Sürdürüyor

13:27 - Spor

Yıldırım isabet eden asker şehit oldu

13:15 - Asayiş

İlaç Yönetiminde Titizlik Hayati

12:26 - Sağlık

Yasa Dışı Bahis Paylaşımlarına Siber Darbe

12:09 - Asayiş

Trump'tan Riyad'da Sürpriz Görüşme

11:49 - Siyaset